Over ons - Nieuwetijdsmakelaar
arrow_drop_up arrow_drop_down

Over ons

De beste combinatie van 2 werelden.

Nieuwetijdsmakelaar is er om jou te helpen zelf je huis snel en goed, maar ook veilig te verkopen. En dat tegen één vast laag tarief zodat je het geld wat je bespaart kunt gebruiken voor je nieuwe huis. Dat doen we door de beste presentaties en marketing gecombineerd met snelle communicatie en goede juridische afwikkeling. Onze missie is jouw huis op te laten vallen tussen al het andere aanbod met als doel een snellere verkoop tegen een hogere verkooprijs. Ook verzorgen wij voor jou de juridische rompslomp waardoor je geen gezeur achteraf krijgt.


Daarnaast willen "kopers" geen 1,5 week meer wachten op een bezichtiging van een traditionele makelaar vanwege een overvolle agenda. Daar ligt een deel van de kracht van Nieuwetijdsmakelaar. Jij maakt deel uit van ons makelaarsteam door zelf de bezichtigingen te doen. Daardoor zijn we als team enorm flexibel. Een unieke combinatie omdat jij alles van je huis weet en wij alles van de woningmarkt.

Meindert Zomer

Even voorstellen...

Mijn naam is Meindert Zomer en ik ben sinds 2010 actief in de makelaardij. In 2009 ben ik afgestudeerd als Register Makelaar Taxateur en DNV en SCVM gecertificeerd. Ik sta ingeschreven bij NRVT en taxeer voor alle validatie-instituten waaronder o.a. TaxateursUnie en NWWI.


Begin 2018 heb ik Nieuwetijdsmakelaar opgericht. Daarmee helpen wij verkopers tegen een laag tarief de woning snel en goed te verkopen. De verhouding kosten en werkzaamheden lopen sinds de aantrekkende woningmarkt bij traditionele makelaars enorm uit de pas. Daarnaast geloof ik in een goede samenwerking met de verkoper waarbij beiden een deel voor z'n rekening neemt. Vandaar de slogan: Een beetje doe jij en de rest doen wij.


Mijn hobby’s zijn: Lekker eten, huizen verkopen, marketingstrategieën ontwikkelen, piano en synthesizers bespelen. Op mooie zonnige dagen pakken we de boot. Wil je (verkoop) advies? Bel me dan op 085 - 2220661 of ga naar contact.

Klarisse Dijkslag

Even voorstellen…

Hoi! Mijn naam is Klarisse Dijkslag, ik ben 30 jaar oud en sinds 2015 werk ik in de makelaardij. Ik ben begonnen als binnendienst medewerker en uitgegroeid tot makelaar. Ik ben enorm enthousiast over Nieuwetijdsmakelaar. Ik kan verkopers nu echt helpen op een goede en veilige manier hun huis te verkopen.


Samenwerken met de verkopers en eerlijk adviseren is mijn sterkste kant. Ook voor Social Media campagnes zoals Facebook (Live) moet je bij mij zijn.


Naast mijn werk houd ik ontzettend van reizen, interieur, sport , tuinieren en ben ik een echte bourgondiër. Ik word ontzettend gelukkig van heerlijk eten en drinken in mijn fantastische achtertuin! Hier ben ik in mijn vrije tijd dan ook regelmatig te vinden. Genieten! Kan ik je ergens mee helpen? Of wil je graag een gratis informatiegesprek?

Bel me dan op 085-2220661 of ga naar contact.

Daniëlle Daatselaar

Even voorstellen...

Mijn naam is Danielle Daatselaar en ik maak sinds de start maak ik deel uit van Nieuwetijdsmakelaar. Ik heb enorm veel ervaring als verkoopadviseur waarbij de wens van de klant centraal staat. Mijn creatieve brein draait altijd op volle toeren wat enorm goed past bij het nieuwe makelaarsconcept van Nieuwetijdsmakelaar. Ik ben all-round inzetbaar en houd me op dit moment vooral bezig met advies, presentaties, woningteksten, 3D, verkoop, binnendienst en het optimaliseren van de websiste.


Mijn hobby's zijn schilderen, wakeboarden, reizen en fotografie.

Kan ik jou ergens mee helpen? Of wil je een gratis verkoop/adviesgesprek?

Bel me dan op 085 - 2220661 of of ga naar contact.

Download de gratis informatie- en verkoopbrochure!

Wij jij toegang tot de verkoop- en informatiebrochure waarin wij nog alles nog eens uitleggen?

Vul dan nu je gegevens in en ontvang de verkoopbrochure!

(jouw gegevens zijn bij ons 100% veilig)

Download nu
Cookiebeleid