arrow_drop_up arrow_drop_down

De beste presentatie van een huis

De presentatie van een huis, hoe belangrijk is dat?

Jij wilt je huis verkopen? Dan is de presentatie in eerste instantie het allerbelangrijkste. Zonder goede presentatie en mooie beelden krijg je waarschijnlijk weinig geïnteresseerde potentiële kopers over de vloer. Zoals ik zo vaak heb gezegd is een huis kopen gevoel en dat begint al online. Jouw woningpresentatie moet blijven hangen, moet de woningzoeker een goed gevoel geven en uitnodigen om precies jouw woning te bekijken.


Doel van de presentatie

De presentatie van jouw huis heeft maar 1 doel. Woningzoekers verleiden om jouw huis in het echt te willen bekijken. Het is niet meer en niet minder. Vergelijk het met een advertentie of een reclame boodschap. Is het niet eens voorgekomen dat je radioreclame hebt gehoord of een reclamespotje hebt gezien waarna je toch even op Google hebt gekeken wat de boodschap voor jou kon betekenen? Natuurlijk! Dat hebben we allemaal wel eens gedaan.


Uitnodigend

Zo is het ook met jouw huis. Wanneer  jouw huis op Funda of Social Media voorbij komt moet  je zorgen voor een mooie en uitnodigende presentatie die "kopers" een goed gevoel geeft. Hiermee  worden ze uitnodigt om jouw huis te bekijken. Wij willen je daar graag bij helpen. Bij veel (internet)makelaars mag je de foto's zelf maken, bij ons niet. Wij weten namelijk hoe belangrijk de presentatie is. Dus geen geklungel met slechte of niets zeggende foto's. Wij willen de allerbeste kwaliteit om voor jou het beste resultaat te behalen.


Vraag een gratis en vrijblijvend informatiegesprek aan waarin wij de waarde van jouw  woning bespreken en exact onze werkwijze uitleggen. Je kunt ons ook bellen op 085-222 06 61.

Cookiebeleid