MAKELAAR ALKMAAR - NIEUWETIJDSMAKELAAR [TIP]
Cookiebeleid:

Makelaar Alkmaar

Slimmer je huis verkopen 

Op zoek naar een makelaar in Alkmaar?

De aanpak en strategie van makelaars in Alkmaar zijn heel verschillend. Wil jij ook de beste kwaliteit makelaar tegen de laagste kosten? Bekijk dan deze pagina en download de informatiebrochure huis verkopen via Nieuwetijdsmakelaar.


Samen met Nieuwetijdsmakelaar vorm je één makelaarsteam waarbij jij de bezichtigingen verzorgt. Een huis verkopen was nog nooit zo eenvoudig!   Een beetje doe jij, de rest doen wij!


Wij verzorgen de presentatie en promotie via o.a. FUNDA en zetten slimme Social Media in voor een nog groter bereik. Ook het onderhandelen, de koopovereenkomst opmaken en de juridische afwikkeling worden voor jou geregeld. Doordat actief meehelpt bespaar je al snel duizenden euro's op makelaarskosten terwijl je niet in hoeft te leveren op de kwaliteit.


Jouw huis is meer dan alleen een huisnummer en verdient de grootste aandacht. 

Enkele voordelen:

Besparing van duizenden euro's

De allerbeste kwaliteit

Professionele presentatie en promotie

Uitgebreide presentatie op FUNDA

De slimste Social Media

Makelaar Alkmaar

Download nu de informatiebrochure en start vandaag nog met het verkopen van je huis!

Your information is safe with us

Over Alkmaar

Alkmaar, een stad in de provincie Noord-Holland staat bekend als "de kaasstad". Van april tot en met september is er de wekelijkse traditionele kaasmarkt. Alkmaar beschikt over veel rijks- en gemeentelijke monumenten. In de stad zijn twee sproowegstations te vinden namelijk; Station Alkmaar en station Alkmaar Noord. Alkmaar is de hoofplaats van de gelijknamige gemeente Alkmaar.


Alkmaar ligt in de samenwerkingsregio Kennemerland, en deels in West-Friesland. Het verstedelijkte gebied om Alkmaar neemt in de regio een belangrijke plaats in. Het is min of meer vastgegroeid aan plaatsen als Heerhugowaard, Noord-Scharwoude, Zuid-Scharwoude, Broek op Langedijk, Sint Pancras, Oudkarspel, Obdam, Hensbroek, Bergen, Heiloo, Limmen, Castricum en Uitgeest. De complete agglomeratie, ook wel Groot-Alkmaar genoemd, strekt zich globaal uit van Uitgeest tot en met de dorpen Warmenhuizen en Tuitjenhorn in het zuiden van de gemeente Schagen en van Bergen tot en met Obdam en telt ongeveer 305.000 inwoners.

Jouw kwaliteitsgaranties