MAKELAAR RAALTE - NIEUWETIJDSMAKELAAR [TIP]
Cookiebeleid:

Makelaar Raalte

Op zoek naar een geschikte makelaar in Raalte?

Makelaar Raalte: Op zoek naar een goede makelaar in Raalte waarbij jezelf ook een handje meehelpt? Zoek dan niet verder. Samen met Nieuwetijdsmakelaar vorm je één makelaarsteam waarbij jezelf de tekst schrijft en de bezichtigingen verzorgt. Een huis verkopen in Raalte is makkelijker dan je denkt!


Een beetje doe jij de rest doen wij!


Wij verzorgen de presentatie en promotie via o.a. FUNDA en zetten slimme Social Media in voor een nog groter bereik. Ook het onderhandelen, de koopovereenkomst opmaken en de juridische afwikkeling worden voor jou geregeld. Actief meehelpen bespaar je al snel duizenden euro's op makelaarskosten terwijl je niet in hoeft te leveren op de kwaliteit.


Jouw huis is meer dan alleen een huisnummer en verdient de grootste aandacht. 

Enkele voordelen:

Besparing van duizenden euro's

De hoogste kwaliteit

Professionele presentatie en promotie

Uitgebreide presentatie op FUNDA

Door slimme Social Media een nog groter bereik

Jouw huis verkopen in Raalte?

Klik hieronder voor meer informatie

Over Raalte

Het Overijsselse Raalte is gelegen in de gelijknamige gemeente. Het dorp bevindt zich tussen Heino, Nijverdal en Heeten. De gemeente Raalte heeft circa 37.000 inwoners. Bekende bouwwerken in het dorp zijn de Plaskerk uit de 15e eeuw, Kasteel het Reelaer en basiliek H. Kruisverheffing.


Wijken in Raalte:

Raalte-Centrum, Het Raan Oost, Het Raan West, De Enk, Oversticht, De Berkte, Olykampen, Tijenraan, Vloedkampen, Westdorp, Blekkershoek, Drostenkamp, Langkamp en Hartkamp.

Op zoek naar een goede makelaar in Raalte?

Verkoop slimmer met de Nieuwetijdsmakelaar in Raalte!

Informatielijn 085-2220661

Ontvang verkoopbrochure