Makelaar Meppel - Nieuwetijdsmakelaar
arrow_drop_up arrow_drop_down

Makelaar Meppel

Makelaar Meppel

De nieuwe makelaar van deze tijd

Makelaars Meppel

Verkoop nu sneller en beter je huis!

Nieuwe tijden vragen om een nieuw soort makelaar in Meppel.

Een Nieuwetijdsmakelaar die expert is in marketing en verkopen!

Verkoop nu op een moderne manier sneller, beter en veiliger je huis samen met onze specialisten. En dat met de allerhoogste kwaliteit terwijl je ook nog eens duizenden euro's aan courtage bespaart! Dat is pas slim verkopen!

 • Beste makelaar Meppel

  Waarom Nieuwetijdsmakelaar?

  Wij vertellen je graag meer.

  Veelgestelde vragen

  Wie doet de waardebepaling?

  Wij geven een indicatie van de waarde af en bespreken met jou de verkoopstrategie voor het beste resultaat. Hierin hebben wij een adviserende rol, uiteindelijk bepaal jij zelf voor welke prijs de woning in de markt wordt gezet.

  Is dit hetzelfde als zelf verkopen?

  Nee, Nieuwetijdsmakelaar is een échte makelaar die alles voor je regelt. Het enigste wat je zelf doet zijn de bezichtigingen. En zelfs deze kun je in bepaalde gebieden aan ons uitbesteden.

  Komt mijn huis ook op Funda?

  Jazeker, op Funda mag jouw huis niet ontbreken daarom plaatsen we jouw huis uitgebreid op Funda en krijg je een account voor inzage in de statistieken.

  Gebruikt Nieuwetijdsmakelaar ook Social Media?

  Ja, wij maken een speciale template voor Facebook waarmee je enorm veel geïnteresseerden bereikt. Dit noemen wij de Facebook-BOOSTER. Naast Facebook maken wij ook gebruik van Twitter, Youtube en Instagram.

  Moet ik zelf de foto's maken?

  Uit onderzoek is gebleken dat een mooie fotoreportage leidt tot meer aanvragen en daardoor een hogere opbrengst. Om deze kwaliteit te waarborgen verzorgen wij de gehele presentatie, dus ook de foto's. Daarmee wordt het beste resultaat behaald.

  Wat bespaar ik?

  Doordat je zelf de bezichtigingen doet bespaar je al snel duizenden euro's. Een gemiddelde makelaar kost al snel 1,5% excl. opstartkosten en btw. Bij Nieuwetijdsmakelaar betaal je één vast bedrag, ongeacht de waarde van je huis. Wel zo eerlijk vinden wij.

  Wat is het verschil met andere makelaars?

  Wij vinden kwaliteit het allerbelangrijkste, daarom hebben wij ons bedrijf zo ingericht dat we met uitzondering van de bezichtigingen alles voor je regelen. Bij "makelaarsland" mag/moet je zelf de foto's en tekst maken, bij ons niet. Wij komen de woning volledig inmeten, verzorgen plattegronden en schrijven een uitnodigende tekst. Bij "zelfverkopen" moet je dit veelal zelf doen. Bij ons voeren wij de woning volledig in terwijl bij veel andere makelaars een "doe het zelf" module klaarstaat zodat jij zelf alles invult. Tot slot: Wij zijn een échte makelaar terwijl er veel internetmakelaars alleen een Funda-plaatsing met enkele aanvullende diensten aanbieden. Hiermee staan wij het dichtst bij een plaatselijke makelaar maar dan wel veel goedkoper en voorzien van alle moderne technieken.

  Krijg ik ook een te koop bord?

  Ja, wij versturen een te koop bord met bijbehorende stickers. Zo weet de hele buurt dat jouw huis te koop staat. Wil je liever geen bord? Geen probleem, een te koop bord niet verplicht.

  Waarom zo goedkoop?

  De bezichtigingen en afspraken plannen kosten onze makelaars veel tijd, die tijd wordt bespaart doordat jij dit zelf doet. Hierdoor betaal je alleen voor hetgeen écht nodig is. Wel zo slim.

  Wat doen jullie allemaal?

  Met uitzondering van de bezichtigingen en bezoek aan de notaris regelen wij alles. Net zoals een traditionele makelaar maar dan veel goedkoper. Van a t/m z inclusief onderhandelen, koopovereenkomst opmaken en juridische afwikkeling. Volledige begeleiding van begin tot eind.

  Wie plaatst de woning online?

  Ook dat regelen we voor je, bij veel "doe het zelf" concepten moet je dit zelf doen. Omdat dit voor veel verkopers geen dagelijkse kost is voeren wij alle gegevens in. Jij als verkoper controleert de volledige presentatie voordat jouw woning definitief wordt geplaatst. Jij houdt hiermee volledige controle over het proces.

  Hoe verloopt het contact?

  Wanneer je verkoopt via Nieuwetijdsmakelaar maken wij een WhatsApp-groep voor jouw woning aan. Hierin komen alle betrokkenen in te staan. Zo kunnen we extreem snel communiceren en zijn we sneller dan een gemiddelde makelaar. Geen WhatsApp? Geen probleem, via telefoon en mail zijn we ook goed bereikbaar.

  Waar kan ik met mijn (overige) vragen terecht?

  Mocht er iets niet duidelijk zijn kun je ons bereiken via 085-2220661 of via het contactformulier op de website. Buiten kantooruren kun je ons (Meindert) bereiken via 06-50212240. Een WhatsApp sturen mag ook. Wij helpen je graag.

  Voordelen

  • Beste Presentatie, Promotie en Marketing.
  • Enorm bereik via Social Media en Funda.
  • Uniek communicatiesysteem met opdrachtgevers.
  • Moderne en snelle verkoop voor een vast bedrag.
  • Het meeste betaal je achteraf.
  • De hoogste kwailteit gegarandeerd!
  • Begeleiding van gekwalificeerde specialisten.
  • Besparing van duizenden euro's.
  • Een échte makelaar die alles regelt  Vertel mij meer over huis verkopen

  Huis verkopen met Nieuwetijdsmakelaar in Meppel

  Nieuwe tijden vragen om een nieuw soort makelaar. Een makelaar die specialist is in marketing, enorm veel kopers bereikt en daardoor het beste resultaat haalt. Een makelaar die de beste deals sluit en extreem snel met z'n klanten communiceert. Een makelaar met een enorm landelijk netwerk en waarbij je zelf een handje mee kunt helpen om kosten te besparen. Zo'n makelaar is Nieuwetijdsmakelaar.

                                                                                                          

  • Uitgebreid op Funda
  • Specialist in marketing
  • Enorm bereik van kopers
  • Altijd het beste resultaat
  • Extreem snelle communicatie
  • Groot landelijk netwerk
  • Altijd alles inclusief BTW
  • Kosten besparen door zelf mee te helpen
  • Deeldiensten of full service makelaar


  Volledig toegewijd aan deze moderne tijd maar met volledige begeleiding van a t/m z. Zorgeloos je huis verkopen waarbij we jou aan de hand nemen en niet eerder loslaten dan wanneer het gewenste resultaat is bereikt. Wij zijn pas tevreden wanneer jij dat bent. Door zelf actief mee te helpen en de bezichtigingen te doen kun je enorm op makelaarskosten besparen. Besteed je de bezichtigingen liever uit aan de makelaar? Dan kan uiteraard ook.


  Om de juiste beslissing te nemen is het belangrijk de waarde van je huis te kennen. Misschien is je huis enorm in waarde gestegen maar misschien valt het ook tegen. Dit is iets wat veel mensen zich afvragen en graag willen weten. Via Nieuwetijdsmakelaar kun je snel en eenvoudig een gratis waardebepaling aanvragen. Het is gratis en geheel vrijblijvend maar geeft je wel inzicht in de huidige waarde van je woning. Via de button kun je alvast een gratis waardebepaling aanvragen.

  Vragen over de makelaar en je huis verkopen:

  Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Meppel  komen er vaak veel vragen naar boven. Hieronder een overzicht van allerlei vragen die in je op kunnen komen waar je graag een antwoord op wilt. Nieuwetijdsmakelaar kan al deze vragen voor je beantwoorden. Daarvoor hoef je ons alleen maar even een berichtje te sturen.


  * Wat is mijn huis waard?

  * Hoe vraag ik een waardebepaling aan?

  * Is een waardebepaling altijd gratis?

  * Wat kost een makelaar?

  * Wat doet een makelaar voor mij?

  * Welke makelaarskosten worden er allemaal berekend?

  * Moet ik ook opstartkosten betalen?

  * Kan ik mijn huis zelf verkopen?

  * Wat zijn de voordelen van zelf verkopen?

  * Wat zijn de nadelen van zelf verkopen?

  * Wat is het risico bij zelf huis verkopen?

  * Wie is de goedkoopste makelaar?

  * Waar vind ik reviews en beoordelingen over makelaars?

  * Kan ik zelf ook actief meehelpen met verkopen?

  * Heb ik een lokale makelaar nodig of een landelijke makelaar?

  * Wordt mijn huis ook op Funda geplaatst?

  * Kan ik online de waarde van mijn huis berekenen?

  * Hoe kom ik aan een waarderapport van mijn huis?

  * Kan ik mijn huis via Social Media verkopen?

  * Zijn er al geïnteresseerden voor mijn huis?

  * Hoe verkoop ik m'n huis voordat het op Funda komt?

  * Heeft een makelaar al kopers in z'n netwerk?

  * Wie is de beste makelaar in Meppel?

  * Hoe herken ik een erkende makelaar?

  * Hoe herken ik een goede makelaar?

  * Wat is het verschil tussen een VBO en NVM makelaar?

  * Is Nieuwetijdsmakelaar een Funda-makelaar?

  * Hoeveel (hypotheek) kan ik lenen?

  * Wat is het verschil tussen een verkoopmakelaar en een aankoopmakelaar?

  * Heeft de makelaar een informatie- of verkoopbrochure voor mij?


  Nieuwetijdsmakelaar is ook in Meppel actief met huizen aan- en verkopen. Zoek jij een actieve en moderne makelaar in Meppel? Dan moet je zeker deze pagina bekijken, want ook jij kunt ook net als zoveel anderen voordelig Nieuwetijdsmakelaar inschakelen voor de verkoop van je huis. Dat is pas écht slim verkopen! Natuurlijk helpen we je ook graag bij de aankoop van je nieuwe droomhuis.


  Waarin onderscheidt Nieuwetijdsmakelaar zich?

  • Kwaliteit, wij geloven er niet in dat verkopers bijna alles zelf moeten doen. Bij een huis verkopen draait het om details. Een gemiddelde verkoper verkoopt niet dagelijks huizen. Wij wel! Het zal je maar gebeuren dat je zelf je huis opmeet en later aansprakelijk wordt gesteld voor een verkeerd woonoppervlak. Of dat je achteraf niet hebt voldaan aan de meldingsplicht. Dat kan grote gevolgen hebben waar je als verkoper niet op zit te wachten. Wij willen gewoon het allerbeste voor onze klanten.
  • Wij regelen alles, met Nieuwetijdsmakelaar een huis verkopen met je eigen persoonlijke makelaar die jou adviseert en begeleidt. Jij doet de bezichtigingen en wij regelen de rest. Niet voor niets gebruiken we de slogan; Een beetje doe jij, en de rest doen wij. Hiermee verkoop je veilig en snel je huis zonder onnodig risico te lopen.
  • Razendsnelle communicatie, dat doen we via verschillende kanalen waarvan WhatsApp er 1 is. Verkopers zijn hier laaiend enthousiast over. Dit is helemaal geweldig en moet je gewoon ervaren. Snelle communicatie is één van de pijlers waarop Nieuwetijdsmakelaar trots is.
  • Fantastische presentaties, bij ons maak je de foto’s niet zelf maar komt altijd een professionele fotograaf langs. Dat is een groot verschil met de gemiddelde makelaar, internet- of online makelaar. Een huis kopen is gevoel, een mooie presentatie versterkt dat gevoel. Ook zorgen wij standaard voor een woningvideo. De video geeft een beter beeld van de indeling dan alleen de foto's.
  • Wij meten de woning in en zorgen voor duidelijke plattegronden. Dat is wat potentiele kopers willen zien. Ze willen zien hoe groot bepaalde verstrekken zijn maar ook de indeling is goed te zien op een plattegrond. Anderzijds voldoen we daarmee aan de NEN 2580 norm, een verplichte meetinstructie die makelaars moeten gebruiken. Plattegronden scheppen duidelijkheid voor de potentiële koper en mogen daarom nooit ontbreken.
  • Funda, natuurlijk plaatsen wij jouw huis uitgebreid op Funda. Funda heeft nog steeds een enorme aantrekkingskracht op woningzoekers. Daar moet je huis gewoon op staan. Dat regelen wij.
  • Wij gebruiken een Facebook Booster, Social Media en met name Facebook is niet meer weg te denken wanneer je een huis wilt verkopen. Hiermee bereiken we enorm veel mensen en misschien ook wel de koper van jouw huis.
  • Geen courtage maar 1 vast bedrag, wij hanteren geen courtage maar 1 vast bedrag voor elk huis. Daarnaast heb je bij ons geen gedoe met verschillende pakketten of moeilijke keuzes. Als verkoper heb je namelijk vaak geen idee wat je nodig hebt. Wij hebben het allerbeste voor jou samengesteld.
  • Achteraf betalen. Het grootste gedeelte betaal je achteraf en een klein gedeelte vooraf, we zien dat als een tegemoetkoming in de presentatiekosten. Wanneer je als verkoper namelijk niet bereid bent om in een mooie presentatie te investeren kun je ook niet verwachten dat je het maximale eruit haalt.

  Download Brochure Nieuwetijdsmakelaar:

  Wil jij thuis alles nog eens rustig nalezen? Download dan de verkoop- en informatiebrochure waarin wij nog alles nog eens uitleggen. Klik hieronder op de button en download de informatiebrochure.

  Verkoopmakelaar in Meppel, Nieuwetijdsmakelaar

  In Meppel kun je bij de Nieuwetijdsmakelaar terecht voor de verkoop van je huis of appartement. Geen traditionele makelaar maar een volledig nieuw en modern concept waarbij je veel geld bespaart op de makelaarskosten. Onze makelaars zijn gekwalificeerd en ervaren verkoopmakelaars, ze nemen je mee aan de hand om vervolgens te begeleiden door het hele verkoopproces.

  Waarom jouw huis in Meppel verkopen met Nieuwetijdsmakelaar?

  Je bespaart duizenden euro's. Samen met je persoonlijke makelaar ben je 1 team. Het leukste deel doe je zelf en de rest doen wij. Een win-win situatie waarbij jij de bezichtigingen doet. Dienstverlening net zoals een traditionele makelaar maar dan veel goedkoper terwijl de hoogste kwaliteit wordt gegarandeerd.

  Een beetje doe jij en de rest doen wij

  Jij vertelt de kijkers waarom je zo'n fijn huis hebt en waarom je destijds jouw woning hebt gekocht. Hiermee breng je de woonbeleving over op de geïntereseerde. Dat kun jij veel beter vertellen dan een makelaar, immers; Je woont er zelf! Onze makelaars begeleiden je bij de rest tot aan de overdracht van de notaris. Ook na de overdracht blijven wij jouw adviseur en beantwoorden wij al jouw vragen. Dat is pas slim verkopen.

  Prominente Fundaplaatsing Meppel

  Wij zetten jouw huis prominent op Funda. Op Funda begint de zoektocht naar een woning door de meeste woningzoekers. Funda is momenteel de grootste woningsite van Nederland. Hier moet jouw huis gewoon op staan en opvallen.

  Effectieve bezichtigingen in Meppel

  Jouw huis hun je het beste zelf laten zien. Geen gedoe dat de agenda van de makelaar vol zit of er 's avonds geen afspraken plaats vinden. Jij bepaalt zelf wanneer jij je huis laat zien. Wel zo makkelijk en gemoedelijk. De geïntereseerde zal dit zeker op prijs stellen. Daarnaast staan onze makelaars voor jouw klaar. Zo vormen we 1 makelaarsteam.

  Download de Brochure van Nieuwetijdsmakelaar:

  Wil jij thuis alles nog eens rustig nalezen? Download dan de verkoop- en informatiebrochure waarin wij nog alles nog eens uitleggen. Klik hieronder op de button en download de informatiebrochure.

  Wie is de beste makelaar in Meppel?

  De beste makelaar ben in Meppel ben je zelf! Samen met ons verkoopteam verkoopt jouw huis sneller tegen een hogere opbrengst. Jij kiest de makelaar die heb beste bij je past. Geen torenhoge kosten achteraf maar vooraf duidelijkheid over hetgeen jij betaalt. Je weet van tevoren precies waar je aan toe bent en alles is inclusief BTW. Wel zo eerlijk!

  Waardebepaling woning Meppel: Nieuwetijdsmakelaar

  De verkoop van jouw woning start vaak met een waardebepaling of waarde-indicatie om zo een goed beeld te krijgen over de marktwaarde van jouw huis in Meppel. Vraag nu een gratis waardebepaling aan.

  Er kunnen verschillende redenen zijn om een waardebepaling aan te vragen:

  Geschatte verkoopwaarde van jouw huis in Meppel

  Op basis van de geschatte verkoopwaarde wil je een beslissing nemen of je wel of niet het huis gaat verkopen!

  Je bent je aan het oriënteren op de huizenmarkt en wilt weten wat jouw (financiële) mogelijkheden zijn om een andere woning terug te kopen. Jij wilt om welke reden dan ook weten wat is de huidige overwaarde op uw woning is.


  Wat is mijn woning in Meppel waard?

  Om de waarde van jouw huis goed in kaart te brengen verzamelen we alle gegevens van verkochte woningen in jouw straat, buurt en plaats. We doen een referentie en vergelijkingsonderzoek in Meppel. Wanneer we alle gegevens hebben verzameld komen we tot een onderbouwde geschatte waarde waarmee je als huiseigenaar aan de slag kunt. Wanneer je over de juiste waarde beschikt kun je veel beter de juiste beslissing te nemen.


  Let op: een waardebepaling is niet hetzelfde als een taxatierapport, de bank eist vaak een taxatierapport voor de financiering van de toekomstige woning. Daarvoor moet een erkend taxateur langskomen. Daarvoor kun je ons ook inschakelen.


  Waarde van jouw huis in Meppel

  Indien je hebt besloten jouw woning in Meppel te verkopen begeleiden wij je graag bij het aan- en/of verkooptraject. Wij helpen je zorgeloos verkopen en zien ernaar uit jouw te mogen helpen bij de verkoop en aankoop van jouw “nieuwe” droomhuis. Let op want er zitten grote verschillen in kwaliteit van makelaars en de makelaarskosten. Steeds meer mensen gaan voor het (ver)kopen van een woning voor een makelaar die ook online actief is en die de beste prijs/kwaliteit biedt. Zo’n makelaar is Nieuwetijdsmakelaar.


  Woningwaarde in Meppel en omgeving

  Wij helpen graag bij de aankoop of verkoop van jouw huis, door onze uitgekiende strategie ben je van succes verzekerd, zowel voor de aankoop als verkoop begeleiden wij het gehele traject van A t/m Z (en zelfs daarna) zodat jij alleen maar na hoeft te denken over de leuke zaken.


  Ik wil een gratis waardebepaling van mijn huis

  Klik voor een gratis waardebepaling op de button hieronder en we zullen z.s.m. contact opnemen om een afspraak te maken. 

  Waarom Nieuwetijdsmakelaar?

  Dat leggen we graag uit in een persoonlijk informatiegesprek.

  Kortom; Zoek jij een makelaar voor de verkoop van je huis? Of een makelaar voor de aankoop van je droomhuis? Vraag dan een gratis telefonisch informatiegesprek aan. Het eerste gesprek is geheel gratis en verplicht je tot niets.

  Over Meppel

  De Drentse stad Meppel heeft circa 28.000 inwoners. De stad is gelegen in het zuiden van de provincie, tussen Steenwijk, Hoogeveen en Zwolle. Het voormalige dorpje groeide in de 16e eeuw door de gunstige ligging aan de Drentsche Hoofdvaart, Hoogeveensevaart en het Meppelerdiep. Meppel kreeg in het jaar 1644 stadsrechten. Door de vele grachten in de stad, zoals de Prinsengracht, Heerengracht en Keizersgracht, wordt Meppel vergeleken met Amsterdam. Een bijnaam van de stad is ‘Mokum van het Noorden’. Bekende gebouwen in de stad Meppel zijn de Grote Kerk, de Watertoren, molen De Weert en molen De Vlijt. De gemeente Meppel is de kleinste gemeente van Drenthe. 


  Het wapen van Meppel kenmerkt zich door de drie klaverbladeren. Die symboliseren de weidegrond rondom Meppel, de drie zwarte rechthoekjes zijn turven en staan voor de veenafgravingen en de turfhandel. De tien zilveren penningen in de rode rand vertegenwoordigen de tien zakken graan die het dorp Meppel met ingang van 1422 aan de kerk van Kolderveen betaalde.


  Wilhelminapark:

  Het oudste park (Wilhelminapark) van Meppel ligt dichtbij het station. Het werd in 1914 ontworpen door de tuin- en landschapsarchitect Leonard Springer. Het werd het 'Wandelpark' genoemd, totdat het op 31 augustus 1930 werd omgedoopt tot Wilhelminapark. Dit ter gelegenheid van de vijftigste verjaardag van koningin Wilhelmina.


  Wijken in Meppel:

  Centrum, Watertorenbuurt, Ezinge, Haveltermade, Koedijkslanden, Oosterboer en Berggierslanden.


  De stad Meppel zelf bestaat uit:

  • Centrum (deels oud, deels stadssanering in de jaren vijftig)
  • Watertorenbuurt (jaren dertig)
  • Ezinge (jaren veertig)
  • Haveltermade (jaren vijftig; sinds 1942 onderdeel van Meppel, inclusief voormalige Ruinerwoldse buurtschap Tweeloo)
  • Koedijkslanden (jaren zeventig; sinds 1961 onderdeel van Meppel, inclusief voormalige Staphorster buurtschappen Hesselingen en Werkhorst)
  • Oosterboer (jaren tachtig; voormalige buurtschap, nu opgenomen in de bebouwing)
  • Berggierslanden (begin 21e eeuw)


  (Vaar)wegen

  Meppel ligt centraal aan de autosnelweg A32 aan de Zuidkant. Bij het knooppunt Lankhorst kan men via de A28 naar Zwolle en Groningen.

  Het Meppelerdiep, de Drentsche Hoofdvaart en de Hoogeveense Vaart verbinden Meppel per schip met Zwartsluis, Assen en Hoogeveen. Aan de zuidgrens van Meppel is daar de Omgelegde Hoogeveense Vaart bij gekomen, om de beroepsvaart langs Meppel te leiden. Het Meppelerdiep is toegankelijk voor schepen tot 2000 ton.

  Natuurlijke wateren die door Meppel stromen zijn de Reest en de Wold Aa. De Reest mondt uit in het Meppeler Diep.

  Bron: Wikipedia

  Meppel

  Goed geholpen, ons huis was snel verkocht voor een goede prijs.

  Dyonne en Daniël

  Cookiebeleid