Makelaar Hilversum - Nieuwetijdsmakelaar.nl
Cookiebeleid:

Makelaar Hilversum

Slimmer je huis verkopen in Hilversum

Op zoek naar een makelaar in Hilversum?

Er zijn veel makelaars actief in Hilversum. Zo ook Nieuwetijdsmakelaar. Een moderne verkoop makelaardij met de hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs. Samen met Nieuwetijdsmakelaar vorm je één makelaarsteam waarbij jij de bezichtigingen verzorgt. Een huis verkopen was nog nooit zo eenvoudig!   


Een beetje doe jij, de rest doen wij! 


Wij verzorgen de presentatie en promotie via o.a. FUNDA en zetten slimme Social Media in voor een nog groter bereik. Ook het onderhandelen, de koopovereenkomst opmaken en de juridische afwikkeling worden voor jou geregeld. Doordat actief meehelpt bespaar je al snel duizenden euro's op makelaarskosten terwijl je niet in hoeft te leveren op de kwaliteit.


Vergeet niet de informatie brochure "huis verkopen" te downloaden.


Jouw huis is meer dan alleen een huisnummer en verdient de grootste aandacht. 

Enkele voordelen:

Besparing van duizenden euro's

De allerbeste kwaliteit

Professionele presentatie en promotie

Uitgebreide presentatie op FUNDA

De slimste Social Media

Makelaar Hilversum

Download nu de informatiebrochure en start vandaag nog met het verkopen van je huis!

Your information is safe with us

Over Hilversum

Mediastad Hilversum is gelegen in de Noord-Hollandse streek Het Gooi. De plaats telt circa 90.000 inwoners. Door de vele villa’s, wordt Hilversum ook wel ‘villadorp’ genoemd. Het bosrijke Hilversum heeft nooit stadsrechten gekregen. De naam Hilversum betekent letterlijk ‘huizen tussen de heuvels’.


Het Gooi is een hooggelegen gebied. Hilversum wordt dan ook al sinds de oertijd bewoond. De plaatsen in het het Gooi zijn gebouwd in de omgeving van het lager gelegen water, zodat de dieren daar konden drinken. In de 17e eeuw was de weverijenindustrie belangrijk voor het dorp. Aan het einde van de 19e eeuw werd er een spoorlijn tussen Amsterdam en Hilversum gerealiseerd. Dit zorgde ervoor dat veel vermogende mensen in Hilversum gingen wonen. Daarnaast ging het goed met de textielindustrie, waar een groot deel van de bevolking werkzaam was. In 1918 werd er in Hilversum geëxperimenteerd met het uitzenden van radio. Dankzij de bouw van het Mediapark is dit tegenwoordig de grootste werkgever in Hilversum.


Ligging van Hilversum: 

Hilversum is gelegen in de omgeving van Baarn, Laren en Bussum. In de omgeving van het dorp liggen veel heidegronden en bossen zoals het Goois Natuurreservaat, de Bussumerheide en het Spanderswoud. Hilversum kent vele bekende bouwwerken, mede dankzij architect Willem Dudok, die 75 gebouwen heeft ontworpen in het dorp. Enkele gebouwen die hij heeft ontworpen zijn het Raadhuis, het Pompgemaal en vele scholen (Julianaschool, Nassauschool, Rembrandtschool). Andere bekende gebouwen in Hilversum zijn het Museum Hilversum uit 1880, de Grote Kerk, de Sint Vituskerk, de Sint-Josephkerk en het Mediapark. In Hilversum zijn onder andere de omroepen NOS, RTL, VPRO, AVRO, KRO, NCRV, TROSS, BNN en EO gevestigd.


Wijken in Hilversum: 

Hilversum Centrum, Hilversum Noordwest, Hilversum Noordoost, Hilversum Oost, Hilversum Zuidoost, Hilversum Zuid, Hilversum Zuidwest en Hilversumse Meent.


Buurten in Hilversum: 

Langgewenstbuurt, Sint Vitusbuurt, Havenstraatbuurt, Nimrodpark, Trompenberg, Media Park, Raadhuiskwarteir, Boomberg, Johannes Gerardtswegbuurt, Erfgooiersbuurt, Geuzenbuurt, Electrobuurt, Astronomiebuurt, Wetenschapsbuurt, Kamrad, Kleine Driftbuurt, Liebergen, Bloemenkwartier, Schilderskwartier, ’t Hoogt van ’t Kruis, Arenaparkkwartier, West Indiëkwartier, Schrijverskwartier, Staatsliedenkwartier, Zeeheldenkwartier, Kerkelanden, Havenkwartier, Zeverijn en Het Rode Dorp.

Jouw kwaliteitsgaranties