Makelaar Deventer - NIEUWETIJDSMAKELAAR [TIP]
Cookiebeleid:

Makelaar Deventer

Jij bent op zoek naar een makelaar in Deventer?

Makelaar in Deventer: Op zoek naar een goede makelaar in Deventer waarbij jezelf ook een handje meehelpt? Zoek dan niet verder. Samen met Nieuwetijdsmakelaar vorm je één makelaarsteam waarbij jezelf de tekst schrijft en de bezichtigingen verzorgt. Een huis verkopen in Deventer is makkelijker dan je denkt!


Een beetje doe jij de rest doen wij!


Wij verzorgen de presentatie en promotie via o.a. FUNDA en zetten slimme Social Media in voor een nog groter bereik. Ook het onderhandelen, de koopovereenkomst opmaken en de juridische afwikkeling worden voor jou geregeld. Actief meehelpen bespaar je al snel duizenden euro's op makelaarskosten terwijl je niet in hoeft te leveren op de kwaliteit.


Jouw huis is meer dan alleen een huisnummer en verdient de grootste aandacht. 

Enkele voordelen:

Besparing van duizenden euro's

De hoogste kwaliteit

Professionele presentatie en promotie

Uitgebreide presentatie op FUNDA

Door slimme Social Media een nog groter bereik

Jouw huis verkopen in Deventer?

Klik hieronder voor meer informatie

Over Deventer

De Overijsselse stad Deventer is één van de oudste steden van Nederland. In het jaar 877 werd 'de haven van Deventer' al genoemd. Tegenwoordig heeft Deventer bijna 100.000 inwoners. In de stad staat het oudste stenen huis van Nederland, dat is gebouwd in het jaar 1130. Bekende bezienswaardigheden in Deventer zijn De Waag, de Bergkerk, de Grote Kerk, de bolwerksmolen en de Athenaeumbibliotheek.


Wijken in Deventer:

Borgele, Platvoet, De Worp, De Hoven, Binnenstad, Zandweerd, Voorstad, Tuindorp, Keizerslanden, Colmschate-Zuid, Colmschate-Noord, Vijfhoek, Rivierenwijk en Bergweide.


Op zoek naar een goede makelaar in Deventer?

Verkoop slimmer met de Nieuwetijdsmakelaar in Deventer!

Informatielijn 085-2220661

Ontvang verkoopbrochure