Makelaar Assen

Makelaar Assen.

Nieuwetijdsmakelaar

De nieuwe makelaar van Assen.

Makelaar in Assen

Op zoek naar een moderne makelaar in Assen? Een specialist in marketing en verkopen? En dat op een leuke en enthousiaste manier waarbij je zelf een handje mee kan helpen om op makelaarskosten te besparen? Dan ben je hier op de juiste plek beland. Zelf je huis verkopen samen met de makelaar of alle makelaarsdiensten uitbesteden aan een ervaren gekwalificeerde "nieuwetijds" makelaar. Beiden is mogelijk!

Beste makelaar in Assen?

We zeggen niet dat we de beste zijn maar dat is wel ons streven. Korte lijnen en directe communicatie of je nu zelf verkoopt of alles aan ons overlaat. De kwaliteit vinden wij het belangrijkste, zo ook onze opdrachtgevers. Alles gaat in overleg waarbij  jouw belang voorop staat. 

Gratis waardebepaling van je huis in Assen

In de meeste gevallen start het verkooptraject met een gratis waardebepaling van de plaatselijke makelaar. Daar helpen wij graag bij, we doen onderzoek naar juridische zaken, vergelijkbare transactiegegevens en natuurlijk nog veel meer. Zo brengen we de waarde zo goed mogelijk in kaart om jou het beste te kunnen adviseren.

Moderne manier van verkopen

Een goede makelaar hoeft niet duur te zijn wanneer je zelf een handje meehelpt. Samen een goede deal sluiten en het gewenste resultaat behalen. Begeleiding van A tm Z waarbij wij de mogelijkheid bieden dat jij zelf de bezichtigingen doet, en met onze ondersteuning is dat niet moeilijk. Je kan er ook voor kiezen om  alles aan ons uit te besteden. Van eerste waardebepaling tot aan de overdracht bij de notaris. Klik nu op de button en vraag een informatiegesprek aan. Dat is geheel vrijblijvend en kosteloos. Gewoon doen, wij staan je graag te woord.

null

arrow_drop_up arrow_drop_down