Makelaar Purmerend - NIEUWETIJDSMAKELAAR [TIP]
Cookiebeleid:

Makelaar Purmerend

Slimmer je huis verkopen in Purmerend

Op zoek naar een makelaar in Purmerend?

Er zijn veel makelaars actief in Purmerend. Zo ook Nieuwetijdsmakelaar. Een moderne verkoop makelaardij met de hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs. Samen met Nieuwetijdsmakelaar vorm je één makelaarsteam waarbij jij de bezichtigingen verzorgt. Een huis verkopen was nog nooit zo eenvoudig!   


Een beetje doe jij, de rest doen wij! 


Wij verzorgen de presentatie en promotie via o.a. FUNDA en zetten slimme Social Media in voor een nog groter bereik. Ook het onderhandelen, de koopovereenkomst opmaken en de juridische afwikkeling worden voor jou geregeld. Doordat actief meehelpt bespaar je al snel duizenden euro's op makelaarskosten terwijl je niet in hoeft te leveren op de kwaliteit.


Vergeet niet de informatie brochure "huis verkopen" te downloaden.


Jouw huis is meer dan alleen een huisnummer en verdient de grootste aandacht. 

Enkele voordelen:

Besparing van duizenden euro's

De allerbeste kwaliteit

Professionele presentatie en promotie

Uitgebreide presentatie op FUNDA

De slimste Social Media

Makelaar Purmerend

Download nu de informatiebrochure en start vandaag nog met het verkopen van je huis!

Your information is safe with us

Over Purmerend

In de Nederlandse provincie Noord-Holland en regio Waterland ligt de stad Purmerend met circa 80.000 inwoners. De stad Purmerend is geliefd bij forenzen en maakt deel uit van de Stadsregio Amsterdam.


Wijken en buurten in Purmerend:


Centrum, Binnenstad, Stationsbuurt, Hazepolder, Zuiderpolder, Overwhere, Overwhere-Zuid, De Koog, Wagenweg e.o., Overwhere-Noord, Molenkoog, Wheermolen, Wheermolen-West, Wheermolen-Oost, Dwarsgouw, Gors-Zuid, Gors, Gors-Noord, Overlanderstraat e.o. Purmer-Noord, Werktuigenbuurt, Maten- en zuivelbuurt, De Graeffweg e.o., Baanstee e.a., Golfterrein en verspreide bebouwing Westerweg/Purmerbuurt, Pumer-Zuid/noord Purmer-Zuid, Purmer-Zuid/zuid, Purmerbos en verspreide bebouwing Westerweg, Azië, Weidevenne, Amerika, Afrika, Europa.

Jouw kwaliteitsgaranties