MAKELAAR ZUTPHEN - NIEUWETIJDSMAKELAAR [TIP]
Cookiebeleid:

Makelaar Zutphen

Jij bent op zoek naar een makelaar in Zutphen?

Makelaar in Zutphen: Op zoek naar een goede makelaar in Zutphen waarbij jezelf ook een handje meehelpt? Zoek dan niet verder. Samen met Nieuwetijdsmakelaar vorm je één makelaarsteam waarbij jezelf de tekst schrijft en de bezichtigingen verzorgt. Een huis verkopen in Zutphen is makkelijker dan je denkt!


Een beetje doe jij de rest doen wij!


Wij verzorgen de presentatie en promotie via o.a. FUNDA en zetten slimme Social Media in voor een nog groter bereik. Ook het onderhandelen, de koopovereenkomst opmaken en de juridische afwikkeling worden voor jou geregeld. Actief meehelpen bespaar je al snel duizenden euro's op makelaarskosten terwijl je niet in hoeft te leveren op de kwaliteit.


Jouw huis is meer dan alleen een huisnummer en verdient de grootste aandacht. 

Enkele voordelen:

Besparing van duizenden euro's

De hoogste kwaliteit

Professionele presentatie en promotie

Uitgebreide presentatie op FUNDA

Door slimme Social Media een nog groter bereik

Jouw huis verkopen in Zutphen?

Klik hieronder voor meer informatie

Over Zutphen

De Gelderse stad Zutphen is gelegen in de gelijknamige gemeente. De stad is gelegen aan de IJssel en de Berkel waardoor het in een ver verleden een goede geografische locatie had. Zutphen is daarom ook één van de oudste steden van Nederland, waar al 1700 jaar lang mensen wonen. 


Tegenwoordig heeft Zutphen circa 39.000 inwoners. De naam Zutphen is afgeleid van 'zuid-venne', wat 'rivierduinencomplex middenin drassige weidegronden' betekend. Bekende bouwwerken in Zutphen zijn de Drogenapstoren, de Wijnhuistoren, het oude stadhuis, de stadsmuur, de St. Janskerk en de Berkelruïne.


Wijken in Zutphen:

Centrum, Noordveen, De Hoven, Waterkwartier, Zuidwijken en Leesten.

Op zoek naar een goede makelaar in Zutphen?

Verkoop slimmer met de Nieuwetijdsmakelaar in Zutphen!

Informatielijn 085-2220661

Ontvang verkoopbrochure