arrow_drop_up arrow_drop_down

Aanbod koopwoningen

Malachietdreef 54 Emmen

Coehoornsingel 100 Zutphen

 Beschikbaar 

Karakteristiek herenhuis op fantastische locatie in Zutphen

Wie wil nou niet de grote gracht van Zutphen als zijn achtertuin. Kijkende, vanuit de lichte serre of ruime veranda, op het stadspark, met de ondergaande zon op de achtergrond. De mooie torens van Zutphen in het vizier? Hier op de Coehoornsingel 100 heeft u de kans om op een van de mooiste plekken van Zutphen te kunnen wonen. 

Malachietdreef 54 Emmen

Malachietdreef 54 Emmen

 VERKOCHT 

Ruime semi-bungalow met flinke achtertuin, carport én kantoor aan huis!

Bent u op zoek naar een plek waar u kunt wonen én werken? Zoekt u een woning met het liefst alles gelijkvloers? Naar een woning met een ideale ligging om van de natuur te kunnen genieten? Wilt u een eigen parkeerplaats en ruimte om de deur?

Markeweg 94 Blesdijke

 TE KOOP 

Landelijk en vrij wonen op een schitterende, unieke locatie, op de grens van Overijssel en Friesland.

Droom jij van landelijk en vrij wonen in een prachtige omgeving met alle voorzieningen dichtbij? Een onderhoudsarme en energiezuinige woning? En een riant perceel met een grote garage, een hottub en een sauna? Dan is dit jouw droomhuis!

Molenstraat 103 Emmen

 VERKOCHT 

Centraal gelegen appartement waar je zo in kunt trekken.

Ben jij op zoek naar een 3-kamerappartement met een super centrale ligging? Een appartement waar je zo in kan trekken?  Dan is dit echt wat voor jou!

Handellaan 207 Zwolle

 VERKOCHT 

Appartement met ideale ligging nabij centrum en prachtig uitzicht!

Ben jij op zoek naar een 2-kamerappartement met een fenomenaal uitzicht? Een appartement waar je zo in kan trekken?  Dan is dit echt wat voor jou.

Hogenkampsweg 148F Zwolle

 VERKOCHT  

Modern instapklaar 3-kamer appartement met leuk uitzicht en eigen parkeerplaats nabij de binnenstad van Zwolle! Zoek jij een modern en instapklaar appartement in Zwolle? Met alle voorzieningen dichtbij? En wil je vanaf je zonnige balkon genieten van een leuk, vrij uitzicht? Dan is dit jouw droomhuis!

Cookiebeleid