arrow_drop_up arrow_drop_down

Huis verkopen - Hoe werkt het?

Jouw huis succesvol verkopen met Nieuwetijdsmakelaar!

Actief in heel Nederland

Nieuwetijdsmakelaar maakt een huis verkopen weer betaalbaar terwijl de beste kwaliteit wordt gegarandeerd. De beste presentatie en promotie speciaal voor jouw huis. Volledige begeleiding door één van onze experts die voor jou klaar staan. Jij verzorgt de bezichtigingen en wij doen de rest.

Nieuwetijdsmakelaar in jouw voordeel.

  • Landelijk netwerk in heel Nederland
  • Altijd een professionele fotograaf voor de allerbeste presentatie om kijkers te verleiden voor een bezichtiging.
  • Opgemeten en duidelijke plattegronden zodat geïnteresseerden een helder beeld krijgen van de indeling en afmetingen.
  • De volledige presentatie wordt voor jou klaargezet, je maakt de tekst die wij  controleren en e.v.t. aanpassen. (samen)
  • We zetten voor jou de Facebook BOOSTER in voor een enorm bereik naast de gebruikelijke verkoopkanalen.
  • Een uitgebreide plaatsing op Funda dé woningsite met verreweg de meeste bezoekers.
  • De onderhandelingen en de juridische zaken nemen wij voor onze rekening.
  • Alle bedragen zijn inclusief BTW waarbij je het grootste gedeelte achteraf betaald.


Hoe zou het zijn om ook succesvol te verkopen en toch duizenden euro's op courtage besparen?

Aangesloten bij de brancheorganisatie VBO, Funda en diverse certificerende instanties, kwaliteit is gewaarborgd.

Altijd een gekwalificeerde makelaar die jou volledig begeleidt tijdens het gehele verkooptraject.

In enkele stappen jouw huis succesvol verkocht

1: Waardeschatting

Wij gaan zorgvuldig te werk voor het bepalen van een waardeschatting, wij adviseren maar jij beslist zelf voor welk bedrag je de woning wilt aanbieden. De belangrijkste kenmerken worden verzameld, we schrijven de tekst, meten de woning op en zorgen voor de plattegronden met een NEN 2580 meetrapport.

Om de kwaliteit van de presentatie te waarborgen verzorgen wij de professionele foto- en videoreportage. Jij vult ondertussen de benodigde formulieren in om aan de meldingsplicht te voldoen. Jij bent verzekerd van de beste presentatie. 

2: Presentatie en Promotie

Wanneer alle gegevens en materiaal zijn verzameld gaan we over tot het online zetten van de woningpresentatie. Dit evalueren we samen met jou waarbij wij advies geven over de beste presentatie en verkoopstrategie. Daarnaast bespreken we de inzet van promotiemiddelen. Na akkoord van jou gaan we live!

Jouw woning wordt op onze website en FUNDA geplaatst. We delen jouw woning via diverse Social Media kanalen en zetten de Facebook BOOSTER in. Hiermee wordt het bereik enorm vergroot. . Daarnaast ontvang je een TE KOOP bord en brengen we het woningzoekersbestand op de hoogte dat jouw woning te koop wordt aangeboden. Garantie voor succes!

3: Bezichtigingen en bod

Nu jouw woning Live staat en ook op FUNDA is geplaatst kunnen bezichtigingsaanvragen haast niet uitblijven. Je ontvangt van ons bericht wanneer geïnteresseerden jouw woning willen bekijken. Hierop kun je direct actie ondernemen en een afspraak met de potentiële koper maken. Hierbij ben je niet gebonden aan kantooruren zoals dat bij veel traditionele makelaars wel het geval is.

Spreek aan het einde va de bezichtiging(en) ook af wanneer je weer contact met elkaar hebt zodat je feedback krijgt. Resulteert dat in een bod of meerdere biedingen? Dan gaat onze makelaar direct samen met jou aan de slag voor het beste verkoopresultaat.

4: Deal en afhandeling

Is de mondelinge deal gesloten? GEFELICITEERD! Na het ontvangen van de gegevens van de koper(s) stellen wij de koopovereenkomst op. Nadat beide partijen akkoord zijn met de inhoud wordt er getekend! De stukken gaan naar de notaris en er wordt een afspraak gemaakt voor de overdracht.


Tot aan de overdracht kun je rekenen op advies en begeleiding van onze experts. Met vragen kun je altijd bij ons terecht.


Wij zijn pas tevreden wanneer jij dat bent!

Cookiebeleid