MAKELAAR ALMERE - NIEUWETIJDSMAKELAAR [TIP]
Cookiebeleid:

Nieuwetijdsmakelaar, jouw makelaar in Almere

Makelaar Almere

Makelaar Almere

De Nieuwetijdsmakelaar in Almere, samen jouw huis verkopen voor de hoogste prijs! 


Nieuwetijdsmakelaar: Makelaar Almere

Nieuwetijdsmakelaar is een actieve en moderne verkoopmakelaar in Almere. Ook jij kunt Nieuwetijdsmakelaar inschakelen voor de verkoop van je huis. Op deze pagina lees je wat de Nieuwetijdsmakelaar in Almere voor je doet..


Verkoopmakelaar in Almere, Nieuwetijdsmakelaar

In Almere kun je bij de Nieuwetijdsmakelaar terecht voor de verkoop van je huis of appartement. Onze makelaars zijn gekwalificeerde en ervaren verkoopmakelaars. Ze nemen je mee aan de hand tijdens het hele verkooptraject. Succes verzekerd.


 Waarom jouw huis in Almere verkopen met Nieuwetijdsmakelaar?

  • Je bespaart duizenden euro's

Je werkt samen met je persoonlijke makelaar en bespaart enorm veel geld aan makelaarskosten. Het leukste deel doe je zelf, namelijk de bezichtigingen. De rest doen wij, net als een traditionele makelaar maar dan veel goedkoper. Een beetje doe jij en de rest doen wij.


  • Een beetje doe jij en de rest doen wij

Jij vertelt de kijkers waarom je zo'n fijn huis hebt en waarom je destijds jouw woning heb t gekocht. Jij brengt hiermee de woonbeleving over op de geïntereseerde. Dat kun jij veel beter vertellen dan een makelaar, immers; Je woont er zelf! Onze makelaars begeleiden je bij de rest tot aan de overdracht van de notaris. Dat is pas slim verkopen.


  • Prominente Fundaplaatsing Almere

Jouw huis prominent op Funda? Dat regelen we voor je. De meeste woningzoekers beginnen de zoektocht op Funda, de grootste woningsite van Nederland. Jouw huis valt op door de mooie presentatie de we voor je maken. 


  • De beste bezichtigingen in Almere

Wie kan het beste jouw huis laten zien? Juist, dat ben jij zelf! Dit doe je in gemoedelijke sfeer en op een tijdstipo dat het jou het beste uitkomt. Dat kan ook op zaterdag, zondag of in de avonduren. Dat bepaal je zelf. Onze makelaars staan voor je klaar en begeleiden je. Zo vormen we samen 1 verkoopteam. Wel zo slim!


  • De beste makelaar in Almere?

Wie is de beste makelaar in Almere? Samen met onze makelaars ben jij dat zelf. Wij zorgen er samen met jou voor dat je huis sneller verkoopt tegen een hogere opbrengst en de beste voorwaarden. Jij kiest zelf het promotiepakket wat het beste bij je past en dat voor een vaste lage prijs aan makelaarskosten. Je weet van tevoren precies waar je aan toe bent.

Klik voor meer info over verkooppromotie op makelaarskosten >>


Jouw huis verkopen al vanaf € 897,- incl professionele fotografie    Meer info >>

Jouw huis samen met onze makelaars in Almere verkopen kan al vanaf € 897,- incl. professionele fotografie. Voor de kosten hoef je het dus niet te laten. Geweldig toch? 


Past de werkwijze van de Nieuwetijdsmakelaar in Almere ook bij jou?

Klik dan hier voor een gratis informatiegesprek of klik hier om de informatiebrochure te downloaden. Je kunt ons natuurlijk ook bellen op 085-2220661.

Slim en goed verkopen met de Nieuwetijdsmakelaar in Almere


Op zoek naar een goede en moderne makelaar in Almere?

Verkoop slimmer met de Nieuwetijdsmakelaar in Almere!

Jouw huis verkopen in Almere?

Klik hieronder voor meer informatie

Meer over Almere

Almere is de tweede grootste stad in Flevoland en telt circa 200.000 inwoners. Almere ligt met uitzondering van de dijken geheel onder het zeeniveau. De eerste woningen zijn gebouwd in 1975 en opgeleverd in 1976. Almere is gelegen in de provincie Flevoland, de jongste Nederlandse provincie. Rond 1970 werd de stad opgebouwd omdat de bevolking, met name in Amsterdam, na de tweede wereldoorlog snel groeide. Oorspronkelijk heette de stad 'Zuidweststad', maar dit is veranderd naar de huidige naam dat 'groot water' betekent.


Almere staat op de zevende plaats van Nederland qua aantal inwoners en is de relatief snelt groeiende grotere gemeente van Nederland. De stad Almere kan de komende jaren doorgroeien tot een aantal van meer dan 300.000 inwoners.


Wijken in Almere:

Centrum Almere-Haven, De Werven, De Hoven, De Meenten, De Grienden, De Marken, De Gouwen, De Wierden, De Velden, Overgooi, De Steiger, Stichtsekant, Verspreide Huizen Almere-Haven, Centrum Almere-Stad, Filmwijk, Danswijk, Parkwijk, Verzetswijk, Waterwijk, Tussen de Vaarten Noord, Tussen de Vaarten Zuid, Staatsliedenwijk, Kruidenwijk, Stedenwijk, Muziekwijk Noord, Muziekwijk Zuid, Literatuurwijk, Noorderplassen, Randstad, Markerkant, Hollandsekant, Gooisekant, Veluwsekant, Sallandsekant, Verspreide huizen Almere-Stad, Centrum Almere-Buiten, Oostvaardersbuurt, Seizoenenbuurt, Molenbuurt, Bouwmeesterbuurt, Landgoederenbuurt, Faunabuurt, Bloemenbuurt, Regenboogbuurt, Indischebuurt, Eilandenbuurt, Stripheldenbuurt, Sieradenbuurt, Poldervlak, De Vaart, Buitenvaart, Verspreide huizen Almere-Buiten, Verspreide huizen Almere-Poort, Vogelhorst, Verspreide huizen Almere-Hout, Verspreide huizen Almere-Pampus.

Informatielijn 085-2220661

Ontvang verkoopbrochure