arrow_drop_up arrow_drop_down

Makelaar Enschede

Huis verkopen met Nieuwetijdsmakelaar in Enschede

Nieuwe tijden vragen om een nieuw soort makelaar. Een makelaar die specialist is in marketing, enorm veel kopers bereikt en daardoor het beste resultaat haalt. Een makelaar die de beste deals sluit en extreem snel met z'n klanten communiceert. Een makelaar waarbij je zelf een handje mee kunt helpen om kosten te besparen. Zo'n makelaar is Nieuwetijdsmakelaar. 


Volledig toegewijd aan deze moderne tijd maar met volledige begeleiding van a t/m z. Zorgeloos je huis verkopen waarbij we jou aan de hand nemen en niet eerder loslaten dan wanneer het gewenste resultaat is bereikt. Wij zijn pas tevreden wanneer jij dat bent.


Om de juiste beslissing te nemen is het belangrijk de waarde van je huis te kennen. Misschien is je huis enorm in waarde gestegen maar misschien valt het ook tegen. Dit is iets wat veel mensen zich afvragen en graag willen weten. Via Nieuwetijdsmakelaar kun je snel en eenvoudig een gratis waardebepaling aanvragen. Het is gratis en geheel vrijblijvend maar geeft je wel inzicht in de huidige waarde van je woning. Via de button kun je alvast een gratis waardebepaling aanvragen.

Vragen over de makelaar en je huis verkopen:

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Enschede  komen er vaak veel vragen naar boven. Hieronder een overzicht van allerlei vragen die in je op kunnen komen waar je graag een antwoord op wilt. Nieuwetijdsmakelaar kan al deze vragen voor je beantwoorden. Daarvoor hoef je ons alleen maar even een berichtje te sturen.


* Wat is mijn huis waard?

* Hoe vraag ik een waardebepaling aan?

* Is een waardebepaling altijd gratis?

* Wat kost een makelaar?

* Wat doet een makelaar voor mij?

* Welke makelaarskosten worden er allemaal berekend?

* Moet ik ook opstartkosten betalen?

* Kan ik mijn huis zelf verkopen?

* Wat zijn de voordelen van zelf verkopen?

* Wat zijn de nadelen van zelf verkopen?

* Wat is het risico bij zelf huis verkopen?

* Wie is de goedkoopste makelaar?

* Waar vind ik reviews en beoordelingen over makelaars?

* Kan ik zelf ook actief meehelpen met verkopen?

* Heb ik een lokale makelaar nodig of een landelijke makelaar?

* Wordt mijn huis ook op Funda geplaatst?

* Kan ik online de waarde van mijn huis berekenen?

* Hoe kom ik aan een waarderapport van mijn huis?

* Kan ik mijn huis via Social Media verkopen?

* Zijn er al geïnteresseerden voor mijn huis?

* Hoe verkoop ik m'n huis voordat het op Funda komt?

* Heeft een makelaar al kopers in z'n netwerk?

* Wie is de beste makelaar in Enschede?

* Hoe herken ik een erkende makelaar?

* Hoe herken ik een goede makelaar?

* Wat is het verschil tussen een VBO en NVM makelaar?

* Is Nieuwetijdsmakelaar een Funda-makelaar?

* Hoeveel (hypotheek) kan ik lenen?

* Wat is het verschil tussen een verkoopmakelaar en een aankoopmakelaar?

* Heeft de makelaar een informatie- of verkoopbrochure voor mij?


Nieuwetijdsmakelaar is ook in Enschede actief met huizen aan- en verkopen. Zoek jij een actieve en moderne makelaar in Enschede? Dan moet je zeker deze pagina bekijken, want ook jij kunt ook net als zoveel anderen voordelig Nieuwetijdsmakelaar inschakelen voor de verkoop van je huis. Dat is pas écht slim verkopen! Natuurlijk helpen we je ook graag bij de aankoop van je nieuwe droomhuis.


Waarin onderscheidt Nieuwetijdsmakelaar zich?

  • Kwaliteit, wij geloven er niet in dat verkopers bijna alles zelf moeten doen. Bij een huis verkopen draait het om details. Een gemiddelde verkoper verkoopt niet dagelijks huizen. Wij wel! Het zal je maar gebeuren dat je zelf je huis opmeet en later aansprakelijk wordt gesteld voor een verkeerd woonoppervlak. Of dat je achteraf niet hebt voldaan aan de meldingsplicht. Dat kan grote gevolgen hebben waar je als verkoper niet op zit te wachten. Wij willen gewoon het allerbeste voor onze klanten.
  • Wij regelen alles, met Nieuwetijdsmakelaar een huis verkopen met je eigen persoonlijke makelaar die jou adviseert en begeleidt. Jij doet de bezichtigingen en wij regelen de rest. Niet voor niets gebruiken we de slogan; Een beetje doe jij, en de rest doen wij. Hiermee verkoop je veilig en snel je huis zonder onnodig risico te lopen.
  • Razendsnelle communicatie, dat doen we via verschillende kanalen waarvan WhatsApp er 1 is. Verkopers zijn hier laaiend enthousiast over. Dit is helemaal geweldig en moet je gewoon ervaren. Snelle communicatie is één van de pijlers waarop Nieuwetijdsmakelaar trots is.
  • Fantastische presentaties, bij ons maak je de foto’s niet zelf maar komt altijd een professionele fotograaf langs. Dat is een groot verschil met de gemiddelde makelaar, internet- of online makelaar. Een huis kopen is gevoel, een mooie presentatie versterkt dat gevoel. Ook zorgen wij standaard voor een woningvideo. De video geeft een beter beeld van de indeling dan alleen de foto's.
  • Wij meten de woning in en zorgen voor duidelijke plattegronden. Dat is wat potentiele kopers willen zien. Ze willen zien hoe groot bepaalde verstrekken zijn maar ook de indeling is goed te zien op een plattegrond. Anderzijds voldoen we daarmee aan de NEN 2580 norm, een verplichte meetinstructie die makelaars moeten gebruiken. Plattegronden scheppen duidelijkheid voor de potentiële koper en mogen daarom nooit ontbreken.
  • Funda, natuurlijk plaatsen wij jouw huis uitgebreid op Funda. Funda heeft nog steeds een enorme aantrekkingskracht op woningzoekers. Daar moet je huis gewoon op staan. Dat regelen wij.
  • Wij gebruiken een Facebook Booster, Social Media en met name Facebook is niet meer weg te denken wanneer je een huis wilt verkopen. Hiermee bereiken we enorm veel mensen en misschien ook wel de koper van jouw huis.
  • Geen courtage maar 1 vast bedrag, wij hanteren geen courtage maar 1 vast bedrag voor elk huis. Daarnaast heb je bij ons geen gedoe met verschillende pakketten of moeilijke keuzes. Als verkoper heb je namelijk vaak geen idee wat je nodig hebt. Wij hebben het allerbeste voor jou samengesteld.
  • Achteraf betalen. Het grootste gedeelte betaal je achteraf en een klein gedeelte vooraf, we zien dat als een tegemoetkoming in de presentatiekosten. Wanneer je als verkoper namelijk niet bereid bent om in een mooie presentatie te investeren kun je ook niet verwachten dat je het maximale eruit haalt.

Download de Brochure van Nieuwetijdsmakelaar:

Wil jij thuis alles nog eens rustig nalezen? Download dan de verkoop- en informatiebrochure waarin wij nog alles nog eens uitleggen. Klik hieronder op de button en download de informatiebrochure.

Verkoopmakelaar in Enschede, Nieuwetijdsmakelaar

In Enschede kun je bij de Nieuwetijdsmakelaar terecht voor de verkoop van je huis of appartement. Geen traditionele makelaar maar een volledig nieuw en modern concept waarbij je veel geld bespaart op de makelaarskosten. Onze makelaars zijn gekwalificeerd en ervaren verkoopmakelaars, ze nemen je mee aan de hand om vervolgens te begeleiden door het hele verkoopproces.

Waarom jouw huis in Enschede verkopen met Nieuwetijdsmakelaar?

Je bespaart duizenden euro's. Samen met je persoonlijke makelaar ben je 1 team. Het leukste deel doe je zelf en de rest doen wij. Een win-win situatie waarbij jij de bezichtigingen doet. Dienstverlening net zoals een traditionele makelaar maar dan veel goedkoper terwijl de hoogste kwaliteit wordt gegarandeerd.

Een beetje doe jij en de rest doen wij

Jij vertelt de kijkers waarom je zo'n fijn huis hebt en waarom je destijds jouw woning hebt gekocht. Hiermee breng je de woonbeleving over op de geïntereseerde. Dat kun jij veel beter vertellen dan een makelaar, immers; Je woont er zelf! Onze makelaars begeleiden je bij de rest tot aan de overdracht van de notaris. Ook na de overdracht blijven wij jouw adviseur en beantwoorden wij al jouw vragen. Dat is pas slim verkopen.

Prominente Fundaplaatsing Enschede

Wij zetten jouw huis prominent op Funda. Op Funda begint de zoektocht naar een woning door de meeste woningzoekers. Funda is momenteel de grootste woningsite van Nederland. Hier moet jouw huis gewoon op staan en opvallen.

Effectieve bezichtigingen in Enschede

Jouw huis hun je het beste zelf laten zien. Geen gedoe dat de agenda van de makelaar vol zit of er 's avonds geen afspraken plaats vinden. Jij bepaalt zelf wanneer jij je huis laat zien. Wel zo makkelijk en gemoedelijk. De geïntereseerde zal dit zeker op prijs stellen. Daarnaast staan onze makelaars voor jouw klaar. Zo vormen we 1 makelaarsteam.

Wie is de beste makelaar in Enschede?

De beste makelaar ben in Enschede ben je zelf! Samen met ons verkoopteam verkoopt jouw huis sneller tegen een hogere opbrengst. Jij kiest de makelaar die heb beste bij je past. Geen torenhoge kosten achteraf maar vooraf duidelijkheid over hetgeen jij betaalt. Je weet van tevoren precies waar je aan toe bent en alles is inclusief BTW. Wel zo eerlijk!

Waardebepaling woning Enschede: Nieuwetijdsmakelaar

De verkoop van jouw woning start vaak met een waardebepaling of waarde-indicatie om zo een goed beeld te krijgen over de marktwaarde van jouw huis in Enschede. Vraag nu een gratis waardebepaling aan.

Er kunnen verschillende redenen zijn om een waardebepaling aan te vragen:

Geschatte verkoopwaarde van jouw huis in Enschede

Op basis van de geschatte verkoopwaarde wil je een beslissing nemen of je wel of niet het huis gaat verkopen!

Je bent je aan het oriënteren op de huizenmarkt en wilt weten wat jouw (financiële) mogelijkheden zijn om een andere woning terug te kopen. Jij wilt om welke reden dan ook weten wat is de huidige overwaarde op uw woning is.


Wat is mijn woning in Enschede waard?

Om de waarde van jouw huis goed in kaart te brengen verzamelen we alle gegevens van verkochte woningen in jouw straat, buurt en plaats. We doen een referentie en vergelijkingsonderzoek in Enschede. Wanneer we alle gegevens hebben verzameld komen we tot een onderbouwde geschatte waarde waarmee je als huiseigenaar aan de slag kunt. Wanneer je over de juiste waarde beschikt kun je veel beter de juiste beslissing te nemen.


Let op: een waardebepaling is niet hetzelfde als een taxatierapport, de bank eist vaak een taxatierapport voor de financiering van de toekomstige woning. Daarvoor moet een erkend taxateur langskomen. Daarvoor kun je ons ook inschakelen.


Waarde van jouw huis in Enschede

Indien je hebt besloten jouw woning in Enschede te verkopen begeleiden wij je graag bij het aan- en/of verkooptraject. Wij helpen je zorgeloos verkopen en zien ernaar uit jouw te mogen helpen bij de verkoop en aankoop van jouw “nieuwe” droomhuis. Let op want er zitten grote verschillen in kwaliteit van makelaars en de makelaarskosten. Steeds meer mensen gaan voor het (ver)kopen van een woning voor een makelaar die ook online actief is en die de beste prijs/kwaliteit biedt. Zo’n makelaar is Nieuwetijdsmakelaar.


Woningwaarde in Enschede en omgeving

Wij helpen graag bij de aankoop of verkoop van jouw huis, door onze uitgekiende strategie ben je van succes verzekerd, zowel voor de aankoop als verkoop begeleiden wij het gehele traject van A t/m Z (en zelfs daarna) zodat jij alleen maar na hoeft te denken over de leuke zaken.


Ik wil een gratis waardebepaling van mijn huis

Klik voor een gratis waardebepaling op de button hieronder en we zullen z.s.m. contact opnemen om een afspraak te maken. 

Waarom Nieuwetijdsmakelaar?

Dat leggen we graag uit in een persoonlijk informatiegesprek.

Kortom; Zoek jij een makelaar voor de verkoop van je huis? Of een makelaar voor de aankoop van je droomhuis? Vraag dan een gratis telefonisch informatiegesprek aan. Het eerste gesprek is geheel gratis en verplicht je tot niets.

Goed geholpen, ons huis was snel verkocht voor een goede prijs.

Dyonne en Daniël

Cookiebeleid