Nieuwetijdsmakelaar, de nieuwe makelaar van deze tijd!

Nieuwetijdsmakelaar

Snellere verkoop en hogere opbrengst, daar gaan we voor!


Lees meer  

Nieuwetijdsmakelaar helpt jou je huis beter verkopen. Sneller verkocht tegen een hogere opbrengst. Dat doen we met een professionele presentatie gecombineerd met slimme marketing en Funda. Wij bespreken samen met jou de juiste verkoopstrategie voor het maximale resultaat en de beste voorwaarden. Ook de juridische en notariële afwikkeling verzorgen wij voor jou. Kortom, een échte makelaar die je helpt maar  zonder torenhoge makelaarskosten te rekenen.

Onze visie: Iedereen de kans om z'n huis goed te kunnen verkopen zonder daar zelf de hoofdprijs voor te betalen.

Kwaliteits makelaar

Waarom NTM?

Nieuwetijdsmakelaar onderscheidt zich met mooie presentaties en slimme marketing.

   Lees meer


Hoe werkt het?

In enkele stappen jouw huis succesvol verkocht met Nieuwetijdsmakelaar. (Stappenplan)

   Lees meer


Wat kost het?

Geen courtage maar 1 all-in vast bedrag met mogelijkheid tot achteraf betalen. Wel zo fijn.

  Lees meer


Medewerkers

Een overzicht van onze specialisten die jou volledig begeleiden bij de verkoop.

  Lees meer


Meest gestelde vragen

Hier een antwoord op de meest gestelde vragen over verkopen samen met Nieuwetijdsmakelaar

  Lees meer

Start met verkopen

Ik ben overtuigd van jullie kwaliteiten en wil graag starten met de verkoop.

Team Nieuwetijdsmakelaar

Meindert Zomer

Register makelaar/taxateur en eigenaar van Nieuwetijdsmakelaar. Hij heeft een enorme passie voor de makelaardij. Zijn specialisme is mensen op de beste manier helpen.

Register Makelaar / Taxateur

Klarisse Dijkslag

Klarisse is een betrokken en bevlogen makelaar die altijd het beste voor haar klant wil. Veel verkooptrajecten heeft zij succesvol begeleidt. Alle klanten zijn razend enthousiast over haar.

Makelaar / vastgoedadviseur

Daniëlle Daatselaar

Gecertificeerd verkoopstyliste en vastgoedadviseur. Helpt de mensen het beste uit een verkooptraject te halen. Ook het inrichten van je woning kun je aan haar overlaten.

Styliste en vastgoedadviseur

Waarom Nieuwetijdsmakelaar?

  • Beste Presentatie, Promotie en Marketing.
  • Enorm bereik via Social Media en Funda.
  • Uniek communicatiesysteem met opdrachtgevers.
  • Moderne en snelle verkoop voor een vast bedrag.
  • Het meeste betaal je achteraf.
  • Samen met ons je huis verkopen
  • Sneller en tegen een hogere prijs verkocht
  • Begeleiding van gekwalificeerde specialisten.
  • Besparing van duizenden euro's.
  • Een échte makelaar die alles regelt

Kwaliteit

Kwaliteit, wij geloven er niet in dat verkopers bijna alles zelf moeten doen. Bij een huis verkopen draait het om details. Een gemiddelde verkoper verkoopt niet dagelijks huizen. Wij wel! Het zal je maar gebeuren dat je zelf je huis opmeet en later aansprakelijk wordt gesteld voor een verkeerd woonoppervlak. Of dat je achteraf niet hebt voldaan aan de meldingsplicht. Dat kan grote gevolgen hebben waar je als verkoper niet op zit te wachten. Wij willen gewoon het allerbeste voor onze klanten.


Wij regelen alles, met Nieuwetijdsmakelaar een huis verkopen met je eigen persoonlijke makelaar die jou adviseert en begeleidt. Jij doet de bezichtigingen en wij regelen de rest. Niet voor niets gebruiken we de slogan; Een beetje doe jij, en de rest doen wij. Hiermee verkoop je veilig en snel je huis zonder onnodig risico te lopen. 

Razendsnelle communicatie

Dat doen we via verschillende kanalen waarvan WhatsApp er 1 is. Verkopers zijn hier laaiend enthousiast over. Dit is helemaal geweldig en moet je gewoon ervaren. Snelle communicatie is één van de pijlers waarop Nieuwetijdsmakelaar trots is.

Fantastische presentaties

Bij ons maak je de foto’s niet zelf maar komt altijd een professionele fotograaf langs. Dat is een groot verschil met de gemiddelde makelaar, internet- of online makelaar. 

Een huis kopen is gevoel, een mooie presentatie versterkt dat gevoel. Ook zorgen wij standaard voor een woningvideo. De video geeft een beter beeld van de indeling dan alleen de foto's.

Altijd correcte  plattegronden

Bij ons maak je de foto’s niet zelf maar komt altijd een professionele fotograaf langs. Dat is een groot verschil met de gemiddelde makelaar, internet- of online makelaar. 

Een huis kopen is gevoel, een mooie presentatie versterkt dat gevoel. Ook zorgen wij standaard voor een woningvideo. De video geeft een beter beeld van de indeling dan alleen de foto's.

Natuurlijk op Funda

Funda, natuurlijk plaatsen wij jouw huis uitgebreid op Funda. Funda heeft nog steeds een enorme aantrekkingskracht op woningzoekers. Daar moet je huis gewoon op staan. Dat regelen wij. Ps: Wij weten . hoe we jouw huis hoger op Funda krijgen! Dat is iets wat bijna geen enkele makelaar toepast.

Social Media voor een enorm bereik

Wij gebruiken een Facebook Booster, Social Media en met name Facebook is niet meer weg te denken wanneer je een huis wilt verkopen. Hiermee bereiken we enorm veel mensen en misschien ook wel de koper van jouw huis.

Alles voor 1 all-in vast bedrag

Geen courtage maar 1 vast bedrag, wij hanteren geen courtage maar 1 vast bedrag voor elk huis. Daarnaast heb je bij ons geen gedoe met verschillende pakketten of moeilijke keuzes. Als verkoper heb je namelijk vaak geen idee wat je nodig hebt. Wij hebben het allerbeste voor jou samengesteld.

Achteraf betalen

Het grootste gedeelte betaal je achteraf en een klein gedeelte vooraf, ik zie dat als een tegemoetkoming in de presentatiekosten. Wanneer je als verkoper namelijk niet bereid bent om in een mooie presentatie te investeren kun je ook niet verwachten dat je het maximale eruit haalt.

In enkele stappen jouw huis succesvol verkocht

1: Waardeschatting

Wij gaan zorgvuldig te werk voor het bepalen van een waardeschatting, wij adviseren maar jij beslist zelf voor welk bedrag je de woning wilt aanbieden. De belangrijkste kenmerken worden verzameld, we schrijven de tekst, meten de woning op en zorgen voor de plattegronden met een NEN 2580 meetrapport.

Om de kwaliteit van de presentatie te waarborgen verzorgen wij de professionele foto- en videoreportage. Jij vult ondertussen de benodigde formulieren in om aan de meldingsplicht te voldoen. Jij bent verzekerd van de beste presentatie. 

2: Presentatie en Promotie

Wanneer alle gegevens en materiaal zijn verzameld gaan we over tot het online zetten van de woningpresentatie. Dit evalueren we samen met jou waarbij wij advies geven over de beste presentatie en verkoopstrategie. Daarnaast bespreken we de inzet van promotiemiddelen. Na akkoord van jou gaan we live!

Jouw woning wordt op onze website en FUNDA geplaatst. We delen jouw woning via diverse Social Media kanalen en zetten de Facebook BOOSTER in. Hiermee wordt het bereik enorm vergroot. . Daarnaast ontvang je een TE KOOP bord en brengen we het woningzoekersbestand op de hoogte dat jouw woning te koop wordt aangeboden. Garantie voor succes!

3: Bezichtigingen en bod

Nu jouw woning Live staat en ook op FUNDA is geplaatst kunnen bezichtigingsaanvragen haast niet uitblijven. Je ontvangt van ons bericht wanneer geïnteresseerden jouw woning willen bekijken. Hierop kun je direct actie ondernemen en een afspraak met de potentiële koper maken. Hierbij ben je niet gebonden aan kantooruren zoals dat bij veel traditionele makelaars wel het geval is.


Spreek aan het einde va de bezichtiging(en) ook af wanneer je weer contact met elkaar hebt zodat je feedback krijgt. Resulteert dat in een bod of meerdere biedingen? Dan gaat onze makelaar direct samen met jou aan de slag voor het beste verkoopresultaat.

4: Deal en afhandeling

Is de mondelinge deal gesloten? GEFELICITEERD! Na het ontvangen van de gegevens van de koper(s) stellen wij de koopovereenkomst op. Nadat beide partijen akkoord zijn met de inhoud wordt er getekend! De stukken gaan naar de notaris en er wordt een afspraak gemaakt voor de overdracht.


Tot aan de overdracht kun je rekenen op advies en begeleiding van onze experts. Met vragen kun je altijd bij ons terecht.


Wij zijn pas tevreden wanneer jij dat bent!


Voor elk huis en elke verkoper één vaste prijs, wel zo eerlijk!

€ 1995,-
€ 1497,- all-in

Incl. fotografie, woningfilm, plattegronden, Funda en BTW!

Een succesvolle verkoop bestaat uit meerdere onderdelen. Deze onderdelen hebben wij ondergebracht in 1 pakket. Dat is alles wat je nodig hebt. Geen gedoe met moeilijke keuzes of optionele diensten, gewoon het beste wat er is, en dat voor één vast laag bedrag. Bovendien betaal je het grootste gedeelte pas achteraf via de notaris.

Betaal pas wanneer jouw woning is verkocht
Nog 5 plekken beschikbaar!

Wanneer je vandaag nog start hoef je helemaal niets vooraf te betalen en worden 

de kosten bij overdracht via de notaris verrekend. Je betaalt dan alles achteraf!

Klik op de button en claim snel je plek. VOL=VOL

Meest gestelde vragen

Wie doet de waardebepaling?

Wij geven een indicatie van de waarde af en bespreken met jou de verkoopstrategie voor het beste resultaat. Hierin hebben wij een adviserende rol, uiteindelijk bepaal jij zelf voor welke prijs de woning in de markt wordt gezet.


Is dit hetzelfde als zelf verkopen?

Ja en Nee, ik noem het meer samen verkopen maar in de volksmond wordt het vaak zelf verkopen genoemd. Het grote verschil? Nieuwetijdsmakelaar is een échte makelaar die je helpt en alles voor je regelt. Het enigste wat je zelf doet zijn de bezichtigingen. En zelfs deze kun je in bepaalde gebieden aan ons uitbesteden.


Komt mijn huis ook  op Funda?

Jazeker, op Funda mag jouw huis niet ontbreken daarom plaatsen we jouw huis uitgebreid op Funda en krijg je een account voor inzage in de statistieken.


Gebruikt Nieuwetijdsmakelaar ook Social Media?

Ja, wij maken een speciale template voor Facebook waarmee je enorm veel geïnteresseerden bereikt. Dit noemen wij de Facebook-BOOSTER. Naast Facebook maken wij ook gebruik van Twitter, Youtube en Instagram.


Moet ik zelf de foto's maken?

Uit onderzoek is gebleken dat een mooie fotoreportage leidt tot meer aanvragen en daardoor een hogere opbrengst. Om deze kwaliteit te waarborgen verzorgen wij de gehele presentatie, dus ook de foto's. Daarmee wordt het beste resultaat behaald.


Wat bespaar ik?

Doordat je zelf de bezichtigingen doet bespaar je al snel duizenden euro's. Een gemiddelde makelaar kost al snel 1,5% excl. opstartkosten en btw. Bij Nieuwetijdsmakelaar betaal je één vast bedrag, ongeacht de waarde van je huis. Wel zo eerlijk vinden wij.


Wat is het verschil met andere (internet)makelaars?

Wij vinden kwaliteit het allerbelangrijkste, daarom hebben wij ons bedrijf zo ingericht dat we met uitzondering van de bezichtigingen alles voor je regelen. Wij maken de foto's, video, plattegronden en komen de woning volledig inmeten. Ook een uitnodigende tekst schrijven wij speciaal voor jouw huis. Daarnaast plaatsen wij jouw huis volledig op Funda en zetten we slimme Social Media voor een nog groter bereik. Bij veel internetmakelaars moet je dit allemaal zelf doen. Hiermee staan wij het dichtst bij een plaatselijke makelaar maar dan wel veel goedkoper en voorzien van alle moderne technieken. Een beetje doe jij, en de rest doen wij!


Krijg ik ook een te koop bord?

Ja, wij versturen een te koop bord met bijbehorende stickers. Zo weet de hele buurt dat jouw huis te koop staat. Wil je liever geen bord? Geen probleem, een te koop bord niet verplicht.


Waarom zo goedkoop?

De bezichtigingen en afspraken plannen kosten onze makelaars veel tijd, die tijd wordt bespaart doordat jij dit zelf doet. Hierdoor betaal je alleen voor hetgeen écht nodig is. Wel zo slim.


Wat doen jullie allemaal?

Met uitzondering van de bezichtigingen en bezoek aan de notaris regelen wij alles. Net zoals een traditionele makelaar maar dan veel goedkoper. Van a t/m z inclusief onderhandelen, koopovereenkomst opmaken en juridische afwikkeling. Volledige begeleiding van begin tot eind.


Wie plaatst de woning online?

Ook dat regelen we voor je, bij veel "doe het zelf" concepten moet je dit zelf doen. Omdat dit voor veel verkopers geen dagelijkse kost is voeren wij alle gegevens in. Jij als verkoper controleert de volledige presentatie voordat jouw woning definitief wordt geplaatst. Hiermee houd je volledige controle over hetgeen wat van jouw  woning online komt.


Hoe verloopt het contact?

Wanneer je verkoopt via Nieuwetijdsmakelaar maken wij een WhatsApp-groep voor jouw woning aan. Hierin komen alle betrokkenen in te staan. Zo kunnen we extreem snel communiceren en zijn we sneller dan een gemiddelde makelaar. Geen WhatsApp? Geen probleem, via telefoon en mail zijn we ook goed bereikbaar.


Waar kan ik  met mijn  (overige) vragen terecht?

Mocht er iets niet duidelijk zijn kun je ons bereiken via 085-2220661 of via het contactformulier op de website. Buiten kantooruren kun je ons (Meindert) bereiken via 06-50212240. Een WhatsApp sturen mag ook. Wij helpen je graag.

Actief in heel Nederland

Nieuwetijdsmakelaar maakt een huis verkopen weer betaalbaar terwijl de beste kwaliteit wordt gegarandeerd. De beste presentatie en promotie speciaal voor jouw huis. Volledige begeleiding door één van onze experts die voor jou klaar staan. Jij verzorgt de bezichtigingen en wij doen de rest.
Cookiebeleid