MAKELAAR AMERSFOORT - NIEUWETIJDSMAKELAAR
Cookiebeleid:

Makelaar Amersfoort

Jij bent op zoek naar een makelaar in Amersfoort?

Makelaar in Amersfoort: Op zoek naar een goede makelaar in Amersfoort waarbij jezelf ook een handje meehelpt? Zoek dan niet verder. Samen met Nieuwetijdsmakelaar vorm je één makelaarsteam waarbij jezelf de tekst schrijft en de bezichtigingen verzorgt. Een huis verkopen is makkelijker dan je denkt!


Een beetje doe jij de rest doen wij!


Wij verzorgen de presentatie en promotie via o.a. FUNDA en zetten slimme Social Media in voor een nog groter bereik. Ook het onderhandelen, de koopovereenkomst opmaken en de juridische afwikkeling worden voor jou geregeld. Actief meehelpen bespaar je al snel duizenden euro's op makelaarskosten terwijl je niet in hoeft te leveren op de kwaliteit.


Jouw huis is meer dan alleen een huisnummer en verdient de grootste aandacht. 

Enkele voordelen:

Besparing van duizenden euro's

De hoogste kwaliteit

Professionele presentatie en promotie

Uitgebreide presentatie op FUNDA

Door slimme Social Media een nog groter bereik

Jouw huis verkopen in Amersfoort?

Klik hieronder voor meer informatie

Zorgeloos je huis verkopen in Amersfoort

Voor iedereen die z'n huis in Amersfoort te koop wil zetten is Nieuwetijdsmakelaar de beste keuze. Wij bieden dezelfde kwaliteit maar dan tegen veel lagere makelaarskosten. Wij begeleiden jou van A t/m Z zodat je altijd de beste adviseurs aan je zijde hebt. Ben jij van plan om je huis te verkopen of heb je advies nodig? Neem dan snel contact met ons op.


Zorgeloos een huis verkopen in Amersfoort

Met de Nieuwetijdsmakelaar verkoop je zorgeloos je huis. Jij schrijft de tekst en doet de bezichtigingen terwijl wij de rest afhandelen. Via ons heb jij alle tools in handen voor een succesvolle verkoop. Jij bent samen met je persoonlijke makelaar betrokken bij de verkoop. Samen één sterk team. Jij weet alles van het huis en wij weten alles van makelen. Een ideale combinatie wat je ook nog eens duizenden euro's bespaart.


Over Amersfoort

Amersfoort is een stad met een Middeleeuws karakter in de provincie Utrecht. De stad heeft circa 155.000 inwoners en is een aantal jaren geleden uitgeroepen tot 'Groenste stad van Nederland'. Een bekend bouwwerk in Amersfoort is de Onze Lieve Vrouwetoren, die met haar 98 meter hoogte de op één na hoogste kerktoren van Nederland is. 


Andere bekende bezienswaardigheden in de stad zijn onder andere de Koppelpoort en het Mondriaanhuis. Amersfoort is een garnizoensstad, wat betekent dat het een stad is van militair belang. Dit heeft de stad te danken aan de vele kazernes die er zijn geweest. Tegenwoordig is alleen de Bernhard Kazerne nog in gebruik.


Wijken in Amersfoort

Bergkwartier, De Koppel, De Kruiskamp, Eemkwartier, Het Gein, Hogekwartier, Kattenbroek, Leusderkwartier, Liendert, Nieuwland, Randenbroek, Rustenburg, Schothorst, Schuilenberg, Soesterkwartier, Stadskern, Valleipoort, Vathorst, Vermeerkwartier, Zielhorst en Zonnehof.


Informatielijn 085-2220661

Ontvang verkoopbrochure

Op zoek naar een goede makelaar in Amersfoort?

De Nieuwetijdsmakelaar in Amersfoort staat voor jou klaar!