HOE KOM IK AAN EEN HUIS ALS STARTER?
Hoe kom ik aan een starterswoning?

Hoe kom ik aan een huis als starter?

het antwoord vind je hier onder!

14

Jaar ervaring

100%

onafhankelijk

2500+

Tevreden klanten

Starterswoning vinden en kopen

Welk huis zoek je?

Het is goed om je af te vragen welk huis je zoekt, daarmee geef je richting aan je woonwensen. Dit is natuurlijk voor elke starter verschillend en mede afhankelijk van je budget. De eerste stap is dan ook je budget bepalen en je wensen helder te krijgen, en ik weet hoe lastig dit is.


De keuze is reuze, of juist niet?

Starterswoning op Funda?

Veel starters beginnen hun zoektocht op Funda, en daar kijk jij waarschijnlijk ook dagelijks op. En dat is goed om een wat beter gevoel voor de prijzen te krijgen, en wat je daarvoor koopt.


Een paar afspraken voor bezichtigingen maken om wat ervaring op te doen is een stap in de goede richting. Ook als er veel interesse in het huis is, of wat boven je budget ligt. Hiermee wordt steeds duidelijker wat je wilt, maar ook wat je NIET wilt!


Maar er is meer dan Funda alleen!

Gericht een starterswoning zoeken

Wanneer je wat gerichter wilt gaan kijken is het waarschijnlijk noodzakelijk om je wensenlijst hier en daar wat aan te passen. Misschien wil je toch liever die zonnige tuin, of wil je hierin juist concessies doen.


Misschien toch zelf wat klussen of een nieuwe badkamer plaatsen. Het gaat erom dat jij je eerste koophuis vindt, en daar blij mee bent. Zelf vind ik de locatie en de ruimte het belangrijkste, de rest kun je altijd nog naar eigen smaak aanpassen.


Maar...

Meindert Zomer

...Stel je eens voor...

- Dat ik je precies vertel hoe jij wél je droomhuis kunt vinden.

- In jouw geliefde plaats, buurt, wijk of zelfs straat.

- Dat je niet in de rij staat met andere kopers.

- Dat je ook nog eens veel geld bespaart

- Dat je wel voor het eerst op jezelf kan gaan wonen.

- En wel voor het eerst kan gaan samenwonen.


  • Wil je ook nog eens veel geld besparen op de aankoop van je huis?
  • Zonder een aankoopmakelaar in te schakelen?


ZOU JE DAN GEÏNTERESSEERD ZIJN IN MIJN VERHAAL?


Luister dan goed naar me!


Speciaal voor starters en doorstromers heb ik het programma 'De Sleutel Tot Je Droomhuis' ontwikkeld waarmee jij een enorm voordeel geniet ten opzicht van concurrerende woningzoekers. Klik op de button hieronder voor meer informatie.

Waarom zou je mij geloven?

 Omdat ik volledig onafhankelijk ben! 


Ik ga niet je huis verkopen, en ik ga je

ook niet helpen als aankoopmakelaar.


Ik heb iets veel beters waarmee ik

jou ga helpen een huis kopen.


Zodat jij wél de volgende stap kan zetten!

Ik ben meindert

Ik ben Meindert en sinds 2010 register makelaar taxateur en heb duizenden mensen aan een woning geholpen. Ik ben expert in aan- en verkooptrajecten. In 2022 heb ik mijn makelaarskantoor verkocht om me volledig in te zetten als onafhankelijk adviseur voor Nieuwetijdsmakelaar. Al mijn kennis en ervaring sinds 2010 deel ik vanaf nu met jou!


Wat ik doe?

Via mijn programma 'De Sleutel Tot Je Droomhuis' ga ik je helpen een koophuis vinden en veilig aan te kopen, maar dan niet op een traditionele manier zoals een aankoopmakelaar doet. Die kost je veel geld waarbij je de meeste werkzaamheden ook nog eens zelf moet doen.


Waarom ik dat doe?

Omdat ik vind dat iedereen recht heeft op een (t)huis, een eerlijke kans verdiend, en gebruik moet kunnen maken van eerlijk en onafhankelijk advies. Dat is gewoon nergens te vinden! Daarnaast help ik je enorm veel geld besparen, dat geld kun jij dan weer kunt gebruiken voor je nieuwe huis. Wil je hierover meer weten? Klik dan op de button hieronder!

Beoordeling van Martijn de Weeg

Ik heb binnen 3 maanden mijn droomhuis gevonden en gekocht dankzij het programma van Meindert!

Martijn