MAKELAAR ZWOLLE - NIEUWETIJDSMAKELAAR [TIP]
Cookiebeleid:

Makelaar Zwolle

Jij bent op zoek naar een makelaar in Zwolle?

Makelaar Zwolle: Op zoek naar een goede makelaar in Zwolle waarbij jezelf ook een handje meehelpt? Zoek dan niet verder. Samen met Nieuwetijdsmakelaar vorm je één makelaarsteam waarbij jezelf de tekst schrijft en de bezichtigingen verzorgt. Een huis verkopen in Zwolle is makkelijker dan je denkt!


Een beetje doe jij de rest doen wij!


Wij verzorgen de presentatie en promotie via o.a. FUNDA en zetten slimme Social Media in voor een nog groter bereik. Ook het onderhandelen, de koopovereenkomst opmaken en de juridische afwikkeling worden voor jou geregeld. Actief meehelpen bespaar je al snel duizenden euro's op makelaarskosten terwijl je niet in hoeft te leveren op de kwaliteit.


Jouw huis is meer dan alleen een huisnummer en verdient de grootste aandacht. 

Enkele voordelen:

Besparing van duizenden euro's

De hoogste kwaliteit

Professionele presentatie en promotie

Uitgebreide presentatie op FUNDA

Door slimme Social Media een nog groter bereik

Jouw huis verkopen in Zwolle?

Klik hieronder voor meer informatie

Over Zwolle

Hanzestad Zwolle is de hoofdstad van de provincie Overijssel. Zwolle telt 126.000 inwoners, die blauwvingers worden genoemd. De gemeente Zwolle is meerdere keren uitgeroepen tot groenste gemeente van Nederland. Naast de vele parken zijn de Stadsmuur, de Peperbus, de Sassenpoort, de IJsselbrug en de Wijndragerstoren kenmerkend voor de stad.


Wijken in Zwolle:

Aa-landen, Assendorp, Berkum, Binnenstad, Diezerpoort, Hanzeland, Herfte, Holtenbroek, Kamperpoort, Oosterenk, Stadshagen, Spoolde, Veerallee, Westenholte, Wijthmen, Windesheim, Wipstrik en Zwolle-Zuid.

Op zoek naar een goede makelaar in Zwolle?

Verkoop slimmer met de Nieuwetijdsmakelaar in Zwolle!

Informatielijn 085-2220661

Ontvang verkoopbrochure