MAKELAAR NIJVERDAL - NIEUWETIJDSMAKELAAR [TIP]
Cookiebeleid:

Makelaar Nijverdal

Jij bent op zoek naar een makelaar in Nijverdal?

Makelaar in Nijverdal: Op zoek naar een goede makelaar in Nijverdal waarbij jezelf ook een handje meehelpt? Zoek dan niet verder. Samen met Nieuwetijdsmakelaar vorm je één makelaarsteam waarbij jezelf de tekst schrijft en de bezichtigingen verzorgt. Een huis verkopen in Nijverdal is makkelijker dan je denkt!


Een beetje doe jij de rest doen wij!


Wij verzorgen de presentatie en promotie via o.a. FUNDA en zetten slimme Social Media in voor een nog groter bereik. Ook het onderhandelen, de koopovereenkomst opmaken en de juridische afwikkeling worden voor jou geregeld. Actief meehelpen bespaar je al snel duizenden euro's op makelaarskosten terwijl je niet in hoeft te leveren op de kwaliteit.


Jouw huis is meer dan alleen een huisnummer en verdient de grootste aandacht. 

Enkele voordelen:

Besparing van duizenden euro's

De hoogste kwaliteit

Professionele presentatie en promotie

Uitgebreide presentatie op FUNDA

Door slimme Social Media een nog groter bereik

Jouw huis verkopen in Nijverdal?

Klik hieronder voor meer informatie

Over Nijverdal

Het Overijsselse dorp Nijverdal is gelegen in de gemeente Hellendoorn. Het dorp heeft circa 28.500 inwoners. Nijverdal is gelegen in de omgeving van Raalte, Almelo en Rijssen. De naam is afgeleid van de woorden 'nijverheid' en 'dal'. In Nijverdal was een weverij en spinnerij gevestigd, vandaar dat het een fabrieksarbeidersdorp was. De voormalige stoomweverij, de voormalige fabriekshallen en de fabriekschoorsteen zijn ingeschreven in het rijksmonumentenregister. Een ander bekend bouwwerk is de oude watertoren uit 1915. In de omgeving van het dorp is Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug gelegen.


Buurten in Nijverdal:

Nijverdal-Centrum, Zeeheldenwijk, Wilhelminawijk, Noetsele, Bloemen-Schilderswijk, Prinsessenwijk, De Brake, Konijnenberg, Nijverdal-Oost, 't Lochter, Boersingel, Groot Lochter, De Blokken, 'n Oaln Diek en 't Hexel.

Op zoek naar een goede makelaar in Nijverdal?

Verkoop slimmer met de Nieuwetijdsmakelaar in Nijverdal!

Informatielijn 085-2220661

Ontvang verkoopbrochure