MAKELAAR MEPPEL - HUIS ZELF VERKOPEN - NIEUWETIJDSMAKELAAR [TIP]
Cookiebeleid:

Makelaar Meppel, Huis Zelf Verkopen!

Makelaar Meppel, Huis Zelf Verkopen Meppel, Nieuwetijdsmakelaar

Slimmer je huis zelf verkopen in Meppel

Zelf je huis in Meppel verkopen met Nieuwetijdsmakelaar? 


Een huis zelf verkopen moeilijk? Welnee! Met de hulp van de makelaars van Nieuwetijdsmakelaar kun jij ook zelf je huis verkopen. Nieuwetijdsmakelaar is een moderne makelaardij met goede verkoopmakelaars die jou volledig begeleiden bij de verkoop van je huis. Zelf verkopen was nog nooit zo makkelijk!


Zelf je huis verkopen met Nieuwetijdsmakelaar betekent:

  • Unieke moderne verkoopformule
  • 1 vast all-in tarief
  • Termijnbetaling mogelijk
  • Een eigen gekwalificeerde en persoonlijke makelaar
  • Fantastische presentatie van jouw huis
  • Uitstekende marketing met een enorm bereik
  • Jouw huis ook uitgebreid op Funda*
  • Enorm extra bereik via onze Facebook BOOSTER


Bezichtigingen van jouw huis in Meppel

Jij weet alles van je woning en wij alles van de woningmarkt. Samen een unieke combinatie waarbij jij de bezichtigingen doet en de tekst schrijft. Wij nemen de rest voor onze rekening. Wel zo makkelijk! Zo zijn we samen 1 team met het beste van 2 werelden. Wie kan er nou meer over jouw huis vertellen dan jijzelf. Immers jij hebt er gewoond en weet alles over de woonbeleving. Dat kun je door je enthousiasme overbrengen op een koper. De makelaars van Nieuwetijdsmakelaars zijn experts in het verkopen van huizen en weten als geen ander hoe je een huis moet verkopen. Daarnaast regelen wij de juridische afwikkeling. Wel zo veilig!


Lagere kosten dan bij traditionele makelaars in Meppel

Bezichtigingen kosten tijd, wanneer jij zelf de bezichtigingen verzorgt bespaar je veel geld op de makelaarskosten. Een traditionele makelaar in Meppel doet vaak zelf de bezichtigingen. Die tijd van de makelaar die veel geld kost kun jij besparen door zelf de bezichtigingen te doen. Zo bespaar je enorm veel geld. Wel zo slim!


Jij bent vaak flexibeler dan een gemiddelde makelaar in Meppel

Jij kunt plannen wanneer het je zelf uitkomt. Geen kantoortijden of een overvolle agenda van een makelaar maar je eigen tijd plannen en indelen samen met de koper. Hiermee kun jij de koper direct in de gelegenheid stellen jouw woning te bekijken. 


Bereik alle woningzoekers in Meppel

In Meppel zijn veel kopers op zoek naar een geschikt huis. Die kopers wil jij natuurlijk bereiken! Nieuwetijdsmakelaar zal jouw huis in Meppel uitstekend presenteren en aanbieden op de woningmarkt. Hierbij is Funda en Social Media erg belangrijk. Jij wilt met je huis opvallen en zoveel mogelijk zoekers bereiken. Dat doe je samen met de Nieuwetijdsmakelaar.


Kies de beste en goedkoopste makelaar in Meppel

Jij kunt je huis of appartement snel en vakkundig in Meppel verkopen samen met de makelaars van Nieuwetijdsmakelaar. Wij hebben enorm veel ervaring met het verkopen van huizen en jij kunt perfect jouw huis laten zien. Samen 1 team!

Pak nu de telefoon en bel ons op 085-2220661 of klik hier voor ons contactformulier.

Jouw huis verkopen in Meppel?

Klik hieronder voor meer informatie

Op zoek naar een goede makelaar in Meppel?

Verkoop slimmer met de Nieuwetijdsmakelaar in Meppel!

Informatielijn 085-2220661

Over Meppel

De Drentse stad Meppel heeft circa 28.000 inwoners. De stad is gelegen in het zuiden van de provincie, tussen Steenwijk, Hoogeveen en Zwolle. Het voormalige dorpje groeide in de 16e eeuw door de gunstige ligging aan de Drentsche Hoofdvaart, Hoogeveensevaart en het Meppelerdiep. Meppel kreeg in het jaar 1644 stadsrechten.


Door de vele grachten in de stad, zoals de Prinsengracht, Heerengracht en Keizersgracht, wordt Meppel vergeleken met Amsterdam. Een bijnaam van de stad is 'Mokum van het Noorden'. Bekende gebouwen in de stad Meppel zijn de Grote Kerk, de Watertoren, molen De Weert en molen De Vlijt.


Wijken in Meppel:

Centrum, Watertorenbuurt, Ezinge, Haveltermade, Koedijkslanden, Oosterboer en Berggierslanden.