Onze visie . - Nieuwetijdsmakelaar
arrow_drop_up arrow_drop_down
Nieuwetijdsmakelaar

Nieuwetijdsmakelaar

De nieuwe makelaar van deze tijd

Onze visie

De wereld is continu aan verandering onderhevig en het lijkt wel alsof de tijd steeds sneller gaat. Onze behoeftes zijn door de jaren heen enorm veranderd en alle kennis die we nodig hebben is wel ergens te vinden. Daardoor zien we vaak door de bomen het bos niet meer en krijgen we last van keuzestress. Teveel keuzes maakt ons onzeker en zorgt voor stres. Wanneer de keuze eenmaal is gemaakt vragen we ons af of het wel de juiste keuze is en gaan we alsnog twijfelen. Wie herkent het niet? We hebben iets gekocht en zoeken daarna nog even op internet of we wel de juiste keuze hebben gemaakt. Hiermee zoeken we bevestiging in hetgeen we hebben gedaan. Zo is het ook met de zoektocht naar een geschikte makelaar. Er zijn enorm veel makelaars en we kunnen online de verschillen maar moeilijk ontdekken. Meestal nemen we een beslissing op hetgeen we weten en vertrouwen. Niet wetende dat er nog een veel betere en goedkopere optie was geweest.


Tijden veranderen

Je ziet het overal om ons heen, er gebeurt steeds meer online waardoor de gevestigde orde het steeds moeilijker krijgt. De traditionele makelaar moet z'n speelveld veranderen om nog volop mee te kunnen doen. Veranderen van bemiddelaar naar adviseur waarbij marketing steeds belangrijker wordt. Een makelaar als marketeer, wie had dat ooit gedacht? Een huis kopen zonder het gezien te hebben of een auto online bestellen zonder er in gereden te hebben. Dat hadden we enkele jaren geleden voor onmogelijk gehouden maar is inmiddels werkelijkheid geworden.


Het kan veel goedkoper

Ikzelf vindt dit een fantastische tijd met ongekende mogelijkheden, dat geldt ook voor de makelaardij. Daarnaast kan het met een slimme en effectieve manier van werken veel goedkoper. Geen duur kantoorpand aan de stadsgracht maar een betere manier om samen te werken met andere ondernemers om zo onnodig kosten te besparen. Daar ligt een deel van onze kracht.


Wat wij doen?

Wij helpen verkopers hun huis op een slimme en effectieve manier te verkopen en dat tegen een veel lager tarief dan een gemiddelde makelaar. Van A  t/m Z begeleiden wij de gehele verkoop, net zoals een traditionele makelaar. Het enigste wat je zelf doet zijn de bezichtigingen. Op deze manier verkopen we samen jouw huis terwijl wij de rest voor onze rekening nemen. Zo verkoop je veilig en zonder risico je huis zonder teveel aan makelaarskosten te betalen.


Is dit geheel nieuw?

Samen verkopen is niet geheel nieuw, er zijn enorm veel concepten die iets aanbieden. En daar zit nou juist het verschil. Wij bieden niet zomaar iets aan. Wij zijn een échte maklaar en bieden een kwaliteitsproduct aan waarbij je zelf een beetje helpt. Een beetje doe jij, en de rest doen wij.


Geen keuzestress maar...

Ik vind dat je verkopers niet met keuzestress op moeten zadelen. Daarom hebben wij gekozen voor één all-in product, het beste wat er is. Bij ons hoef je de foto's, video, tekst en plattegronden niet zelf te maken. Ook de juridische afwikkeling en contact met de notaris regelen wij allemaal. Verkopers vinden het fijn om ontzorgd te worden. Net zoals een plaatselijke makelaar maar dan tegen 1 vast laag tarief.


Gewoon achteraf betalen

Voor sommige verkopers is het lastig om honderden euro's vooruit te betalen, bij een gemiddelde (internet) makelaar betaal je de opstart- en promotiekosten vooruit. Ik vind dat iedereen een eerlijke kans moet hebben, ook verkopers die geen geld vooruit kunnen betalen. Daarom hoef je bij ons niets vooruit te betalen en wordt de nota naar de notaris gestuurd. De notaris verrekend dit op de eindafrekening.


Voor wie is Nieuwetijdsmakelaar?

Nieuwetijdsmakelaar is er voor iedereen die op een slimme en goedkopere manier z'n huis wil verkopen maar wel het maximale eruit wil halen. Die zelf graag een beetje mee willen helpen. In sommige gebieden kun je ons ook inschakelen om de bezichtigingen te doen. Neem daarvoor contact op met ons kantoor. Onze medewerkers informeren je graag.

Cookiebeleid