Bultkroos Zwolle - Nieuwetijdsmakelaar
Bultkroos  Stadshagen Zwolle

Bultkroos

Bultkroos in Zwolle Stadshagen is een straat gelegen in de wijk Milligen binnen het district Wijk 22 van Stadshagen. De postcode voor Bultkroos varieert, met nummers verdeeld over vijf verschillende postcodes: 8043NJ, 8043NK, 8043NL, 8043NR, en 8043NS. De omgeving staat bekend om zijn residentiële karakter en biedt verschillende woonmogelijkheden, waaronder tussenwoningen, halfvrijstaande huizen en appartementen.

De buurt Milligen in Wijk 22 Stadshagen is een levendige gemeenschap met in totaal 6940 inwoners, verdeeld over 49% mannen en 51% vrouwen, en gemiddeld 1 auto per huishouden. De straat en omgeving zijn goed voorzien met supermarkten en stations in de nabijheid, waarbij Station Zwolle het dichtstbijzijnde station is op ongeveer 5,54 km afstand.

Wonen in Bultkroos Zwolle Stadshagen

Wonen in Bultkroos, gelegen in de levendige wijk Stadshagen in Zwolle, biedt een moderne leefomgeving. Deze buurt staat bekend om zijn gezinsvriendelijke karakter, met een mix van woningtypes, waaronder tussenwoningen, halfvrijstaande huizen, en appartementen. 

De straat valt onder verschillende postcodes en is goed voorzien van faciliteiten. Bultkroos en omgeving bieden toegang tot lokale voorzieningen zoals scholen, winkels, en groen- en recreatiegebieden, wat bijdraagt aan een prettige woonsfeer. Ideaal voor gezinnen, jonge professionals, en ouderen die op zoek zijn naar een rustige, maar levendige woonomgeving. Bultkroos ligt op loopafstand van de Milligerplas, het recreatiegebied in Stadshagen.

Ben je toe aan een eigen huis in Zwolle?

De Sleutel Tot Je Droomhuis

Misschien ook interessant 

Reactie plaatsen