arrow_drop_up arrow_drop_down

Makelaar Emmen 

makelaar Emmen

DOE'T LEKKER ZELF!

Overweeg jij zelf je huis in Emmen te verkopen maar dan wel met de professionele uitstraling van een makelaar? Waarbij wij jou begeleiden en alle juridische zaken voor je regelen? Wij helpen jou graag je huis zelf te verkopen zodat jij meer bezoekers naar je woning krijgt. Daardoor verkoop je sneller en tegen een hogere prijs!


Na het vrijblijvende gesprek weet je:

  • Wat de geschatte waarde van jouw huis is.
  • Wat de mogelijkheden zijn in de huidige markt.
  • Hoe we het maximale resultaat met jou behalen.

Betrouwbare makelaar

Vergroot de kans op een maximale prijs voor jouw huis

Iedereen wil natuurlijk z'n huis voor een goede prijs verkopen, maar hoe doe je dat? Tijdens ons gesprek leggen wij je stap voor stap uit hoe jij je huis snel en succesvol zelf kunt verkopen waarbij wij je volledig begeleiden en ondersteunen.

Waardebepaling, verzamelen gegevens

voor de beste presentatie en promotie

Zelf geïnteresseerden in gemoedelijke

sfeer jouw woning laten zien

Scherp onderhandelen, een goede deal sluiten en juridisch vastleggen

De kortste route naar een succesvolle verkoop

Gratis informatiegesprek

Tijdens het gesprek bespreken we de waarde van je woning, wat de  verkoopmogelijkheden zijn en hoe we het maximale eruit halen. Daarnaast bespreken we wat de doelgroep is en hoe je die bereikt. Aan het einde van het gesprek weet jij precies waar je aan toe bent. 

Presentatie en promotie

Een huis kopen is gevoel en begint al online. Daarom is een complete en mooie presentatie de eerste stap naar een succesvolle verkoop. Ook is het belangrijk om met de juiste promotie jouw doelgroep te bereiken. Daarbij is Funda en  Social Media erg belangrijk.

Bezichtigingen of een open huis

Jij als eigenaar bent de échte woondeskundige en kunt de woonbeleving overbrengen op kopers als het om je huis gaat. Samen met de belangstellenden ga je door de woning en vertel je wat de woning en de omgeving te bieden heeft. Vaak weet je dat beter dan een makelaar.

Onderhandelingen en deal sluiten

Onderhandelen en de deal sluiten regelen wij voor jou waarbij geldt; wij adviseren maar jij beslist. De gemaakte afspraken worden vastgelegd in een juridisch waterdichte koopovereenkomst. Na akkoord met de inhoud gaan we tekenen waarna de notaris alles ontvangt.

Wat kan ik besparen?

Team  Nieuwetijdsmakelaar

Meindert Zomer
Register makelaar/taxateur en eigenaar van Nieuwetijdsmakelaar. Hij heeft een enorme passie voor de makelaardij. Zijn specialisme is mensen op de beste manier helpen.
Registermakelaar en taxateur
Klarisse Dijkslag
Klarisse is een betrokken en bevlogen makelaar die altijd het beste voor haar klant wil. Veel verkooptrajecten heeft zij succesvol begeleidt. Alle klanten zijn razend enthousiast over haar.
Makelaar en vastgoedadviseur
Daniëlle Daatselaar
Gecertificeerd verkoopstyliste en vastgoedadviseur. Helpt de mensen het beste uit een verkooptraject te halen. Ook het inrichten van je woning kun je aan haar overlaten.
Styliste en vastgoedadviseur

Vragen? Bel dan onze informatielijn op 085-2220661

Informatiebrochure al ontvangen?

Cookiebeleid