MAKELAAR LEEUWARDEN - NIEUWETIJDSMAKELAAR [TIP]
Cookiebeleid:

Makelaar Leeuwarden

Jij bent op zoek naar een makelaar in Leeuwarden?

Makelaar in Leeuwarden: Op zoek naar een goede makelaar in Leeuwarden waarbij jezelf ook een handje meehelpt? Zoek dan niet verder. Samen met Nieuwetijdsmakelaar vorm je één makelaarsteam waarbij jezelf de tekst schrijft en de bezichtigingen verzorgt. Een huis verkopen in Leeuwarden is makkelijker dan je denkt!


Een beetje doe jij de rest doen wij!


Wij verzorgen de presentatie en promotie via o.a. FUNDA en zetten slimme Social Media in voor een nog groter bereik. Ook het onderhandelen, de koopovereenkomst opmaken en de juridische afwikkeling worden voor jou geregeld. Actief meehelpen bespaar je al snel duizenden euro's op makelaarskosten terwijl je niet in hoeft te leveren op de kwaliteit.


Jouw huis is meer dan alleen een huisnummer en verdient de grootste aandacht. 

Enkele voordelen:

Besparing van duizenden euro's

De hoogste kwaliteit

Professionele presentatie en promotie

Uitgebreide presentatie op FUNDA

Door slimme Social Media een nog groter bereik

Jouw huis verkopen in Leeuwarden?

Klik hieronder voor meer informatie

Over Leeuwarden

De stad Leeuwarden is de hoofdstad van de provincie Friesland. De stad telt bijna 100.000 inwoners en is één van de oudste steden van het noorden. Leeuwarden is de grootste van de elf Friese steden, de Elfstedentocht begint en eindigt in deze stad. Leeuwarden kreeg in 1435 stadsrechten. De bekendste bouwwerken in de stad Leeuwarden zijn het Stadhuis, het Paleis van Justitie, de Kanselarij, de Waag, toren de Oldehove en de Sint-Bonifatiuskerk.


Wijken in Leeuwarden:

Binnenstad, Vosseparkwijk, Westerparkwijk, MTV-wijk, Muziekwijk, Transvaalwijk, Vogelwijk, Vlietzone, Achter de Hoven, Huizum, Westeinde, Valeriuskwartier, Bilgaard en Havankpark, Zuiderburen, De Zuidlanden, Vrijheidswijk, Heechterp-Schieringen, Camminghaburen, Wielenpôlle, Schepenbuurt, Aldlân, Nijlân, Oranjewijk, Oldegalileën/Bloemenbuurt, Tjerk Hiddes-Cambuursterhoek en Blitsaerd.

Op zoek naar een makelaar in goede Leeuwarden?

Verkoop slimmer met de Nieuwetijdsmakelaar in Leeuwarden!

Informatielijn 085-2220661

Ontvang verkoopbrochure