HOE KOM IK AAN EEN HUIS ALS DOORSTROMER?
HOE KOM IK SNEL AAN EEN HUIS ALS DOORSTROMER?

Hoe kom ik aan een huis als doorstromer?

het antwoord vind je hier onder!

14

Jaar ervaring

100%

onafhankelijk

2500+

Tevreden klanten

Welk gezinshuis zoek je?

Welk huis zoek je?

Het is goed om je af te vragen welk huis je zoekt, daarmee geef je richting aan de volgende stap. Dit is natuurlijk afhankelijk van je overwaarde en budget en voor iedereen verschillend. De eerste stap is dan ook de waarde van je huidige huis (laten) bepalen en je financiële mogelijkheden in kaart brengen. 


Dat geeft rust, of niet?

Gezinswoning op Funda vinden?

De meeste mensen beginnen hun zoektocht op Funda, en daar kijk jij waarschijnlijk ook dagelijks op. En dat is goed om meer inzage in het woningaanbod en de prijzen te krijgen. Denk eraan dat Funda alleen de vraagprijzen vermeld en niet waarvoor de woning zijn verkocht. 


Het kan lang geleden zijn dat je een huis hebt gekocht en nu de volgende stap wilt zetten. Een paar afspraken voor bezichtigingen maken om er weer even in te komen is een stap in de goede richting. Ook als er veel interesse in het huis is, of wat boven je budget ligt. Hiermee wordt steeds duidelijker wat je wilt, maar ook wat je NIET wilt!


Maar er zijn veel meer manieren om een huis te vinden

Gericht een gezinswoning zoeken

Wanneer je wat gerichter wilt gaan kijken is het waarschijnlijk noodzakelijk om je wensenlijst hier en daar wat aan te passen. Misschien wil je toch liever een extra slaapkamer, die zonnige tuin, of wil je hierin juist concessies doen.


Misschien toch zelf wat klussen of een nieuwe keuken plaatsen. Het gaat erom dat jij een huis vindt wat aan je wensen voldoet en waarmee je blij bent. Zelf vind ik de locatie en de ruimte het belangrijkste, de rest kun je altijd nog naar eigen smaak aanpassen.


Maar...

Meindert Zomer

...Stel je eens voor...

- Dat ik je precies vertel hoe jij wél je volgende huis kan vinden.

- In jouw geliefde plaats, wijk, buurt, of zelfs straat.

- Dat je niet in de rij staat met andere kopers.

- Dat je ook nog eens veel geld bespaart.

- Dat je wel de volgende stap kan maken.

- En/of wel een gezin kan stichten.


  • Wil je ook nog eens veel geld besparen op de aankoop van je huis?
  • Zonder een aankoopmakelaar in te schakelen?


ZOU JE DAN GEÏNTERESSEERD ZIJN IN MIJN PROGRAMMA?


Het programma 'De Sleutel Tot Je Droomhuis' is speciaal ontwikkeld voor starters en doorstromers die de volgende stap willen zetten en wel wat hulp kunnen gebruiken.

Waarom zou je mij geloven?

 Omdat ik volledig onafhankelijk ben! 


Ik ga niet je huis verkopen, en ik ga je

ook niet helpen als aankoopmakelaar.


Ik heb iets veel beters waarmee ik

jou ga helpen een huis kopen.


Zodat jij wél de volgende stap kan zetten!

Ik ben meindert

Ik ben Meindert en sinds 2010 register makelaar taxateur en heb duizenden mensen aan een woning geholpen. Ik ben expert in aan- en verkooptrajecten. In 2022 heb ik mijn makelaarskantoor verkocht om me volledig in te zetten als onafhankelijk adviseur voor Nieuwetijdsmakelaar. Al mijn kennis en ervaring sinds 2010 deel ik vanaf nu met jou!


Wat ik doe?

Ik ga jou helpen het volgende koophuis vinden en veilig aan te kopen, maar dan niet op een traditionele manier zoals een aankoopmakelaar doet. Die kost je veel geld waarbij je de meeste werkzaamheden ook nog zelf moet doen. Ik help jou op een unieke manier zoals je nergens anders vindt. 


Waarom ik dat doe?

Omdat ik vind dat iedereen recht heeft op een (t)huis, een eerlijke kans verdiend, en gebruik moet kunnen maken van eerlijk en onafhankelijk advies. Dat is gewoon nergens te vinden! Daarnaast help ik je enorm veel geld besparen, dat geld kun jij dan weer kunt gebruiken voor je volgende huis. Het enige wat jij als starter of doorstromer nog hoeft te doen is op die button klikken wanneer je op zoek bent naar een huis en meer over het programma 'De Sleutel Tot Je Droomhuis' wilt weten. 

Beoordeling van Martijn de Weeg

Ik heb binnen 3 maanden mijn droomhuis gevonden en gekocht dankzij het programma van Meindert!

Martijn