Neem contact op!

Kunnen wij je ergens mee helpen?


Nieuwetijdsmakelaar BV

plan hier een afspraak!

Vragen over een gratis adviesgesprek

Waarom is het adviesgesprek gratis, jullie willen me vast iets verkopen?

Wij snappen je punt en het lijkt wel alsof steeds meer bedrijven de 'Gratis Advies' button inzetten om jou iets te verkopen. Ons nummer 1 focus is dat we jou kunnen helpen en dat je waardevolle informatie ontvangt die een makelaar nooit met je deelt. Natuurlijk zit er een verdienmodel achter onze business maar we zullen je nooit iets verkopen of adviseren waar je niets aan hebt.

Hoezo onafhankelijk? Jullie zijn toch gewoon een makelaar die huizen kopen en verkopen?

Anders dan de naam misschien doet vermoeden koopt en verkoopt Nieuwetijdsmakelaar geen huizen, de diensten aankoopmakelaar en verkoopmakelaar bieden wij niet aan. Compleet onafhankelijk advies dus.
Dat geeft ons een unieke positie in de makelaardij waardoor we écht onafhankelijk zijn.

Je wordt doodgegooid met de gratis advies- en intakegesprekken, waarom zou ik dan speciaal met jullie een gesprek inplannen?

Wij zijn compleet onafhankelijk en willen niet jouw huis verkopen of ons als aankoopmakelaar aanbieden. Ook niet tijdens of na het adviesgesprek. We hebben juist voor deze onafhankelijke positie gekozen zodat we eerlijk en onafhankelijk advies kunnen geven waar jij echt mee verder kunt.

Hoelang duurt een gratis adviesgesprek?

Het ligt aan de vragen die je stelt en hoe complex jou situatie is maar in de meeste gevallen lukt het om binnen 15 tot 30 minuten jou goed te kunnen adviseren en je vragen te beantwoorden.

Hoe gaat een adviesgesprek in z'n werk?

Via de kalender plan je makkelijk en snel een telefonische afspraak. Een andere optie is om het contactformulier te gebruiken. Tijdens de afspraak beantwoorden we je vragen en kunnen specifiek ingaan op jouw persoonlijke situatie. Hierdoor krijg je advies wat is afgestemd op jouw vragen en behoeften.