Cookiebeleid:
WIL JIJ DE WAARDE VAN JE HUIS WETEN?
WAARDE HUIS BEREKENENJA DAT WIL IK WETEN

Page content

Huis verkopen zonder makelaar

Huis verkopen zonder makelaar

Kan ik mijn huis zonder makelaar verkopen?

Een huis verkopen zonder makelaar komt steeds vaker voor. Nu de woningmarkt gunstig is staan de kopers weer in de rij. Veel verkopers vragen zich dan ook af wat hierin nog de meerwaarde van een verkoopmakelaar is. Zelf je huis verkopen zonder makelaar kan eigenlijk niet tenzij de notaris hierin meehelpt. Vooral de juridische afwikkeling is voor de gemiddelde consument wat moeilijker.

Deal sluiten

Op zich kan iedereen een deal sluiten. Wanneer een koper zich aandient kunnen er afspraken gemaakt worden over koopsom, financieringsvoorbehoud en oplevering. Daar is niets mis mee. De vraag is hoe je dit allemaal goed en veilig in een koopovereenkomst verwerkt krijgt zonder dat partijen grote risico’s lopen.

Koopovereenkomst

De gemiddelde consument vindt het lastig om een koopovereenkomst goed te begrijpen. Er komen nogal wat termen en clausules in voor waar je een aantal malen overheen moet lezen voordat je ze begrijpt. Bij de koopovereenkomst zit een verplichte toelichting. Dat is niet voor niets. Wanneer je de koopovereenkomst tekent, teken je er ook voor dat je de koopovereenkomst begrijpt. Ik adviseer om altijd een expert te raadplegen omdat de risico’s gewoon te groot zijn wanneer je iets verkeerd hebt ingevuld.

Promotie op Funda

Bijna iedere verkoper wil z’n huis aanbieden op Funda. Tenzij je al een koper hebt gevonden. Consumenten hebben geen toegang tot Funda. Daarvoor heb je een makelaar nodig. Dat kan een traditionele makelaar zijn maar ook een online makelaar. Zonder jouw huis op Funda zul je veel minder geïnteresseerden bereiken en daarmee zal de koopsom veelal lager uitvallen.

Je huis verkopen via Facebook

Een steeds grotere doelgroep biedt z’n woning aan op Facebook. Er worden een aantal foto’s gemaakt, een beetje tekst erbij en klaar is Kees. Ga je daarmee het maximale eruit halen? En hoe zit het met de informatielijsten in verband met de meldingsplicht?

De praktijk

In de praktijk nemen de meeste verkopers een (online) makelaar in de arm. Zo ben je bij een goede makelaar verzekerd van een mooie presentatie, ontvang je de juiste formulieren en wordt voor jou de koopovereenkomst gemaakt. Daarnaast is de makelaar jouw adviseur. En die heb je gewoon nodig.

Nieuwetijdsmakelaar

Bij Nieuwetijdsmakelaar verzorgen wij het hele traject. Jij schrijft de tekst en verzorgt de bezichtigingen en de rest doen wij. Daarmee heb je de beste adviseur aan je zijde en kan er niets mis gaan. Om extra kosten te besparen kun je via Nieuwetijdsmakelaar ook je huis verkopen via Facebook. Maar dan wel met een mooie presentatie en de juridische ondersteuning die je nodig hebt.

Wat is de waarde van mijn huis?

Overweeg je te verkopen en ben je benieuwd naar de waarde van je huis? Klik op de rode button en vraag een gratis waardebepaling aan. Het is geheel gratis en verplicht je tot niets. Nadat de waarde bekend is kun je zelf beslissen of je wel/niet wilt verkopen en via wie je dat wilt doen.

WETEN WAT JOUW HUIS WAARD IS?

Wat is de waarde van mijn huis

LIEVER DIRECT PERSOONLIJK CONTACT

Indien je meer wilt weten over zelf je huis te verkopen kun je een gratis informatiegesprek aanvragen. Dit is gratis en geheel vrijblijvend. Klik op de button om een gratis informatiegesprek aan te vragen. Na ontvangst van jouw gegevens zullen we snel contact met je opnemen.

Gratis informatiegesprek aanvragen over zelf je huis verkopen

 

ONLINE JE HUIS VERKOPEN?

Klik op de button om te zien waar je allemaal rekening mee moet houden.

Online woning zelf verkopen tips

 

  Comment Section

  0 reacties op “Huis verkopen zonder makelaar

  Plaats een reactie


  *


  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  like

  Like ons ook op Facebook