WAAROM NIEUWETIJDSMAKELAAR KIEZEN
arrow_drop_up arrow_drop_down

Waarom Nieuwetijdsmakelaar?

Waarom zou je voor Nieuwetijdsmakelaar kiezen?

Bij Nieuwetijdsmakelaar kun je zelf een handje meehelpen maar blijft de kwaliteit gegarandeerd. We zijn dus een échte makelaar in tegenstelling tot veel andere makelaarsconcepten. 

Bij ons koop je geen online advertentieruimte in maar krijg je een eigen persoonlijke makelaar die je volledig begeleid van a t/m z. Net zoals een traditionele makelaar maar dan veel moderner en goedkoper.

Waarin onderscheidt Nieuwetijdsmakelaar zich?


Kwaliteit, wij geloven er niet in dat verkopers bijna alles zelf moeten doen. Bij een huis verkopen draait het om details. Een gemiddelde verkoper verkoopt niet dagelijks huizen. Wij wel! Het zal je maar gebeuren dat je zelf je huis opmeet en later aansprakelijk wordt gesteld voor een verkeerd woonoppervlak. Of dat je achteraf niet hebt voldaan aan de meldingsplicht. Dat kan grote gevolgen hebben waar je als verkoper niet op zit te wachten. Wij willen gewoon het allerbeste voor onze klanten.


Wij regelen alles, met Nieuwetijdsmakelaar een huis verkopen met je eigen persoonlijke makelaar die jou adviseert en begeleidt. Jij doet de bezichtigingen en wij regelen de rest. Niet voor niets gebruiken we de slogan; Een beetje doe jij, en de rest doen wij. Hiermee verkoop je veilig en snel je huis zonder onnodig risico te lopen. 

Razendsnelle communicatie

Dat doen we via verschillende kanalen waarvan WhatsApp er 1 is. Verkopers zijn hier laaiend enthousiast over. Dit is helemaal geweldig en moet je gewoon ervaren. Snelle communicatie is één van de pijlers waarop Nieuwetijdsmakelaar trots is.

Fantastische presentaties

Bij ons maak je de foto’s niet zelf maar komt altijd een professionele fotograaf langs. Dat is een groot verschil met de gemiddelde makelaar, internet- of online makelaar. 

Een huis kopen is gevoel, een mooie presentatie versterkt dat gevoel. Ook zorgen wij standaard voor een woningvideo. De video geeft een beter beeld van de indeling dan alleen de foto's.

Altijd correcte  plattegronden

Wij meten de woning in en zorgen voor duidelijke plattegronden. Dat is wat potentiele kopers willen zien. Ze willen zien hoe groot bepaalde verstrekken zijn maar ook de indeling is goed te zien op een plattegrond. Anderzijds voldoen we daarmee aan de NEN 2580 norm, een verplichte meetinstructie die makelaars moeten gebruiken. Plattegronden scheppen duidelijkheid voor de potentiële koper en mogen daarom nooit ontbreken.

Natuurlijk op FUNDA

Funda, natuurlijk plaatsen wij jouw huis uitgebreid op Funda. Funda heeft nog steeds een enorme aantrekkingskracht op woningzoekers. Daar moet je huis gewoon op staan. Dat regelen wij. Ps: Wij weten . hoe we jouw huis hoger op Funda krijgen! Dat is iets wat bijna geen enkele makelaar toepast.

Facebook Booster

Wij gebruiken een Facebook Booster, Social Media en met name Facebook is niet meer weg te denken wanneer je een huis wilt verkopen. Hiermee bereiken we enorm veel mensen en misschien ook wel de koper van jouw huis.

Alles voor 1 vast bedrag

Geen courtage maar 1 vast bedrag, wij hanteren geen courtage maar 1 vast bedrag voor elk huis. Daarnaast heb je bij ons geen gedoe met verschillende pakketten of moeilijke keuzes. Als verkoper heb je namelijk vaak geen idee wat je nodig hebt. Wij hebben het allerbeste voor jou samengesteld.

Achteraf betalen

Het grootste gedeelte betaal je achteraf en een klein gedeelte vooraf, ik zie dat als een tegemoetkoming in de presentatiekosten. Wanneer je als verkoper namelijk niet bereid bent om in een mooie presentatie te investeren kun je ook niet verwachten dat je het maximale eruit haalt.

Download de Brochure van Nieuwetijdsmakelaar:

Wil jij thuis alles nog eens rustig nalezen? Download dan de verkoop- en informatiebrochure waarin wij nog alles nog eens uitleggen. Mocht je vragen hebben neem dan contact met ons op.


Cookiebeleid