Over Ons - NIEUWETIJDSMAKELAAR [TIP]
Cookiebeleid:

Wij helpen jou ZELF je huis te VERKOPEN!

Nieuwetijdsmakelaar is er om jou te helpen je huis snel en goed maar ook veilig te verkopen. En dat tegen een laag tarief zodat je het geld wat je bespaart kunt gebruiken voor je nieuwe huis. Dat doen we door de beste presentaties en marketing gecombineerd met snelle communicatie en goede juridische afwikkeling. Onze missie is jouw huis op te laten vallen tussen al het andere aanbod met als doel een snellere verkoop tegen een hogere verkooprijs. Ook verzorgen wij voor jou de juridische rompslomp waardoor je geen gezeur achteraf krijgt.


Daarnaast willen "kopers" geen 1,5 week meer wachten op een bezichtiging van een traditionele makelaar vanwege een overvolle agenda. Daar ligt een deel van de kracht van Nieuwetijdsmakelaar. Jij maakt deel uit van ons makelaarsteam door zelf de bezichtigingen te doen. Daardoor zijn we als team enorm flexibel. Een unieke combinatie omdat jij alles van je huis weet en wij alles van de woningmarkt. Samenwerken met jou is de key! 

Zelf huis verkopen Nieuwetijdsmakelaar

Meindert Zomer

Even voorstellen...

Mijn naam is Meindert Zomer en ik ben sinds 2010 actief in de makelaardij. In 2009 ben ik afgestudeerd als Register Makelaar Taxateur en DNV en SCVM gecertificeerd. Ik sta ingeschreven bij NRVT en taxeer voor alle validatie-instituten waaronder o.a. TaxateursUnie en NWWI. 


Begin 2018 heb ik Nieuwetijdsmakelaar opgericht. Daarmee helpen wij verkopers tegen een laag tarief de woning snel en goed te verkopen. De verhouding kosten en werkzaamheden lopen sinds de aantrekkende woningmarkt enorm uit de pas. 


Daarnaast geloof ik in een goede samenwerking met de klant waarbij beiden een deel voor z'n rekening neemt. Vandaar de slogan: Een beetje doe jij en de rest doen wij.


Mijn hobby’s zijn: Lekker eten, huizen verkopen, marketingstrategieën ontwikkelen, piano en synthesizers bespelen. Op mooie zonnige dagen pakken we de boot.

Wil je (verkoop) advies? Bel me dan op 085 - 2220661 of klik hier om mij een bericht te sturen.

Zelf huis verkopen Nieuwetijdsmakelaar

Klarisse Dijkslag

Even voorstellen…

Hoi! Mijn naam is Klarisse Dijkslag, ik ben 30 jaar oud en sinds 2015 werk ik in de makelaardij. Ik ben begonnen als binnendienst medewerker en uitgegroeid tot makelaar. Ik ben enorm enthousiast over Nieuwetijdsmakelaar. Ik kan verkopers nu echt helpen op een goede en veilige manier hun huis te verkopen. 


Samenwerken met de verkopers en eerlijk adviseren is mijn sterkste kant. Ook voor Social Media campagnes zoals Facebook (Live) moet je bij mij zijn. 


Naast mijn werk houd ik ontzettend van reizen, interieur, sport , tuinieren en ben ik een echte bourgondiër. Ik word ontzettend gelukkig van heerlijk eten en drinken in mijn fantastische achtertuin! Hier ben ik in mijn vrije tijd dan ook regelmatig te vinden. Genieten! Kan ik je ergens mee helpen? Of wil je graag een gratis informatiegesprek? 

Bel me dan op 085-2220661 of klik hier om mij een bericht te sturen.

Zelf huis verkopen Nieuwetijdsmakelaar

Kristine Boldewijn

Even voorstellen...

Mijn naam is Kristine Boldewijn en ik ben 25 jaar oud. Ik ben in 2016 afgestudeerd als Kandidaat Register Makelaar Taxateur en ik sta ingeschreven in het KRMT-register.

Sinds februari 2018 maak ik deel uit van Nieuwetijdsmakelaar. Vanuit de binnendienst zorg ik ervoor dat alles omtrent de verkoop van de woningen wordt geregeld. Ik vind het gezellig om even een praatje te maken en ik word er gelukkig van als ik mensen kan helpen.


Mijn hobby's zijn reizen, voetballen en lekker eten.

Kan ik jou ergens mee helpen? Of wil je een gratis verkoop/adviesgesprek? 

Bel me dan op 085 - 2220661 of klik hier om mij een bericht te sturen.

Zelf huis verkopen Nieuwetijdsmakelaar

Danielle Daatselaar

Even voorstellen...

Mijn naam is Danielle Daatselaar en ik maak sinds kort deel uit van Nieuwetijdsmakelaar. Ik heb enorm veel ervaring als verkoopadviseur waarbij de wens van de klant centraal staat. Mijn creatieve brein draait altijd op volle toeren wat enorm goed past bij het nieuwe makelaarsconcept van Nieuwetijdsmakelaar. Ik ben all-round inzetbaar en houd me op dit moment vooral bezig met fotografie, film, de binnendienst en het optimaliseren van de webiste.


Mijn hobby's zijn schilderen, wakeboarden, reizen en fotografie.

Kan ik jou ergens mee helpen? Of wil je een gratis verkoop/adviesgesprek?

Bel me dan op 085 - 2220661 of klik hier om mij een bericht te sturen.

Hoe werkt een huis zelf verkopen? Nieuwetijdsmakelaar

Hoe werkt het?

Wil jij ook resultaat behalen met het ZELF VERKOPEN van je huis en niet het gevoel hebben dat je er alleen voor staat? Zie je (door de vele makelaarsconcepten) door de bomen het bos niet meer? Verkoop dan je huis samen met Nieuwetijdsmakelaar. Een vernieuwend en hoogstaand kwalitatief verkoopconcept op maat gemaakt voor deze tijd!

Wat kost een huis zelf verkopen? Nieuwetijdsmakelaar

Wat kost het?

Hoeveel wil jij besparen op de makelaarskosten zonder aan kwaliteit in te leveren? Met je eigen persoonlijke makelaar die je volledig begeleidt? Waarbij je huis ook op Funda en in de Social Media verschijnt?  

Zonder dat je kennis van marketing of verkopen hebt? Klik dan op de button hieronder.

Wat zeggen verkopers?

Snel verkocht voor de vraagprijs

Duidelijkheid vooraf, heldere afspraken, goed bereikbaar, snel antwoord op vragen, snel verkocht voor de vraagprijs.

Joke

 • Snelle verkoop volgens het boekje

  Een snelle verkoop volgens het boekje. Dit makelaarskantoor reageert direct op vragen en denkt goed mee.

  Goos

 • De juiste strategie

  Zeer tevreden over het team. De juiste strategie en aanpak voor ons waardoor we ons huis in korte tijd konden verkopen.

  Peter

 • Using multiple testimonial sliders on a single page might result in a faulty functionality. Please do not use more than 1 slider per page.