MAKELAAR ARNHEM - NIEUWETIJDSMAKELAAR [TIP]
Cookiebeleid:

Makelaar Arnhem

Op zoek naar een makelaar in Arnhem?

Je bent op zoek naar een goede, betrouwbare en actieve makelaar in Arnhem waarbij jezelf ook een handje meehelpt? Dan hoef je niet verder te zoeken. Samen met Nieuwetijdsmakelaar vorm je één makelaarsteam waarbij jezelf de tekst schrijft en de bezichtigingen verzorgt. Een huis verkopen was nog nooit zo eenvoudig!


Een beetje doe jij, de rest doen wij!


Wij verzorgen de presentatie en promotie via o.a. FUNDA en zetten slimme Social Media in voor een nog groter bereik. Ook het onderhandelen, de koopovereenkomst opmaken en de juridische afwikkeling worden voor jou geregeld. Doordat actief meehelpt bespaar je al snel duizenden euro's op makelaarskosten terwijl je niet in hoeft te leveren op de kwaliteit.


Jouw huis is meer dan alleen een huisnummer en verdient de grootste aandacht. 

Enkele voordelen:

Besparing van duizenden euro's

De hoogste kwaliteit

Professionele presentatie en promotie

Uitgebreide presentatie op FUNDA

Door slimme Social Media een nog groter bereik

Op zoek naar een makelaar in Arnhem?

De Nieuwetijdsmakelaar in Arnhem staat ook voor jou klaar!

Over Arnhem

Het 157.000 inwoners tellende Arnhem is de hoofdstad van de provincie Gelderland. De naam is afgeleid van 'arnu', wat 'arend' betekend en 'heem' wat 'thuis' betekend. In de Tweede Wereldoorlog is een groot deel van de stad verwoest door bombardementen. 


Bekende bouwwerken in Arnhem zijn de Eusebiuskerk, de Sabelspoort, concertgebouw Musis Sacrum, Huis Sonsbeek en de John Frostbrug. Daarnaast staat Arnhem bekend om de trollybus. Een Arnhemse lekkernij is 'Arnhemse meisjes', ovale koekjes bestrooid met suiker.


Wijken in Arnhem:

Arnhem Centrum, Spijkerkwartier, Klarendal, St. Marten/Sonsbeek, Monnikenhuizen/Geitenkamp, Burgemeesterswijk/Hoogkamp, Heijenoord/Lombok, Schaarsbergen, Malburgen West, Presikhaaf Oost, Presikhaaf West, Arnhemse Broek, Malburgen Oost, Vredenburg/Kronenburg, Elden, Elderveld, Schuytgraaf, De Laar en Rijkerswoerd.

Klik hieronder voor meer informatie