arrow_drop_up arrow_drop_down

Hoe snel staat mijn huis op Funda?

Funda, de grootste woningsite van Nederland

Wanneer je via Nieuwetijdsmakelaar verkoopt kan je huis snel op Funda staan. Meestal is dat binnen een week, afhankelijk van de agenda's en snelheid van aanleveren gegevens. Meestal heb je als verkoper nog wel wat op te ruimen of te klussen voordat de fotograaf kan komen.


Kwaliteit

De kwaliteit is het belangrijkste, het gaat niet altijd om de snelheid maar om de kwaliteit van bijvoorbeeld de presentatie. Iemand moet online al een beetje verliefd worden op jouw huis. Dat gevoel wordt versterkt door de échte bezichtiging. Het is belangrijk dat de snelheid niet ten koste gaat van de kwaliteit. Je krijgt op Funda maar 1 kans voor een eerste indruk.


Doel presentatie

Het doel van de presentatie is om mensen te verleiden jouw huis te komen bekijken. Wanneer dat eenmaal is gelukt volgen er bezichtigingen. Afhankelijk van het gevoel, de mogelijkheden en de concurrerende huizen wordt jouw huis gekocht.


Wij willen jou ook graag helpen

Zoals gezegd, een huis kopen is gevoel. Wij willen jou graag helpen je huis zelf verkopen, en de woning op een betere manier in de markt te zetten. Dat is een eerste vereiste voor een succesvol traject. Wil je daar meer over weten? Gebruik dan de onderstaande button voor meer informatie.


Vraag een vrijblijvend informatiegesprek aan en waarin wij de waarde van jouw woning bespreken en exact onze werkwijze uitleggen. Het is geheel gratis en verplicht je tot niets. Je kunt ons ook bellen op 085-222 06 61.

Cookiebeleid