Meindert Zomer van Nieuwetijdsmakelaar

Plan nu een Gratis adviesgesprek Huis kopen

Slim dat je de keuze hebt gemaakt voor een gratis adviesgesprek.


Mijn naam is Meindert en ik ben sinds 2010 register makelaar taxateur en ik heb duizenden mensen geholpen met vastgoedtransacties. Mijn missie is om kopers te leren hoe ze wél een huis kunnen kopen.


  • Loop jij als koper ook vast op de woningmarkt? 
  • En lukt het maar niet een huis te vinden? 
  • Vis je telkens achter het net?
  • Of heb je een andere vraag?


Wil jij een huis kopen en kun je wel wat advies gebruiken?

Vraag dan een gratis telefonisch adviesgesprek aan!

Reserveer nu je plek

Vragen over een gratis adviesgesprek

Waarom is het adviesgesprek gratis, jullie willen me vast iets verkopen?

Wij snappen je punt en het lijkt wel alsof steeds meer bedrijven de 'Gratis Advies' button inzetten om jou iets te verkopen. Ons nummer 1 focus is dat we jou kunnen helpen en dat je waardevolle informatie ontvangt die een makelaar nooit met je deelt. Natuurlijk zit er een verdienmodel achter onze business maar we zullen je nooit iets (verkopen) of adviseren waar je niets aan hebt.

Hoezo onafhankelijk? Jullie zijn toch gewoon een makelaar die huizen kopen en verkopen?

Anders dan de naam misschien doet vermoeden koopt en verkoopt Nieuwetijdsmakelaar geen huizen, deze diensten bieden wij niet aan waardoor we écht onafhankelijk zijn.

Je wordt doodgegooid met de gratis advies- en intakegesprekken, waarom zou ik dan speciaal met jullie een gesprek inplannen?

Wij zijn compleet onafhankelijk en willen niet jouw huis verkopen of ons als aankoopmakelaar aanbieden. We hebben juist voor deze onafhankelijke positie gekozen zodat we eerlijk advies kunnen waar jij echt mee verder kunt.

Hoelang duurt een gratis adviesgesprek?

Het ligt aan de vragen die je stelt en hoe complex jou situatie is maar in de meeste gevallen lukt het om binnen 15 tot 30 minuten jou goed te kunnen adviseren en je vragen te beantwoorden.

Hoe gaat een adviesgesprek in z'n werk?

Je laat je gegevens veilig achter via onze website en geeft een voorkeurtijd aan. We plannen een telefonische afspraak waarin wij jouw vragen beantwoorden en specifiek ingaan op jouw persoonlijke situatie. Hierdoor krijg je advies wat is afgestemd op jouw vragen en behoeften.

zet nu de eerste stap NAAR JE NIEUWE (T)HUIS

VRAAG GRATIS telefonisch ADVIESGESPREK AAN

  Voordelen

Volledig onafhankelijk
meer dan 14 jaar ervaring

informatie van de makelaar zelf

praktijkgericht
het eerste gesprek is gratis