Download hier de GRATIS 'CHECKLIST HUIS BEZICHTIGEN'

Checklist Huis bezichtigen

Download NU gratis

Met deze checklist, die aankoopmakelaars ook gebruiken, ben je goed voorbereid op een bezichtiging van een huis, ga je gestructureerd te werk en zie je niets over het hoofd.
50%
Je gegevens zijn bij ons veilig en worden met niemand gedeeld!
DOWNLOAD NU
Checklist Huis Bezichtigen

waarom zou je de checklist 'Huis bezichtigen' downloaden?

Tijdens het bezichtigen van een huis komen er veel zaken op je af en het lukt nagenoeg niet om alles te bekijken. En dat is ook logisch want de eerste keer ben je soms overweldigd door alles wat je ziet maar het kan ook tegenvallen. Vooral wanneer je meerdere huizen op een één dag gaat bekijken raak je soms het overzicht kwijt. Gebruik daarom altijd een goede checklist zodat je niets vergeet, en later de ingevulde gegevens nog een rustig terug kan lezen.


Deze Checklist is Onmisbaar voor een Succesvolle Bezichtiging!


Voordelen van de checklist

  • Voorkomen dat je belangrijke details over het hoofd ziet
  • Duidelijk overzicht van alle punten die je wilt/moet bekijken
  • Schematisch overzicht wat je tijd bespaart
  • Structuur en overzicht bewaren
  • Makkelijker vergelijken van meerdere woningen
  • Er is ruimte voor aantekeningen


Maar ook!

  • Wanneer je precies weet wat de sterke en zwakke punten van een woning zijn, kan dit in je voordeel werken tijdens onderhandelingen over de prijs.
  • Met een checklist ben je grondiger en minder geneigd om een impulsieve beslissing te nemen op basis van oppervlakkige indrukken.
  • Weten dat je alle belangrijke aspecten van het huis hebt gecontroleerd geeft je meer rust.
  • Je kunt de ingevulde checklist bewaren als referentiedocument voor toekomstige bezichtigingen.


Aankoopmakelaars gebruiken de checklist ook zodat ze niets vergeten!

GRATIS Download
Onmisbaar bij een Huis Bezichtigen

Toen ik na 12,5 jaar traditionele makelaardij in 2022 m'n makelaarskantoor verkocht, besloot ik mijn kennis en ervaring als register makelaar, aankoopmakelaar en taxateur met jullie te delen.


Ik leer mensen hoe ze hun droomhuis kunnen vinden, waar ze op moeten letten en behoed ze voor onnodige fouten. Zo kun jij gebruik maken van mijn ervaring en kennis, zonder dat ik direct je huis wil verkopen of me als aankoopmakelaar opwerp. 


TIP: Aankoopmakelaars gebruiken de checklist ook, en zelfs taxateurs gebruiken een checklist of app zodat ze gestructureerd te werk gaan, en niets over het hoofd zien. Waarom zou jij daar dan geen gebruik van maken?


Download de Gratis  'Checklist huis Bezichtigen' die ik speciaal voor jou heb gemaakt waardoor je niets over het hoofd ziet!

Meindert Zomer

Download NU gratis

Met deze checklist ben je goed voorbereid op een bezichtiging van een huis, ga je gestructureerd te werk en zie je niets over het hoofd.
Je gegevens zijn bij ons veilig en worden met niemand gedeeld!
Checklist Huis Bezichtigen