Makelaar Epe

Makelaar Epe.
Nieuwetijdsmakelaar

De nieuwe makelaar van Epe

Makelaar in Epe

Waarschijnlijk heb je gezocht op makelaar Epe en ben je hier zo terecht gekomen. Dan ben je op de juiste plek beland. Nieuwetijdsmakelaar is een "nieuw" soort makelaar en gespecialiseerd in het verkopen van woningen. We doen het nét even iets anders dan een traditionele makelaar in Epe waardoor we meer kopers bereiken. Marketing wordt steeds belangrijker in de makelaardij en daar speelt Nieuwetijdsmakelaar op in. Wil je zelf  een  handje meehelpen met verkopen? Ook die mogelijkheid bieden wij door middel van de doe het-zelf-module.

Moderne makelaar in Epe

Op een moderne manier maar toch op een persoonlijke manier je huis in verkopen. Dat is waar onze makelaars in Epe voor staan. Een moderne makelaar die de beste deals sluit en extreem snel met z'n klanten communiceert. Begeleiding van A t/m Z en zorgeloos je huis in Epe verkopen met een tevreden klant als doel. Wij zijn pas tevreden wanneer jij dat bent.

Gratis waardebepaling

Om de waarde van jouw huis te bepalen doen we onderzoek naar juridische zaken, recent vergelijkbare verkochte woningen en maken we een waarderapport. Daarnaast geven we inzicht in de verwachte verkooptermijn en opbrengst. Geheel transparant laten we je zien wat je kan verwachten. Dat doen we door middel van een gratis waardebepaling. Het is geheel vrijblijvend en geeft een goed inzicht in de marktwaarde van je woning. Klik nu op de button en plan alvast een informatiegesprek. 


null


arrow_drop_up arrow_drop_down