Verkoop je huis met Nieuwetijdsmakelaar
Verkoop je huis met ons

Verkoop je huis met ons

Zorg dat het de aandacht krijgt die het verdient

2.500+

Tevreden klanten

14

Jaar ervaring

100%

deskundig

Het WAUW effect

het wauw effect

Een huis kopen is gevoel, en dat begint al online. Een huis dat onmiddellijk een positieve emotionele reactie oproept, blijft hangen in de gedachten van de kijker en onderscheidt zich van andere huizen. Met als gevolg een snellere verkoop tegen een hogere prijs. Het wauw-effect gaat niet alleen over het visuele aspect, maar ook over het creëren van een gevoel van thuis, comfort en aspiratie, waardoor kopers zich kunnen voorstellen hoe hun leven in dat huis zou zijn.

Een krachtig verhaal

een krachtig verhaal

Niemand kent een huis beter dan de persoon die er jaren in heeft gewoond. Het is een plek vol herinneringen en dromen. De verkoper heeft unieke inzichten en persoonlijke verhalen die de woonbeleving als geen ander over kunnen brengen. Terwijl de makelaar zich richt op de technische details en de zakelijke aspecten, brengt de verkoper de beleving, de warmte en de persoonlijke touch over. Hiermee komt de woning pas écht tot leven.

Schaarste

Schaarste

Het WAUW effect gecombineerd met een krachtig verhaal en daarbovenop een strategie die schaarste creëert. Het is dé combinatie voor volledige controle over het verkoopproces en een bewezen concept voor het sluiten van de beste deal. Hierbij is niet alleen de prijs die bepalend is, maar ook de voorwaarden die bij jou passen en aansluiten bij de volgende stap. Dit is één van de pijlers waarop verkopen met ons is gebaseerd.

Bundel de krachten

bundelen van krachten

Een verkoper die zijn persoonlijke ervaringen en liefde voor het huis deelt, creëert een emotionele connectie met potentiële kopers. Dit maakt het verschil tussen een huis dat gewoon 'bekeken' wordt en een huis dat echt 'gevoeld' wordt. Combineer dit met de expertise van de makelaar en je hebt het meest krachtige team wat er bestaat. 


Dit is de kracht van 'Samen Verkopen' met Nieuwetijdsmakelaar.

Meindert Zomer

get in touch


Jouw gegevens zijn bij ons veilig en worden nooit zonder toestemming met anderen gedeeld.