Woondiensten - Nieuwetijdsmakelaar.nl
Handige Woondiensten

woondiensten

hier vind je de woondiensten van ons en onze partners, die zorgvuldig zijn samengesteld, om het jou makkelijker te maken.

Ontdek De Sleutel Tot Je Droomhuis

Programma huis kopen [TIP]

Speciaal voor woningzoekers en kopers heb ik een Programma Huis Kopen ontwikkeld genaamd "De Sleutel Tot Je Droomhuis". Hierin leg ik je niet alleen uit hoe je woningen vindt die niet op Funda staan, maar neem ik je mee door het volledige aankoopproces. Van een huis zoeken, vinden en kopen tot en met de overdracht bij de notaris. Dit programma is vanaf nu voor jouw beschikbaar  en te  volgen, waardoor je in elke stap van het koopproces precies weet waar je op moet letten en wat de valkuilen zijn. Dit is uniek en nergens anders te vinden.


Daarnaast geef ik aan hoe je eenvoudig geld bespaart door een paar simpele technieken toe te passen. Een stap voor stap programma waarmee jij niet alleen veilig een huis koopt maar ook veel geld bespaart. Klik op de button en bekijk het programma.

Eerlijk hyptheekadvies

wat kan ik lenen? (Gratis)

De eerste stap bij het kopen van een huis is je financiële mogelijkheden bepalen. Onze hypotheekpartners staan klaar om je te voorzien van betrouwbaar, persoonlijk en onafhankelijk hypotheekadvies, afgestemd op jouw unieke situatie - nu en in de toekomst. 


  • Persoonlijk Hypotheekadvies: De deskundige adviseurs begrijpen dat elke financiële situatie uniek is. Ze nemen de tijd om jouw persoonlijke en toekomstige behoeften te begrijpen, zodat ze advies kunnen geven dat écht bij je past.
  • Maximale Hypotheekberekening: Ontdek wat je maximaal kunt lenen met nauwkeurige hypotheekberekeningen. Dit geeft je een duidelijk beeld van je mogelijkheden en helpt je bij het maken van een betere beslissing.
  • Deskundige Hypotheekadviseurs: De adviseurs zijn ervaren en goed geïnformeerd. Ze staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te begeleiden bij elke stap in de hypotheekaanvraag.
Energielabel verplicht bij verkoop

verplichte energielabel aanvragen

Bij de verkoop is het verplicht om een geldig energielabel te overhandigen. Wij helpen je dit proces te vereenvoudigen en zorgen ervoor dat je voldoet aan alle wettelijke vereisten. Ons advies is om je energielabel zo snel mogelijk aan te vragen, aangezien je vanaf het moment van publicatie van je woning verplicht bent om een geldig label te hebben.


  • Uitgebreid Energielabel: De dienst omvat een volledige beoordeling van je woning, waardoor je een nauwkeurig en uitgebreid energielabel ontvangt. Dit label geeft potentiële kopers duidelijkheid over de energie-efficiëntie van de woning.
  • Jarenlange Ervaring: Het team van experts heeft jarenlange ervaring in het beoordelen en verstrekken van energielabels. Je kunt vertrouwen op de deskundigheid en kennis voor een eerlijk en betrouwbaar energielabel.
  • Erkend en Betrouwbaar: De diensten zijn erkend door NHG en Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen, wat de toewijding aan kwaliteit en betrouwbaarheid onderstreept.
Bouwkundige keuring onmisbaar bij een huis kopen

Weet wat je koopt

Een bouwkundige keuring is cruciaal om een goed beeld te krijgen van de staat van een woning. Met een uitgebreide keuring weet je niet alleen de huidige bouwkundige conditie, maar krijg je ook inzicht in noodzakelijk en toekomstig onderhoud.


  • Uitgebreid Keuringsrapport: Een grondige inspectie resulteert in een gedetailleerd bouwkundig rapport. Dit rapport omvat niet alleen de huidige staat van de woning, maar geeft ook helder hersteladvies voor zowel directe als toekomstige onderhoudsbehoeften.
  • Jarenlange Ervaring: Ons team van deskundige inspecteurs heeft jarenlange ervaring in bouwkundige keuringen. Hun expertise zorgt ervoor dat geen enkel detail over het hoofd wordt gezien.
  • Erkenning door Geldverstrekkers: Onze bouwkundige keuringen zijn erkend door alle geldverstrekkers. Dit betekent dat onze rapporten voldoen aan de hoogste standaarden en breed geaccepteerd worden.
Nutsvoorzieningen Regelen en Energie Vergelijken

nutsvoorzieningen en energie vergelijken

Energie Vergelijken - Alle Aanbieders op een Rij


Op tijd je nutsvoorzieningen regelen zoals water, elektriciteit en/of gas maar ook telefonie en internet geeft rust wanneer dit goed is geregeld. Maak nu gebruik van onze service en regel direct je nutsvoorzieningen. Vergelijk ook de verschillende aanbieders waarmee je geld bespaart. 

erkend Taxatierapport in Zwolle e.o. nodig?

Onafhankelijk en erkend taxatierapport Zwolle

Plan afspraak!

zit je nog met vragen?

Alleen al bij de gedachte wat er allemaal bij een huis kopen komt kijken kan ik me voorstellen dat er vragen in je opkomen. Ik denk graag met je mee en zal al je vragen beantwoorden.


Zit je met vragen? Plan dan nu een adviesgesprek in.