MAKELAAR ENSCHEDE - NIEUWETIJDSMAKELAAR [TIP]
Cookiebeleid:

Nieuwetijdsmakelaar in Enschede

De Nieuwetijdsmakelaar in Enschede, bespaar duizenden euro's aan kosten door samewerking. 


Nieuwetijdsmakelaar: Makelaar Enschede

Zoek jij een moderne en actieve makelaar in Enschede? Ook in Enschede kun je de Nieuwetijdsmakelaar inschakelen als verkoopmakelaar. Op deze pagina lees je wat de Nieuwetijdsmakelaar in Enschede voor jouw kan betekenen.


Nieuwetijdsmakelaar: Jouw verkoopmakelaar in Enschede

In Enschede kun je bij de Nieuwetijdsmakelaar terecht voor de verkoop van je huis of appartement. Onze makelaars zijn gekwalificeerde en ervaren verkoopmakelaars. Ze nemen je mee aan de hand tijdens het hele verkooptraject.


Waarom jouw huis verkopen met Nieuwetijdsmakelaar?

  • Besparing van duizenden euro's

Door samen te werken met jouw persoonlijke makelaar bespaar je al snel duizenden euro's aan makelaarskosten. Jij neemt het leukste gedeelte voor je rekening en wij de rest. Een beetje doe jij en de rest doen wij.


  • Actief betrokken samen met jouw makelaar in Enschede

Doordat jij zelf de bezichtigingen van je huis in Enschede doet en onze makelaars jouw begeleiden ben je verzekerd van een succesvolle en snelle verkoop. Jij vertelt waarom het zo fijn wonen is in jouw huis in Enschede en wij sluiten de deal. Samen 1 team!


  • Jouw huis prominent op funda

Prominent met jouw huis op Funda zodat je als woningverkoper opvalt tussen het grote aanbod. Woningzoekers kunnen niet om jouw huis heen. Door de mooie presentatie en de beste vermelding op Funda staat jouw huis in de schijnwerpers.


  • Effectieve bezichtigingen

Jij prijst je woning aan door zelf de kijkers rond te leiden. Helemaal niet moeilijk, jij kunt namelijk zelf het beste vertellen waarom jij in zo'n fijn huis woont. Onze makelaars staan voor je klaar en begeleiden je het gehele verkooptraject. Zo ben je altijd verzekerd van deskundige hulp.


  • Kies de beste makelaar in Enschede

Verkoop je huis slimmer en sneller met een hogere opbrengst samen met onze makelaars. Dat alles voor een vast bedrag. Kies zelf welk pakket het beste bij jou past. Klik voor meer info over de pakketten op makelaarskosten >>


Jouw huis verkopen al vanaf € 897,- incl professionele fotografie    Meer info >>

Jouw huis samen met onze makelaars in Enschede verkopen kan al vanaf € 897,- incl. professionele fotografie. Voor de koste hoef je het dus niet te laten. Mooi he?  


Past de werkwijze van de Nieuwetijdsmakelaar ook bij jou?

Klik dan hier voor een gratis informatiegesprek of klik hier om de informatiebrochure te downloaden. Je kunt ons natuurlijk ook bellen op 085-2220661.

Slimmer verkopen met de Nieuwetijdsmakelaar in Enschede


Op zoek naar een goede en moderne makelaar in Enschede?

Verkoop slimmer met de Nieuwetijdsmakelaar in Enschede!

Jouw huis verkopen in Enschede?

Klik hieronder voor meer informatie

Enschede, de grootste stad van de provincie

De Overijsselse stad Enschede is de grootste stad van de provincie. De eerste inwoners vestigden zich in de vroege middeleeuwen in Enschede en tegenwoordig telt de stad anno 2018 circa 158.000 inwoners. In deze vroege Middeleeuwen ontstond Enschede rond een kasteel als agrarische nederzetting. Van oorsprong is Enschede geen rijke stad en het leven voor de boeren (keuterboertjes) was vroeger geen vetpot. Toch wisten de boeren het hoofd boven water te houden en vulden ze het inkomen aan met het weven van linnen. 


Steeds vermogender

Veel boeren in Enchede hadden een eigen weefkamer waar een weefgetouw in stond. Het verkopen van linnen bracht steeds meer op en de arme boeren werden al snel steeds vermogender. Bekende namen uit Enschede zijn o.a. Vroom (en Dreesmann) , Peek (en Kloppenburg) en Brenningmeyer. De naam van de stad Enschede is afgeleid van 'An die Schede', wat betekent dat het op de grens lag van een moerassig gebied. Bekende bezienswaardigheden in Enschede zijn de Grote Kerk, het Rijksmuseum Twenthe en de Twentse Welle Toren.


Leuk detail:

Ik ben vroeger elektromonteur geweest en ik heb zelfgs nog korte tijd in de spinnerij van Enschede gewerkt. Grote stoffige fabrieken waar we kabels e.d. aan moesten sluiten om de machines draaiende te houden.


Bekende plekken in Enchede:

Holland Casino, Arke Stadion (FC Twente) en Universiteit Twente


Dorpen:

Onder Enschede vallen ook de volgende dorpen: Lonneker, Boekelo, Usselo en Glanerbrug.


Enkele wijken in Enschede:

Binnenstad, Boddenkamp, De Bothoven, Het Getfert, Hogeland Noord, Horstlanden-Veldkamp, Laares, Lasonder-'t Zeggelt, Bolhaar, Deppenbroek, Mekkelholt, Roombeek, Twekkelerveld, Dolphia, Hogeland, Varvik-Diekman, Het Ribbelt, Stokhorst, Velve-Lindenhof, Het Wooldrik, De Eschmark, Helmerhoek, Wesselerbrink, Stoinkslanden, Boswinkel, Ruwenbos, Stadsveld, 't Bruggert, 't Zwering en Pathmos.


Informatielijn 085-2220661

Ontvang verkoopbrochure