arrow_drop_up arrow_drop_down

Makelaar Heerenveen

De nieuwe makelaar van deze tijd

Makelaar

Verkoop nu sneller en beter je huis!

Nieuwe tijden vragen om een nieuw soort makelaar in Heerenveen.

Een Nieuwetijdsmakelaar die expert is in marketing en verkopen!

Verkoop nu op een moderne manier sneller, beter en veiliger je huis samen met onze specialisten. En dat met de allerhoogste kwaliteit terwijl je ook nog eens duizenden euro's aan courtage bespaart! Dat is pas slim verkopen!

 • Betrouwbare makelaar

  Nieuwetijdsmakelaar Heerenveen

  Nieuwetijdsmakelaar

  Jou helpen veilig en snel je huis verkopen, dat is ons doel. En dat tegen de laagste makelaarskosten maar wel met de beste kwaliteit. Jouw huis moet opvallen tussen het andere aanbod koophuizen, daarom zorgen wij voor een mooie presentatie. Ook de juridische afwikkeling nemen wij voor onze rekening, net zoals een traditionele makelaar maar dan veel goedkoper. Wij rekenen geen courtage maar 1 all-in vast bedrag, ongeacht de waarde van je huis. Wel zo eerlijk. Jij verzorgt zelf de bezichtigingen en wij doen de rest. Zo zorgen we samen voor een succesvolle verkoop. Heb je geen tijd of wil je de bezichtigingen liever uitbesteden? In sommige plaatsen verzorgen wij ook de bezichtigingen. Achteraf betalen? Geen probleem. Bij Nieuwetijdsmakelaar kun je achteraf betalen. Let op: er zijn nog maar enkele plaatsen beschikbaar.

  Vraag en antwoord:

  Wie doet de waardebepaling?

  Wij geven een realistische indicatie van de waarde af en bespreken met jou de verkoopstrategie voor het beste resultaat. Hierin hebben wij een adviserende rol, uiteindelijk bepaal jij zelf voor welke prijs de woning in de markt wordt gezet.

  Is dit hetzelfde als zelf verkopen?

  Ja, in de volksmond wordt dit zelf verkopen genoemd vandaar de slogan DOE'T LEKKER ZELF! Nieuwetijdsmakelaar helpt jou bij het zelf verkopen van je huis waarbij wij jou ondersteunen en adviseren voor het maximale resultaat. Daarnaast nemen wij de juridische rompslomp voor onze rekening. Wel zo veilig. Wij gaan net een stapje verder dan een gemiddelde (internet)makelaar om voor jou het beste resultaat te behalen.

  Is een huis zelf verkopen moeilijk?

  Nee, wanneer je samen met Nieuwetijdsmakelaar verkoopt begeleiden wij jou tijdens het gehele verkoopproces. Zo heb je altijd een deskundige paraat waar je met al je vragen terecht kunt.

  Komt mijn huis ook op Funda?

  Jazeker, op Funda mag jouw huis niet ontbreken daarom plaatsen we jouw huis uitgebreid op Funda en krijg je een account voor inzage in de statistieken.

  Gebruikt Nieuwetijdsmakelaar ook Social Media?

  Ja, wij maken een speciale template voor Facebook waarmee je enorm veel geïnteresseerden bereikt. Dit noemen wij de Facebook-BOOSTER. Naast Facebook maken wij ook gebruik van Twitter, Youtube en Instagram.

  Moet ik zelf de foto's maken?

  Uit onderzoek is gebleken dat een mooie fotoreportage leidt tot meer aanvragen en daardoor een hogere opbrengst. Om deze kwaliteit te waarborgen verzorgen wij de gehele presentatie, dus ook de foto's. Daarmee wordt het beste resultaat behaald.

  Wat bespaar ik?

  Doordat je zelf de bezichtigingen doet bespaar je al snel duizenden euro's. Een gemiddelde makelaar kost al snel 1,5% excl. opstartkosten en btw. Bij Nieuwetijdsmakelaar betaal je één vast bedrag, ongeacht de waarde van je huis. Wel zo eerlijk vinden wij.

  Wat is het verschil met andere makelaars?

  Wij vinden kwaliteit het allerbelangrijkste, daarom hebben wij ons bedrijf zo ingericht dat we met uitzondering van de bezichtigingen en bezoek aan de notaris alles voor je regelen. Bij veel online makelaars mag/moet je zelf de foto's, plattegronden, video en tekst maken. Bij ons niet. Wij komen de woning volledig inmeten, verzorgen plattegronden, de foto's, een woningvideo en schrijven een uitnodigende tekst. Wij voeren de woning ook volledig in terwijl bij veel andere makelaars een "doe het zelf" module klaarstaat zodat jij zelf alles in moet vullen. Tot slot: Van de "zelf verkoop" concepten staan wij het dichtst bij een plaatselijke makelaar maar dan wel veel goedkoper en moderner.

  Krijg ik ook een te koop bord?

  Ja, wij versturen een te koop bord met bijbehorende stickers. Zo weet de hele buurt dat jouw huis te koop staat. Wil je liever geen bord? Geen probleem, een te koop bord niet verplicht.

  Waarom zo goedkoop?

  De bezichtigingen en afspraken plannen kosten onze makelaars veel tijd, die tijd wordt bespaart doordat jij dit zelf doet. Hierdoor betaal je alleen voor hetgeen écht nodig is. Wel zo slim.

  Wat doen jullie allemaal?

  Met uitzondering van de bezichtigingen en bezoek aan de notaris regelen wij alles. Net zoals een traditionele makelaar maar dan veel goedkoper. Van a t/m z inclusief onderhandelen, koopovereenkomst opmaken en juridische afwikkeling. Volledige begeleiding van begin tot eind.

  Wie plaatst de woning online?

  Ook dat regelen we voor je, bij veel "doe het zelf" concepten moet je dit zelf doen. Omdat dit voor veel verkopers geen dagelijkse kost is voeren wij alle gegevens in. Jij als verkoper controleert de volledige presentatie voordat jouw woning definitief wordt geplaatst. Jij houdt hiermee volledige controle over het proces.

  Kan ik zelf de bezichtiging(en) of een open huis wel zelf?

  Zeker, jij kunt de woonbeleving beter dan een makelaar overbrengen op de kijker. Daarnaast is het vaak informeler dan wanneer een makelaar doet. Neem er rustig de tijd voor en wees gewoon eerlijk. Misschien wordt het zelfs zo gezellig dat er samen een kopje koffie wordt gedronken.

  Hoe verloopt het contact?

  Wanneer je verkoopt via Nieuwetijdsmakelaar maken wij een WhatsApp-groep voor jouw woning aan. Hierin komen alle betrokkenen in te staan. Zo kunnen we extreem snel communiceren en zijn we sneller dan een gemiddelde makelaar. Geen WhatsApp? Geen probleem, via telefoon en mail zijn we ook goed bereikbaar.

  Waar kan ik met mijn (overige) vragen terecht?

  Mocht er iets niet duidelijk zijn kun je ons bereiken via 085-2220661 of via het contactformulier op de website. Buiten kantooruren kun je ons (Meindert) bereiken via 06-50212240. Een WhatsApp sturen mag ook. Wij helpen je graag.

  Voordelen


  • Beste Presentatie, Promotie en Marketing.
  • Enorm bereik via Social Media en Funda.
  • Uniek communicatiesysteem met opdrachtgevers.
  • Moderne en snelle verkoop voor een vast bedrag.
  • Het meeste betaal je achteraf.
  • De hoogste kwailteit gegarandeerd!
  • Begeleiding van gekwalificeerde specialisten.
  • Besparing van duizenden euro's.
  • Een échte makelaar die alles regelt.  Start verkoop van mijn huis

  Betaal pas wanneer jouw woning is verkocht

  Nog 3 plekken beschikbaar in Heerenveen!

  Wanneer je vandaag nog start hoef je helemaal niets vooraf te betalen en worden

  de kosten bij overdracht via de notaris verrekend. Je betaalt dan alles achteraf!

  Klik op de button en claim snel je plek. VOL=VOL

  Ons verkoopteam staat voor je klaar

  Meindert Zomer

  Register makelaar/taxateur en eigenaar van Nieuwetijdsmakelaar. Hij heeft een enorme passie voor de makelaardij. Zijn specialisme is mensen op de beste manier helpen.

  Makelaar en taxateur

  Register makelaar / taxateur

  Klarisse Dijkslag

  Klarisse is een betrokken en bevlogen makelaar die altijd het beste voor haar klant wil. Veel verkooptrajecten heeft zij succesvol begeleidt. Alle klanten zijn razend enthousiast over haar.

  Makelaar en vastgoedadviseur

  Makelaar / vastgoedadviseur

  Daniëlle Daatselaar

  Gecertificeerd verkoopstyliste, fotograaf en vastgoedadviseur. Helpt de mensen het beste uit een verkooptraject te halen. Ook het inrichten van je woning kun je aan haar overlaten.

  Styliste, fotograaf en vastgoedadviseur

  Styliste, fotograaf en adviseur

  Download Brochure Nieuwetijdsmakelaar:

  Wil jij thuis alles nog eens rustig nalezen? Download dan de verkoop- en informatiebrochure waarin wij nog alles nog eens uitleggen. Klik hieronder op de button.

  Goed geholpen, ons huis was snel verkocht voor een goede prijs.

  Dyonne en Daniël

  Over Heerenveen

  Het Friese dorp Heerenveen is gelegen in de gelijknamige gemeente. Het dorp telt circa 30.000 inwoners. Heerenveen is oorspronkelijk gebouwd als lintdorp, maar door de bouw van nieuwe woonwijken heeft het dorp tegenwoordig een ovale vorm. Het dorp is gelegen nabij de bosrijke omgeving van het Parkgebied Oranjewoud. Bekende gebouwen in het dorp zijn Crackstate, Oenemastate, molen Welgelegen, Heilige Geestkerk, Posthuis Theater, het Abe Lenstra Stadion en Thialf.

   

  Wijken in Heerenveen:

  Centrum, Noord, Lege Midden, Akkers, Ten Woude, De Greiden, De Heide, Heidemeer, Nijehaske, Skoatterwâld, Het Meer en Leeuwarderstraatweg.

  Cookiebeleid