AANTREKKELIJK HUIS VERKOOPT MAKKELIJKER | NIEUWETIJDSMAKELAAR
arrow_drop_up arrow_drop_down

Aantrekkelijk huis verkoopt makkelijker

Is jouw huis aantrekkelijk genoeg voor kopers?

Misschien vind je dit een rare vraag maar deze is vreselijk belangrijk. Kijk eens kritisch naar je huis. Zou jij een afspraak voor bezichtiging maken op basis van de presentatie? Dan heb ik het over de complete presentatie inclusief alle kenmerken en vraagprijs van je huis. NEE? Dan is er werk aan de winkel.

Kopers zijn op zoek naar een aantrekkelijk huis. Wanneer jouw huis niet aantrekkelijk genoeg is zullen de meesten online doorklikken naar een ander huis. Jammer, gemiste kans! De eerste indruk is verpest. Dat klinkt hard maar zo is het ook. De eerste indruk zegt alles. Dan heb ik het niet alleen over de plaatjes maar ook over de rest.


Wat te doen

Bekijk je huis eens kritisch, vraag advies aan vrienden of familie. Bekijk de presentatie samen met anderen en vraag naar hun mening. Zoveel mensen zoveel wensen maar misschien kun je hier iets uithalen. Elk detail telt.


Styling advies

Ik heb gemerkt dat in een verkopersmarkt veel verkopers het onzin vinden om in een verkoopstyliste te investeren. Maar heb jij ooit een beschadigde auto in een showroom gezien? Of een auto waar de lak bijna vanaf was? Nee, natuurlijk niet. De autoverkoper wil de auto zo aantrekkelijk mogelijk maken. Je moet verliefd worden op een auto en het gevoel hebben dat de auto goed is onderhouden. De styliste kan ervoor zorgen dat online kijkers verliefd worden. Wanneer je dat bereikt volt er een afspraak voor bezichtiging en daarmee een goede kans op verkoop.


Eenmaal binnen

Wanneer een kijker eenmaal binnen is komt het gevoel om de hoek kijken. Loszittende plinten of gordijnen die stuk zijn of een barst in een raam zorgt voor afleiding en een minder goed gevoel. Dat is meestal een optelsom. Ze willen een leuk en aantrekkelijk huis zien maar geen werkzaamheden die ze allemaal nog uit moeten voeren nadat ze het huis gekocht hebben.


Jouw huis

Dat geldt ook voor jouw huis, niet alleen de presentatie moet TOP zijn maar de woning moet ook goed zijn onderhouden. De meeste kopers kunnen hier niet doorheen kijken en haken al snel af. Sterker nog, de gemiddelde koper is op zoek naar een huis dat zoveel mogelijk af is. Zorg ervoor dat je huis goed is onderhouden. Schilderwerk, plinten, sauzen en kit-werk kost over het algemeen niet zoveel als je dit zelf doet. Wanneer je geen tijd hebt besteed dit dan uit.


Kortom

Staat je huis in de verkoop en lukt het niet om te verkopen? Kijk dan in eerste instantie eens kritisch naar de presentatie. Is die aantrekkelijk? Is de vraagprijs acceptabel? Pas dit aan waar mogelijk. Alles wat je de afgelopen periode hebt gedaan heeft niet gezorgd voor een succesvolle verkoop. Doe iets met dit advies. Kijk ook naar de woning zelf. Is het goed onderhouden en netjes opgeruimd, zoals gezegd; is het aantrekkelijk voor kopers? Zo niet, doe er dan wat aan.


Huis verkopen

Wil je meer informatie over een huis verkopen? Met een mooie en aantrekkelijke presentatie? Neem dan contact met ons op voor een gratis informatiegesprek. Het is geheel vrijblijvend en verplicht je tot niets.

Onze diensten

Huis verkopen
Gratis waardebepaling huis aanvragen
Aankoopmakelaar
Aanbod koopwoningen
Cookiebeleid