MAKELAAR HEERENVEEN - NIEUWETIJDSMAKELAAR [TIP]
Cookiebeleid:

Makelaar Heerenveen

Jij bent op zoek naar een makelaar in Heerenveen?

Makelaar in Heerenveen: Op zoek naar een goede makelaar in Heerenveen waarbij jezelf ook een handje meehelpt? Zoek dan niet verder. Samen met Nieuwetijdsmakelaar vorm je één makelaarsteam waarbij jezelf de tekst schrijft en de bezichtigingen verzorgt. Een huis verkopen in Heerenveen is makkelijker dan je denkt!


Een beetje doe jij de rest doen wij!


Wij verzorgen de presentatie en promotie via o.a. FUNDA en zetten slimme Social Media in voor een nog groter bereik. Ook het onderhandelen, de koopovereenkomst opmaken en de juridische afwikkeling worden voor jou geregeld. Actief meehelpen bespaar je al snel duizenden euro's op makelaarskosten terwijl je niet in hoeft te leveren op de kwaliteit.


Jouw huis is meer dan alleen een huisnummer en verdient de grootste aandacht. 

Enkele voordelen:

Besparing van duizenden euro's

De hoogste kwaliteit

Professionele presentatie en promotie

Uitgebreide presentatie op FUNDA

Door slimme Social Media een nog groter bereik

Jouw huis verkopen in Heerenveen?

Klik hieronder voor meer informatie

Over Heerenveen

Het Friese dorp Heerenveen is gelegen in de gelijknamige gemeente. Het dorp telt circa 30.000 inwoners. Heerenveen is oorspronkelijk gebouwd als lintdorp, maar door de bouw van nieuwe woonwijken heeft het dorp tegenwoordig een ovale vorm. Het dorp is gelegen nabij de bosrijke omgeving van het Parkgebied Oranjewoud. 


Bekende gebouwen in het dorp zijn Crackstate, Oenemastate, molen Welgelegen, Heilige Geestkerk, Posthuis Theater, het Abe Lenstra Stadion en Thialf.


Wijken in Heerenveen:

Centrum, Noord, Lege Midden, Akkers, Ten Woude, De Greiden, De Heide, Heidemeer, Nijehaske, Skoatterwâld, Het Meer en Leeuwarderstraatweg.

Op zoek naar een goede makelaar in Heerenveen?

Verkoop slimmer met de Nieuwetijdsmakelaar in Heerenveen!

Informatielijn 085-2220661

Ontvang verkoopbrochure