Makelaar Stadshagen Zwolle

Makelaar Stadshagen
Nieuwetijdsmakelaar

Dé specialist in Zwolle Stadshagen.

Makelaar in Stadshagen

Een nieuw soort makelaar in Stadshagen? Een makelaar die woont en werkt in Stadshagen is Meindert. Als register makelaar/taxateur is er geen plek in Stadshagen die hij niet kent en heeft hij sinds 2010 hier al vele klanten blij gemaakt. Een nieuw jasje gevuld met jarenlange ervaring die hij gebruikt om voor jou zorgeloos de beste deal te sluiten.

Moderne makelaar in Stadshagen

De tijden zijn veranderd, de woningmarkt en ook de behoefte van kopers en verkopers veranderen mee. Nieuwetijdsmakelaar speelt in op deze behoefte en staat garant voor succes! Laat het aan- en verkopen maar aan onze makelaar in Stadshagen over. Wil je liever zelf verkopen? Dan helpen wij je graag.  Jij verzorgt de bezichtigingen en schrijft de tekst. De rest doen wij! 

Wat is je huis in Stadshagen waard?

De eerste stap in een verkooptraject begint met het in kaart brengen van de financiële mogelijkheden en de marktwaarde. Dat zegt nog niets over de  uiteindelijke opbrengst. Om hier alvast richting aan te geven is het slim om makelaar Meindert uit te nodigen voor een gratis waardebepaling. We maken een afspraak om kennis te maken waarbij hij de woning opneemt om een gedegen advies te kunnen geven. Ook recent verkochte woningen in de straat, buurt of wijk in Stadshagen worden meegenomen in een transparant waardeadvies. Daarna maak je als verkoper(s) een keuze. Eerst kopen of eerst verkopen is vaak een beslissing waarmee verkopers worstelen. Ook hierin kan Meindert eerlijk en onafhankelijk adviseren waarbij hij alle voor-en nadelen voor jou op een rij zet. Gewoon een eerlijk en gedegen advies waar je écht iets aan hebt.

Gratis waardebepaling aanvragen

Vraag nu snel en eenvoudig een gratis waardebepaling aan. Het is kosteloos en geheel vrijblijvend maar geeft je wel direct inzicht in de huidige waarde en verkoopmogelijkheden van je woning. Vraag via de button alvast een gratis informatiegesprek aan.


null


arrow_drop_up arrow_drop_down