Nieuwetijdsmakelaar - Makelaar Emmen
arrow_drop_up arrow_drop_down

Makelaar Emmen

Makelaar Emmen

Verkoop nu sneller en beter je huis!

Nieuwe tijden vragen om een nieuw soort makelaar in Emmen.

Een Nieuwetijdsmakelaar die expert is in marketing en verkopen.

Verkoop nu op een moderne manier sneller, beter en veiliger je huis samen met onze specialisten. En dat met de allerhoogste kwaliteit terwijl je ook nog eens duizenden euro's aan courtage bespaart. Dat is pas slim verkopen!


Kies net als anderen in Emmen ook voor dé nieuwe makelaar van deze tijd.

 • Betrouwbare makelaar

  Waarom Nieuwetijdsmakelaar?

  Veelgestelde vragen

  Wie doet de waardebepaling?

  Wij geven een indicatie van de waarde af en bespreken met jou de verkoopstrategie voor het beste resultaat. Hierin hebben wij een adviserende rol, uiteindelijk bepaal jij zelf voor welke prijs de woning in de markt wordt gezet.

  Is dit hetzelfde als zelf verkopen?

  Nee, Nieuwetijdsmakelaar is een échte makelaar die alles voor je regelt. Het enigste wat je zelf doet zijn de bezichtigingen. En zelfs deze kun je in bepaalde gebieden aan ons uitbesteden.

  Komt mijn huis ook op Funda?

  Jazeker, op Funda mag jouw huis niet ontbreken daarom plaatsen we jouw huis uitgebreid op Funda en krijg je een account voor inzage in de statistieken.

  Gebruikt Nieuwetijdsmakelaar ook Social Media?

  Ja, wij maken een speciale template voor Facebook waarmee je enorm veel geïnteresseerden bereikt. Dit noemen wij de Facebook-BOOSTER. Naast Facebook maken wij ook gebruik van Twitter, Youtube en Instagram.

  Moet ik zelf de foto's maken?

  Uit onderzoek is gebleken dat een mooie fotoreportage leidt tot meer aanvragen en daardoor een hogere opbrengst. Om deze kwaliteit te waarborgen verzorgen wij de gehele presentatie, dus ook de foto's. Daarmee wordt het beste resultaat behaald.

  Wat bespaar ik?

  Doordat je zelf de bezichtigingen doet bespaar je al snel duizenden euro's. Een gemiddelde makelaar kost al snel 1,5% excl. opstartkosten en btw. Bij Nieuwetijdsmakelaar betaal je één vast bedrag, ongeacht de waarde van je huis. Wel zo eerlijk vinden wij.

  Wat is het verschil met andere makelaars?

  Wij vinden kwaliteit het allerbelangrijkste, daarom hebben wij ons bedrijf zo ingericht dat we met uitzondering van de bezichtigingen alles voor je regelen. Bij "makelaarsland" mag/moet je zelf de foto's en tekst maken, bij ons niet. Wij komen de woning volledig inmeten, verzorgen plattegronden en schrijven een uitnodigende tekst. Bij "zelfverkopen" moet je dit veelal zelf doen. Bij ons voeren wij de woning volledig in terwijl bij veel andere makelaars een "doe het zelf" module klaarstaat zodat jij zelf alles invult. Tot slot: Wij zijn een échte makelaar terwijl er veel internetmakelaars alleen een Funda-plaatsing met enkele aanvullende diensten aanbieden. Hiermee staan wij het dichtst bij een plaatselijke makelaar maar dan wel veel goedkoper en voorzien van alle moderne technieken.

  Krijg ik ook een te koop bord?

  Ja, wij versturen een te koop bord met bijbehorende stickers. Zo weet de hele buurt dat jouw huis te koop staat. Wil je liever geen bord? Geen probleem, een te koop bord niet verplicht.

  Waarom zo goedkoop?

  De bezichtigingen en afspraken plannen kosten onze makelaars veel tijd, die tijd wordt bespaart doordat jij dit zelf doet. Hierdoor betaal je alleen voor hetgeen écht nodig is. Wel zo slim.

  Wat doen jullie allemaal?

  Met uitzondering van de bezichtigingen en bezoek aan de notaris regelen wij alles. Net zoals een traditionele makelaar maar dan veel goedkoper. Van a t/m z inclusief onderhandelen, koopovereenkomst opmaken en juridische afwikkeling. Volledige begeleiding van begin tot eind.

  Wie plaatst de woning online?

  Ook dat regelen we voor je, bij veel "doe het zelf" concepten moet je dit zelf doen. Omdat dit voor veel verkopers geen dagelijkse kost is voeren wij alle gegevens in. Jij als verkoper controleert de volledige presentatie voordat jouw woning definitief wordt geplaatst. Jij houdt hiermee volledige controle over het proces.

  Hoe verloopt het contact?

  Wanneer je verkoopt via Nieuwetijdsmakelaar maken wij een WhatsApp-groep voor jouw woning aan. Hierin komen alle betrokkenen in te staan. Zo kunnen we extreem snel communiceren en zijn we sneller dan een gemiddelde makelaar. Geen WhatsApp? Geen probleem, via telefoon en mail zijn we ook goed bereikbaar.

  Waar kan ik met mijn (overige) vragen terecht?

  Mocht er iets niet duidelijk zijn kun je ons bereiken via 085-2220661 of via het contactformulier op de website. Buiten kantooruren kun je ons (Meindert) bereiken via 06-50212240. Een WhatsApp sturen mag ook. Wij helpen je graag.

  Voordelen


  • Beste Presentatie, Promotie en Marketing.
  • Enorm bereik via Social Media en Funda.
  • Uniek communicatiesysteem met opdrachtgevers.
  • Moderne en snelle verkoop voor een vast bedrag.
  • Het meeste betaal je achteraf.
  • De hoogste kwailteit gegarandeerd!
  • Begeleiding van gekwalificeerde specialisten.
  • Besparing van duizenden euro's.
  • Een échte makelaar die alles regelt.
  • Ervaring met huizen verkopen in Emmen


  Start verkoop van mijn huis

  Betaal pas wanneer jouw woning is verkocht

  Nog 3 plekken beschikbaar in Emmen!

  Wanneer je vandaag nog start hoef je helemaal niets vooraf te betalen en worden

  de kosten bij overdracht via de notaris verrekend. Je betaalt dan alles achteraf!

  Klik op de button en claim snel je plek. VOL=VOL

  Ons verkoopteam staat voor je klaar

  Meindert Zomer

  Register makelaar/taxateur en eigenaar van Nieuwetijdsmakelaar. Hij heeft een enorme passie voor de makelaardij. Zijn specialisme is mensen op de beste manier helpen.

  Makelaar en taxateur in Emmen (Meindert Zomer)

  Register Makelaar / Taxateur

  Klarisse Dijkslag

  Klarisse is een betrokken en bevlogen makelaar die altijd het beste voor haar klant wil. Veel verkooptrajecten heeft zij succesvol begeleidt. Alle klanten zijn razend enthousiast over haar.

  Makelaar en vastgoedadviseur in Emmen

  Makelaar / vastgoedadviseur

  Daniëlle Daatselaar

  Gecertificeerd verkoopstyliste, fotograaf en vastgoedadviseur. Helpt de mensen het beste uit een verkooptraject te halen. Ook het inrichten van je woning kun je aan haar overlaten.

  Styliste, fotograaf en vastgoedadviseur in Emmen

  Styliste, fotograaf en adviseur

  Nieuwetijdsmakelaar Emmen

  Nieuwetijdsmakelaar, de makelaar van deze tijd!

  Wij helpen jou graag bij de verkoop van je woning en dat tegen de laagste makelaarskosten. Je huis verkopen hoeft niet duur te zijn wanneer je zelf een handje meehelpt.  Jij weet alles van je huis en wij alles van de woningmarkt in Emmen. Zo zijn we samen 1 team om het beste eruit te halen. De allerhoogste kwaliteit tegen de laagste kosten, wie wil dat nu niet? Verkoop nu net zoals Riek en Karin uit Emmen je huis met Nieuwetijdsmakelaar en maak snel een afspraak voor een gratis adviesgesprek. Klik nu op de button hieronder. Wij vertellen je graag meer!

  Verkoopster Karin uit Emmen aan het woord

  Goed contact met de makelaar en de assistent. Hele snelle communicatie door o.a. gebruik te maken van een groepsapp. Goede begeleiding. Ik vond het wel belangrijk om de makelaar persoonlijk te ontmoeten, maar dat is niet echt nodig. De nieuwetijdsmakelaar is echt iets van deze tijd. Bovendien is het prijskaartje van de makelaar een belangrijk punt, zeker wanneer je de woning binnen een week verkoopt. Wanneer je het meeste in eigen hand wilt houden en de deskundigheid van de makelaar aan je zij wilt hebben, dan is deze makelaar een goede keuze. Ik ben zeer tevreden geweest met mijn keus.

  Molenstraat 103 Emmen

  Waarin onderscheidt Nieuwetijdsmakelaar zich?

  • Kwaliteit, wij geloven er niet in dat verkopers bijna alles zelf moeten doen. Bij een huis verkopen draait het om details. Een gemiddelde verkoper verkoopt niet dagelijks huizen. Wij wel! Het zal je maar gebeuren dat je zelf je huis opmeet en later aansprakelijk wordt gesteld voor een verkeerd woonoppervlak. Of dat je achteraf niet hebt voldaan aan de meldingsplicht. Dat kan grote gevolgen hebben waar je als verkoper niet op zit te wachten. Wij willen gewoon het allerbeste voor onze klanten.
  • Wij regelen alles, met Nieuwetijdsmakelaar een huis verkopen met je eigen persoonlijke makelaar die jou adviseert en begeleidt. Jij doet de bezichtigingen en wij regelen de rest. Niet voor niets gebruiken we de slogan; Een beetje doe jij, en de rest doen wij. Hiermee verkoop je veilig en snel je huis zonder onnodig risico te lopen.
  • Razendsnelle communicatie, dat doen we via verschillende kanalen waarvan WhatsApp er 1 is. Verkopers zijn hier laaiend enthousiast over. Dit is helemaal geweldig en moet je gewoon ervaren. Snelle communicatie is één van de pijlers waarop Nieuwetijdsmakelaar trots is.
  • Fantastische presentaties, bij ons maak je de foto’s niet zelf maar komt altijd een professionele fotograaf langs. Dat is een groot verschil met de gemiddelde makelaar, internet- of online makelaar. Een huis kopen is gevoel, een mooie presentatie versterkt dat gevoel. Ook zorgen wij standaard voor een woningvideo. De video geeft een beter beeld van de indeling dan alleen de foto's.
  • Wij meten de woning in en zorgen voor duidelijke plattegronden. Dat is wat potentiele kopers willen zien. Ze willen zien hoe groot bepaalde verstrekken zijn maar ook de indeling is goed te zien op een plattegrond. Anderzijds voldoen we daarmee aan de NEN 2580 norm, een verplichte meetinstructie die makelaars moeten gebruiken. Plattegronden scheppen duidelijkheid voor de potentiële koper en mogen daarom nooit ontbreken.
  • Funda, natuurlijk plaatsen wij jouw huis uitgebreid op Funda. Funda heeft nog steeds een enorme aantrekkingskracht op woningzoekers. Daar moet je huis gewoon op staan. Dat regelen wij.
  • Wij gebruiken een Facebook Booster, Social Media en met name Facebook is niet meer weg te denken wanneer je een huis wilt verkopen. Hiermee bereiken we enorm veel mensen en misschien ook wel de koper van jouw huis.
  • Geen courtage maar 1 vast bedrag, wij hanteren geen courtage maar 1 vast bedrag voor elk huis. Daarnaast heb je bij ons geen gedoe met verschillende pakketten of moeilijke keuzes. Als verkoper heb je namelijk vaak geen idee wat je nodig hebt. Wij hebben het allerbeste voor jou samengesteld.
  • Achteraf betalen. Het grootste gedeelte betaal je achteraf en een klein gedeelte vooraf, we zien dat als een tegemoetkoming in de presentatiekosten. Wanneer je als verkoper namelijk niet bereid bent om in een mooie presentatie te investeren kun je ook niet verwachten dat je het maximale eruit haalt.

  Download Brochure Nieuwetijdsmakelaar:

  Wil jij thuis alles nog eens rustig nalezen? Download dan de verkoop- en informatiebrochure waarin wij nog alles nog eens uitleggen. Klik hieronder op de button en download de informatiebrochure.

  Goed geholpen, ons huis was snel verkocht voor een goede prijs.

  Dyonne en Daniël

  Makelaars Emmen

  Over Emmen

  Emmen:

  Emmen is een stad in de Drentse gemeente Emmen en telt circa 57.000 inwoners. De stad wordt ook wel ‘open, groene stad’ genoemd doordat de wijken op relatief grote afstanden van elkaar zijn gebouwd. In de stad Emmen zijn verschillende hunebedden te vinden, waarvan er zelfs enkele zijn gelegen middenin woonwijk Angelso. Bekende bezienswaardigheden in de stad zijn de Grote Kerk uit de 12e eeuw, de dierentuin Wildlands Adventure Zoo, de synagoge uit 1878 en het kantongerecht dat is gebouwd in Indische Stijl.


  Wijken in Emmen:

  Centrum, Emmermeer, Angelslo, Emmerhout, Barger-Oosterveld, Bargeres, Rietlanden, Parc Sandur, Delftlanden, Westenesch, Noordbarge, Zuidbarge, Over ’t Spoor, ’t Appeltje en Boschoord, Emmerschans, Weerdinge en Bedrijventerrein Bargermeer.

  Cookiebeleid