JOUW SLEUTEL TOT SUCCES
Koop geen huis totdat...

KOOP GEEN HUIS!

als je dit nog niet weet...

Droomhuis

Vind je droomhuis

Ontdek de meest succesvolle techniek van makelaars  
Onmisbare tips

BESPAAR tips

Gebruik de onmisbare tips die je veel geld besparen
Ontdek

KOOP VEILIG

Koop veilig door op het juiste moment de beste keuzes te maken

Meindert Zomer

het was 2009 en ik dacht...

Toen ik eind 2009 was afgestudeerd als register makelaar/taxateur en inmiddels al wat contacten had gelegd om actief aan de slag te gaan, kwam ik er al snel achter dat het niet vanzelf ging. Ik sloot me als zelfstandige aan bij een lopend kantoor die een goede naam had opgebouwd, en dacht dat daarmee mijn succes was gegarandeerd.


Maar dat viel keihard tegen...


Het eerste jaar draaide ik maar liefst 12.000 euro verlies, en dat terwijl ik me had aangesloten bij een makelaarskantoor dat al jaren bestond. Ondanks dat ik me in 2010 voor de volle 100% inzette en meer dan 60 uur per week werkte, was het resultaat veel slechter dan ik ooit voor mogelijk had gehouden. 

Waar ging het mis?

Ik snapte er helemaal niets van...

Wat had ik over het hoofd gezien?

Wachten totdat.....

Tijdens de verkoopgesprekken en waardebepalingen haalde ik de ene woning na de andere binnen, en op kantoor noemden ze dat beginnersgeluk. Maar het probleem was dat ik te weinig verkoopgesprekken had en passief zat te wachten totdat mensen mij gingen bellen. Ik wist niet beter en ging ervan uit dat de klanten ons wel wisten te vinden, maar dat was veel te weinig waardoor ik in 2011 besloot het kantoor te verlaten om de sprong in het diepe te wagen.


Een eigen makelaarskantoor te beginnen. Nou ja makelaarskantoor, een slaapkamer met bureau, laptop, mobiele telefoon en een internetaansluiting.

Hiermee nam ik de regie in eigen hand en al snel begon mijn positieve energie te stromen.

De tijd van afwachten was voorbij en mijn creatieve brein begon op volle toeren te draaien. Ik moest actief aan de slag en snel nieuwe woningen en opdrachten binnenhalen,anders zou het goed misgaan!
Meest succesvolle strategie

Toen ik onderzocht waar het mis ging kwam ik erachter dat de meeste makelaars net zoals ik toen was, passief zijn en wachten tot de klanten vanzelf binnenkomen. Ik realiseerde me toen dat er veel meer voor nodig is om een succesvolle makelaar te worden dan alleen een diploma en inschrijving in de registers.


De tijd van afwachten was voorbij en mijn creatieve brein begon op volle toeren te draaien. Ik moest actief aan de slag gaan om nieuwe opdrachten (woningen) binnen te halen. Ik moest veranderen, en snel ook. Ik besloot om het structureel anders aan te pakken.


 • Ik leerde alles over marketing
 • Welke strategieën er zijn
 • Hoe ik ze in de makelaardij kon toepassen
 • Hoe ik online nieuwe klanten kon werven
 • Op welke manier ik de juiste klanten aantrok
 • De impact van verschillende marketingmethodes
 • Het resultaat van slim in plaats van hard werken
 • Hoe je psychologie gebruikt om je doel te bereiken
 • Ik ontdekte de meest succesvolle strategie om nieuwe verkoop opdrachten (woningen) binnen te halen


Succes gegarandeerd, en dat was ook even zo totdat...

Twee keer dezelfde fout? Dat kan toch niet!

Pfffff, om moe van te worden!

Had ik weer iets over het hoofd gezien?

Huis te koop

Toen het me was gelukt om binnen enkele maanden een groot klantenbestand op te bouwen terwijl ik nog steeds vanuit huis werkte, liep ik tegen de volgende uitdaging aan. Ik had voldoende huizen in portefeuille maar te weinig aanvragen voor bezichtigingen, en dus ook te weinig kopers. Ondanks dat ik alle woningen op Funda had gezet, dat moest toch voldoende zijn? Zo liep ik voor de tweede keer in dezelfde valkuil. Daar sta je dan met je goede gedrag, en een overvolle portefeuille huizen maar geen kopers.


Weer moest ik op zoek naar andere methoden om in dit geval meer aanvragen voor bezichtigingen binnen te krijgen, want zonder die aanvragen kon ik de huizen niet verkopen. Ik ging actief aan de slag met hetgeen ik in de eerste fase had geleerd. Ik bouwde rondom de huizen (per huis) een soort marketingmachine om mensen te verleiden voor bezichtigingen.


Dat ging niet zonder slag of stoot, de makelaardij is namelijk een wereld apart waar niet elke strategie werkt. Dat was me inmiddels wel duidelijk geworden. Toch gaf ik niet op en na enkele maanden testen en verbeteren kreeg ik steeds meer resultaat.

Ik ontdekte wat SUCCESVOLLE KOPERS


met elkaar gemeen hadden

Kopers in de rij - Kopers blij

Verkopers blij

It's all about the dEtails

Toen de woningmarkt van kopersmarkt in verkopersmarkt veranderde waarbij het aanbod steeds schaarser werd, kreeg ik opnieuw te maken met uitdagingen, die in dit geval uit een luxeprobleem bestonden. Kopers stonden in de rij, en verkopers konden uit de vele biedingen de 'beste koper kiezen'. Voor verkopers fantastisch maar voor kopers een drama.


Toch kozen verkopers niet altijd voor de hoogste bieder. Waarom is dat? En wat hebben de gelukkige kopers gemeen met elkaar? De onderzoeker in mij kwam weer bovendrijven, ik ben namelijk van de lijstjes om zo makkelijker inzicht in bepaalde zaken (in dit geval de overeenkomsten) te krijgen.


Zo kwam ik erachter dat wanneer verkopers voor een lager bod kiezen, dit meestal wordt gedaan om twee redenen. Namelijk zekerheid en de gunfactor! Maar hoe bied je de verkoper zekerheid, en nog lastiger, hoe creëer je de hoogst mogelijke gunfactor?


Kleine details maken ook voor jou het grote verschil...

Maar ik ben niet jouw makelaar!

Special price for You!

For me?

Special price for you

Bezichtigers stelden mij als verkoopmakelaar vragen die niet voor mij waren bedoeld, en ik geen antwoord op mocht geven. Ken je die reclame op het strand nog van "Special Price For You"? Als verkoopmakelaar heb je een overeenkomst met de verkoper, niet met de koper. De verkoopmakelaar is daarmee niet de onafhankelijke makelaar zoals veel mensen denken. Dus de makelaar als bemiddelaar is niet het juiste woord.


Ook merkte ik dat bieders veel onnodig fouten maakten of geen idee hadden waar ze op moesten letten bij het kopen van een woning, of het doornemen van de (juridische) stukken. Dat is ook logisch want hoevaak koop je nou een huis?


Dat heeft me doen besluiten om vanaf 2023 een geheel nieuwe weg in te slaan om kopers wegwijs te maken in de doolhof van een huis kopen. Een proces wat er in eerste instantie makkelijk uitziet, maar schijn bedriegt wanneer je niet exact weet waar je op moet letten.

De code gekraakt

De code gekraakt

De meest succesvolle techniek van makelaars!

Naast dat ik enorm veel had geleerd, ontdekte ik door schade en schande ook de meest succesvolle techniek om nieuwe huizen in verkoop te krijgen. Een techniek die niet alleen zo eenvoudig is dat je hebt bijna niet gelooft, maar ook nog eens

makkelijk is uit te voeren, en enorm goed werkt. Ook voor jou!


Ik was pas geleden in Giethoorn en kwam op het terras met iemand in gesprek die z'n huis wilde verkopen, maar nog even wachtte totdat de schilder was geweest, en de boel was opgeruimd. De woning was nog niet gegund aan een makelaar en hij stond open voor een voorstel. Zoals hij aangaf bespaarde hem dat niet alleen veel geld, maar ook alle rompslomp eromheen. Ook rechtstreeks contact met de koper om te ervaren of er van een gunfactor sprake was sprak hem erg aan. Daarnaast vond hij het fijn om het verkooptraject in eigen hand te houden.

Wauw, wat een kans!


Was het toeval dat ik deze man ontmoette?

Ik geloof niet in toeval, jij wel?


Zo is het ook geen toeval dat jij op deze pagina bent terecht gekomen!

Ontdek ook de sleutel tot je droomhuis

Ontdek De Sleutel Tot Je Droomhuis
Al mijn ervaringen, kennis maar ook de valkuilen en hoe je geld bespaart op de aankoop heb ik samengebracht in het programma 'De Sleutel Tot Je Droomhuis' die vanaf nu beschikbaar is.

GELD TERUG GARANTIE!

Speciaal voor de Early Birds en zolang de rode button online staat!

Lukt het je ondanks het toepassen van de geldbesparende tips in ons programma niet om je kleine investering terug te verdienen? Dan ontvang je gewoon je geld terug!

2500+

Tevreden klanten

13 Jaar

FUNDA ervaring

100%

ONAFHANELIJK

Razendsnel verborgen aanbod zien!

1. Razendsnel 'verborgen' aanbod vinden

 • Ontdek woningen die (nog) niet op Funda staat
 • Vind verborgen aanbod op websites waar je nog nooit van gehoord hebt
 • Ontdek websites waar verkopers de interesse in hun woning testen
 • Gebruik de meest succesvolle techniek van makelaars die ook voor jou werkt
 • Waar jou grootste kans ligt voor het vinden van je droomhuis
 • Wat jou grote voordeel bij een woning zoeken is ten opzichte van de makelaar
 • Hoe je automatisch en gratis nieuw aanbod van makelaars ontvangt
 • Waarom je er als eerste bij wilt zijn als er een woning beschikbaar komt
 • Waarom jouw mail aan de makelaar onderaan de stapel blijft liggen
 • Hoe je met 1 kleine aanpassing meer woningaanbod in je mailbox krijgt
 • Waarom makelaars elk moment aangrijpen om aanbod te delen via social media (in jouw voordeel)
 • Waar nieuw aanbod van makelaars al zichtbaar is voordat het op Funda staat
 • Hoe je anoniem nieuw aanbod van makelaars kunt ontvangen
Succesvolle bezichtigingen, hoe dan?

2. succesvolle Bezichtigingen en...

 • Waarom een checklist onmisbaar is bij het bezichtigen van een huis
 • Waar let je op bij een eerste en tweede bezichtiging
 • Hoe je toch een 1e bezichtiging kunt inplannen terwijl de afspraken van de makelaar vol zitten
 • Hoe je toch een tweede bezichtiging kunt inplannen bij een inschrijving
 • Waarom jij geen klant bent van de makelaar, ook niet als je het huis koopt
 • Hoe je ongemerkt teveel informatie aan de makelaar prijsgeeft in het nadeel van de onderhandelingen
 • Ervaar dat wensenlijst steeds meer vorm krijgt na enkele bezichtigingen
 • Waarom makelaars een hekel hebben aan bezichtigingen in de oriëntatie fase 
 • Ontdek de verschillen tussen de woningpresentatie online en de werkelijkheid
 • Wat je allemaal tijdens een eerste en tweede bezichtiging controleert
 • Hoeveel tijd je gemiddeld nodig hebt om alles tijdens een bezichtiging goed te bekijken
 • Herken hoe je ongewild meer informatie prijsgeeft aan de makelaar zonder dat je het door hebt
 • Waarom een huis in de meeste gevallen op gevoel wordt gekocht in plaats van rationeel
 • Richt je niet alleen op het huis dat iedereen zoekt maar verken ook de mogelijkheden
 • Hoe de buurt een steeds belangrijkere factor wordt bij het kopen van een huis
 • Extra onmisbare tips en adviezen voor een succesvolle bezichtiging
 • De invloed van de verschillende fasen van verschillende bezichtigingen
Hoe de Gunfactor invloed heeft op het Winnende Bod

3. het winnende bod en de gunfactor

 • Waarom je er als eerste bij wilt zijn als er een woning beschikbaar komt
 • Waarom jouw mail aan de makelaar onderaan de stapel blijft liggen
 • Hoe verkopers op makelaarskosten besparen door de woning aan jou te verkopen
 • Waarom makelaars elk moment aangrijpen om aanbod te delen via social media (in jouw voordeel)
 • Hoe de Gunfactor invloed heeft op het Winnende Bod
 • Verschil tussen de presentatie en de werkelijkheid
 • Waarom een checklist onmisbaar is bij het bezichtigen van een huis
 • Wat de regels van makelaars zijn bij verschillende opdrachten (1 huis = 1 opdracht)
 • Hoe je het verschil van de makelaar in verkoopmakelaar duidelijk maakt (omschrijven)
 • Waarom jij geen klant van de makelaar bent, ook niet als je de woning koopt
 • Hoe je toch een tweede bezichtiging kunt inplannen bij een inschrijving
 • Hoe je toch een bezichtiging kunt inplannen terwijl de afspraken van de makelaar vol zitten
Juridische stukken, zo gedaan!

4. juridische stukken? Zo gedaan!

 • Waarom de koopovereenkomst in het voordeel van de verkoper wordt opgemaakt
 • Volledige uitleg over de brochure en hoe deze wordt gemaakt
 • Waarom je de kleine lettertjes in de brochure moet lezen
 • Elk punt van de vragenlijst toegelicht met handige tips waar je op moet letten
 • Het geval van extra clausules in de koopovereenkomst
 • Waarom de koopovereenkomst in het voordeel van de verkoper wordt opgemaakt
 • Waarom de koopovereenkomst na de overdracht bewaard blijft bij de notaris 
 • Volledige uitleg en toelichting van de roerende zakenlijst, ook wel overnamelijst genoemd
 • Hoe je de roerende zakenlijst kunt integreren in je bod of voorstel
 • Hoe je de kadasterstukken moet lezen en waar je extra op beducht moet zijn
 • Welke onderdelen wel of niet verplicht zijn als bijlagen bij de koopovereenkomst
 • Waarom je juist wel of niet de koopovereenkomst moet tekenen
 • Welke stukken worden getekend in combinatie met de koopovereenkomst
EN NOG VEEL MEER...

5. en nog veel meer...

 • Waarom jouw mail aan de makelaar onderaan de stapel blijft liggen
 • Hoe je met 1 kleine aanpassing meer woningaanbod in je mailbox krijgt
 • Hoe verkopers op makelaarskosten besparen door de woning aan jou te verkopen
 • Wat de gemiddelde woningzoeker niet doet, waar jij van kunt profiteren
 • Hoe de makelaar jou spelenderwijs de juiste richting opduwt
 • Waarom de meeste mensen op gevoel beslissen ipv rationeel
 • Hoe jij de kans op het winnende bod én de gunfactor kan vergroten
 • Wat de regels van makelaars zijn bij verschillende opdrachten (1 huis = 1 opdracht)
 • Hoe je het verschil van de makelaar in verkoopmakelaar helder krijgt
 • Waarom jij geen klant van de makelaar bent, ook niet als je de woning koopt
 • Hoe details meehelpen om succesvol een huis te vinden/kopen
Samengevat

kort Samengevat

 • Je krijgt toegang tot de meest waardevolle tips en adviezen speciaal voor kopers geschreven
 • Je ontvangt tips en adviezen met praktijkvoorbeelden die je nergens anders vindt
 • Je leert hoe je makkelijk en snel inschrijfformulieren van makelaars vindt
 • Je ontdekt hoe je razendsnel 'verborgen aanbod' vindt
 • Handige tips voor kleine aanpassingen die je veel geld besparen of opleveren
 • Inside information met ervaringen van de makelaar die met jou worden gedeeld
 • We leggen je uit hoe de meest succesvolle techniek van makelaars voor nieuw aanbod werkt
 • Alle (juridische) stukken worden in makkelijke en begrijpbare taal uitgelegd
 • Alles over de rol van de verkoopmakelaar en waarom jij geen klant van de makelaar bent
 • De training is opgezet in logische volgorde en de volgorde van het stappenplan huis kopen

Tot slot: Alle onderdelen van het koopproces komen aan bod!

het meest uitgebreide programma wat er bestaat

Ik wind er geen doekjes om, dit is het meest uitgebreide en succesvolle programma voor woningzoekers die je ooit zult tegenkomen. De volgorde is van a t/m z in logische stappen opgezet en dezelfde volgorde die je doorloopt bij een huis kopen. Van je budget bepalen, een woning zoeken en vinden, tot de overdracht bij de notaris en zelfs daarna worden behandeld. Ik geef je aan waar je op moet letten, waar je rekening mee moet houden, waarvoor je moet oppassen en hoe je veel geld bespaart op de aankoop.  Al mijn ervaringen als verkoop- en aankoopmakelaar deel ik met jou!  Niet alleen om je te helpen (veel) geld te besparen, maar ook om veilig een huis te kopen zonder gezeur achteraf.

je krijgt direct toegang tot...

Ontdek De Sleutel Tot Je Droomhuis


Meld je nu aan en Ontdek De Sleutel Tot Je Droomhuis!

To the point

To the point

Je krijgt toegang tot informatie die niemand anders met je deelt. Zelfs een aankoopmakelaar niet.
Praktijk

In de praktijk

Inclusief de vele praktijkvoorbeelden van de makelaar zelf.

Onafhankelijk

Onafhankelijk

Niet als makelaar of aankoopmakelaar, maar als de onafhankelijke adviseur.

Beoordeling van Martijn de Weeg

Ik heb binnen 3 maanden mijn droomhuis gevonden en gekocht dankzij het  programma van Meindert!

Martijn

Veelgestelde vragen

Hoeveel geld kan ik besparen op de aankoop van een woning?

Met het programma kun je duizenden euro's besparen op de aankoop, ik heb het uitgerekend en kwam zonder het toepassen van de tips over bieden en onderhandelen uit op minimaal 5000 euro. In de cursus worden allerlei tips en adviezen gegeven om ervoor te zorgen dat jij geld bespaart. Wanneer je die opvolgt zou het mij verbazen wanneer je geen honderden of zelfs duizenden euro's bespaart. Je investering is met het toepassen van 1 simpele tip dus alweer terugverdiend.

Hoeveel tijd kost het om het programma te volgen?

Dit verschilt per persoon en is ook afhankelijk van de kennis die je al bezit. Het programma is opgezet in logische volgorde van aankoop waarbij je niet alles in één keer hoeft te doorlopen. Wanneer je leert hoe je een huis zoekt en vindt wat niet op Funda staats het nog niet nodig om alles over de les 'Notaris' te bekijken. Zo loopt de cursus samen met het aankooptraject waarbij je de lessen volgt die horen bij de fase waarin jij je bevindt.

Geven jullie ook garantie op resultaat?

Ken je dat verhaal van die jongen die een fitnessprogramma kocht? "Een sixpack in slechts 6 weken!". Na aankoop zat hij 6 weken op de bank, alleen maar taart en chips te vreten... en na 6 weken had hij geen sixpack!

Verrassend he? ;-) Wij gaan jou niet dagelijks in de gaten houden en geven daarom geen garantie op resultaat. Maar als jij gemotiveerd bent en doet wat wordt besproken in het programma, is het haast onmogelijk om geen huis te vinden en te kopen.

Pas je de tips en adviezen toe zoals in het programma wordt besproken en het lukt je niet om die kleine investering terug te verdienen, dan krijg je gewoon je geld terug.

Ik kan geen huis vinden, heb ik dan iets aan het programma De Sleutel Tot Je Droomhuis??

Jazeker, in het programma wordt ook uitgelegd waar je verborgen aanbod vindt en hoe je de meest succesvolle techniek kunt gebruiken die makelaars ook gebruiken om nieuw aanbod binnen te halen.

Ik weet nog niets van een huis kopen, is het programma ook geschikt voor mij?

Dit programma is juist geschikt voor jou. Het programma is ontwikkeld voor starters en doorstromers en is voor iedereen geschikt die een huis wil kopen. Het programma is in logische volgorde opgezet waarbij niet alleen alle onderdelen worden behandeld maar ook tips worden gegeven. Dus wanneer je nog niets weet van een huis kopen, dan is dit programma zeker voor jou een uitkomst..

Kan ik in elke fase instappen?

Ja, het programma is opgezet volgens logische stappen en de volgorde die voor een huis kopen geldt. Stuur ons bij twijfel even een bericht via de contact link onderaan in de Footer.

Waarom zijn jullie onafhankelijk en uniek in Nederland?

Wij verkopen en kopen geen huizen, zijn dus geen aankoopmakelaar, makelaar of verkoopmakelaar. Hiermee kiezen wij bewust voor een onafhankelijke positie om jou als koper van eerlijk advies te voorzien zonder eigenbelang bij koop- of verkooptransacties. Hiermee zijn we de enige partij in Nederland die zoiets aanbied.

Moet ik na het volgen van het programma ook een aankoopmakelaar bij jullie afnemen?

Nee, wij bieden geen aankoopmakelaar en zijn geheel onafhankelijk in zowel het programma, als het advies wat we geven. We durven zelfs te stellen dat je helemaal geen aankoopmakelaar nodig hebt wanneer je het programma volgt en toepast. Uniek in Nederland!

Waarom zou ik investeren in het programma/ de cursus?

Om straks wél op jezelf te kunnen gaan wonen, samenwonen of doorstromen naar een groter huis. Je volgt het programma om wél de volgende stap te zetten in je leven, welke stap dat ook voor je is. Daarnaast ben je over alles goed geïnformeerd en kan niemand je iets meer wijsmaken. Je koopt veilig en verantwoord een huis en bespaart ook nog eens duizenden euro's. Wat wil je nog meer?

WAT TREF JE AAN IN het programma

Verborgen aanbod

Verborgen aanbod

Vind 'verborgen' aanbod, woningen die niet op Funda staan en websites waar verkopers de interesse in hun woning testen.

Makelaarstechniek

makelaarstechniek

Maak gebruik van de meest succesvolle techniek die makelaars gebruiken om nieuw aanbod binnen te halen.

Bezichtigingen

bezichtigingen

Ontdek welke mogelijkheden er zijn om toch een eerste of tweede bezichtiging te plannen zoals bij een inschrijving
Woningen vergelijken

woningen vergelijken

Leer hoe je het beste woningen kan vergelijken en waar je specifiek op moet letten voor het beste vergelijk.
Waar let je op

waar let je op

Tijdens de verschillende fasen bij het kopen van een huis zijn er zaken waar je extra op moet letten. Die zaken vind je hier.
Juridische stukken

juridische stukken

Hoe je de koopovereenkomst maar ook de andere stukken controleert die in het voordeel van de verkoper zijn opgemaakt.
Trucs van de makelaar

trucjes v.d. makelaar

Herken de trucjes van de makelaar waardoor je op een speelse manier jezelf, ongewild en ongemerkt in de voet schiet.
Vragen stellen

Vragen stellen

Stel de juiste vragen op het juiste moment om de meest belangrijke informatie boven tafel te krijgen.
Brochure

Brochure

Leer meer over de brochure, hoe deze wordt samengesteld en waarom je extra op de kleine lettertjes moet letten.
Vragenlijst

vragenlijst

Herken de fouten die in de vragenlijst worden gemaakt en tot grote (financiële) gevolgen kunnen leiden. 
Bouwkundige keuring

bouwkundige keuring

In welke fase de bouwkundige keuring wordt uitgevoerd, waar op gelet wordt, en slimme tips voor een beter onderzoek.
Overnamelijst

overnamelijst

De betekenissen van iedere kolom en hoe je op een slimme manier geld bespaart op de spullen die je wilt overnemen.
Onderzoeksplicht

onderzoeksplicht

Hoe je als koper op een simpele manier aan je onderzoeksplicht voldoet en daardoor meer over de woning te weten komt.
Meldingsplicht

meldingsplicht

Waarom de verkoper gebreken moet melden en waarom dat niet voor alle gebreken geldt. En wat er allemaal fout gaat!
Bieden

bieden

Leer over de verschillende biedprocedures en hoe een klein detail hét grote verschil kan maken tussen wel/niet een huis.
Onderhandelen

onderhandelen

Leer slim onderhandelen en zorg ervoor dat je aan de goede kant blijft om de deal in jouw voordeel te beslechten.
Bankgarantie

bankgarantie

Hoe de bankgarantie zekerheid voor de verkoper biedt en hoe je hier vanaf kunt wijken om geld te besparen.
Koopovereenkomst

koopovereenkomst

Begrijp elk detail van de koopovereenkomst die zo belangrijk is dat deze door de notaris ook na de overdracht wordt bewaard.

Clausules

clausules

Herken de gevolgen van toegevoegde clausules en waarom deze niet altijd wettelijk zijn toegestaan maar toch worden gebruikt.

Inschrijven kadaster

inschrijven kadaster

De koopovereenkomst wordt meestal niet in het kadaster wordt ingeschreven terwijl dit wel zou moeten, voorkom hiermee risico's.
Notaris kiezen

notaris kiezen

Hoe je de beste notaris kiest en geld kan besparen door een simpele techniek toe te passen waar niemand aan denkt!
Taxateur

taxateur

In welke fase, en door wie de taxateur wordt ingeschakeld en hoe jij daar vanaf kunt wijken om geld te besparen.
Eindinspectie

eindinspectie

Waar je op moet letten bij de eindinspectie en wat de gevolgen zijn wanneer je even niet goed oplet.
Overdracht

overdracht

Voor de overdracht zijn er een aantal zaken die je gecontroleerd en geregeld moet hebben voor een soepele overdracht.

Verhuizen

verhuizen

Hoe je met een handig stappenplan en extra tips kunt zorgen voor een minder stressvolle en soepele verhuizing.
Na de overdracht

na de overdracht

Hoe je voorkomt dat je na de overdracht kom je soms voor onaangename verassingen te staan en hoe je dit alsnog aanpakt.
Verborgen gebreken

verborgen gebreken

Waarom verborgen gebreken soms geen verborgen gebreken zijn en hoe je sommige onnodige fouten kunt voorkomen.

ontdek de​​​​ sleutel naar je droomhuis!

Ontdek De Sleutel Tot Je Droomhuis