Makelaar Nijverdal - NIEUWETIJDSMAKELAAR [TIP]
Cookiebeleid:

Makelaar Nijverdal nodig?

Slimmer je huis verkopen in Nijverdal

Zoek je een makelaar in Nijverdal?

Waarschijnlijk zocht je in Google op 'makelaar Nijverdal' of niet? Nou zitten er diverse makelaars in Nijverdal, maar Nieuwetijdsmakelaar is dé makelaar in Nijverdal en omgeving die het anders dan anders aanpakt. En daar hebben we succes mee!


Onderscheidende makelaar  

Ben je op zoek naar een makelaar in Nijverdal die werkt volgens de traditionele manier zoals we die allemaal kennen? Dan is het misschien beter om contact op te nemen met een andere makelaar. Zoek je een makelaar die zich onderscheid in originaliteit en creativiteit, lees dan verder. 


Vernieuwende aanpak 

Onze aanpak is vernieuwend en sluit naadloos aan bij het internettijdperk van vandaag de dag. Natuurlijk gebruiken we ook nog de traditionele methoden, bijvoorbeeld Funda, maar er is zoveel meer dan dat en daar zetten wij hoog op in. Wij doen net dat stapje harder voor je en wij denken altijd een aantal stappen vooruit. Dit met maar 1 doel en dat is het snel verkopen van jouw woning tegen een zo hoog mogelijke prijs.


Geloof jij dat verkopen van je woning ook anders kan dan je normaal van een makelaar gewend bent? Neem dan contact met ons op voor een informatiegesprek of download de verkoopbrochure!


Jouw huis is meer dan alleen een huisnummer en verdient de grootste aandacht. 

Enkele voordelen:

Besparing van duizenden euro's

De allerbeste kwaliteit

Professionele presentatie en promotie

Uitgebreide presentatie op FUNDA

Enorm bereik via Social Media

Makelaar Nijverdal

Download nu de informatiebrochure en start vandaag nog met het verkopen van je huis!

Your information is safe with us

Over Nijverdal

Het Overijsselse dorp Nijverdal is gelegen in de gemeente Hellendoorn. Het dorp heeft circa 28.500 inwoners. Nijverdal is gelegen in de omgeving van Raalte, Almelo en Rijssen. De naam is afgeleid van de woorden ‘nijverheid’ en ‘dal’. In Nijverdal was een weverij en spinnerij gevestigd, vandaar dat het een fabrieksarbeidersdorp was. De voormalige stoomweverij, de voormalige fabriekshallen en de fabriekschoorsteen zijn ingeschreven in het rijksmonumentenregister. Een ander bekend bouwwerk is de oude watertoren uit 1915. In de omgeving van het dorp is Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug gelegen.


Buurten in Nijverdal:

Nijverdal-Centrum, Zeeheldenwijk, Wilhelminawijk, Noetsele, Bloemen-Schilderswijk, Prinsessenwijk, De Brake, Konijnenberg, Nijverdal-Oost, ’t Lochter, Boersingel, Groot Lochter, De Blokken, ’n Oaln Diek en ’t Hexel.

Jouw kwaliteitsgaranties