Ik Help Mensen bij het Vinden en Kopen van een Huis op een Unieke Manier zoals je Nergens Anders Tegenkomt!
Ik help mensen bij het vinden en kopen van een huis op een geheel unieke manier zoals je nergens anders tegenkomt.
Huis Kopen Tips
Nieuwetijdsmakelaar
Huis Kopen Tips
3 min
0

Ik Help Mensen bij het Vinden en Kopen van een Huis op een Unieke Manier zoals je Nergens Anders Tegenkomt!

3 min
0

Afgelopen week werd gevraagd wat ik voor de kost doe. Ik zei hem netjes dat ik mensen begeleid bij het vinden en kopen van een huis. Hij zei: Oh, je bent aankoopmakelaar. Ik zei: Nee, ik help mensen bij het vinden en kopen van een huis, op een geheel unieke manier en als onafhankelijk expert. Dat is mooi zei hij maar dat doet een aankoopmakelaar toch ook? Nee zei ik weer, dat doet een aankoopmakelaar niet. En ik snapte zijn conclusie. In de makelaardij is er alleen de makelaar en aankoopmakelaar wanneer het om een huis kopen en een huis verkopen gaat. Dus logisch dat hij direct de link legt met een aankoopmakelaar, maar dat is niet de juiste benaming.

Wat doe ik?

Grappig hoe zo'n gesprek dan loopt en niet wordt begrepen dat er bij mij sprake is van volledige onafhankelijk, en ook nog eens een volledig nieuw concept. Je zou kunnen zeggen dat ik nog wel wat werk heb te verzetten om mijn dienstverlening bekend te maken onder kopers en verkopers. In eerste instantie richt ik me dan ook op kopers omdat het te gek voor woorden is, dat veel starters en doorstromers geen huis kunnen vinden. Het is mijn taak om ze daarbij te helpen. Dat is wat ik doe!

Uniek concept

Websites staan er vol mee, een uniek concept klinkt ook nietszeggend wanneer je een makelaarskantoor hebt. Makelaars doen in principe allemaal hetzelfde, ze verkopen huizen, of ze werpen zich op als aankoopmakelaar. Soms zie je daar combinaties van terug in de dienstverlening. Niets unieks aan lijkt me, wel kun je dan proberen een combinatiekorting af te dwingen. 

Ook de manier presenteren is weinig uniek te noemen. Vooral omdat de meeste makelaars de woningen in de etalage van Funda gooien. Natuurlijk zal elke makelaar roepen dat hij of zij het helemaal anders doet. Ik heb zo langzamerhand alles wel voorbij zien komen, maar het échte unieke concept waar iedereen over spreekt vind je bij Nieuwetijdsmakelaar.

Lastige keuze

Zoals bij alles wat nieuw is zijn er ook uitdagingen. Mensen zijn in principe tegen verandering. Maar het oude en vertrouwde makelaarschap zoals je al eeuwen ziet blijkt niet altijd voor iedereen de beste keuze. Vooral nu de huizenprijzen torenhoog zijn en makelaars toch wel een koper kunnen vinden. Sterker nog, ze staan vaak in de rij. Dat krijg je ook wanneer alle makelaars de huizen in dezelfde etalage zetten. Dat heeft me doen besluiten om alles anders te doen, JA ALLES ANDERS!

Het échte verhaal

Ik ga niet je huis verkopen en ga ook niet voor aankoopmakelaar spelen. Ik vertel je namelijk het échte verhaal. Waar je wel woningen kunt vinden en hoe makelaars dat doen. Hoe je wel veel geld kunt besparen bij de aankoop en helemaal geen aankoopmakelaar nodig hebt. Ik weet dat ik me daar niet populair mee maak bij (aankoop)makelaars maar het gaat bij mij niet om de makelaars, het gaat om jou als klant. 

Jij hebt recht op het eerlijke verhaal, en dat verhaal hoor je van mij. Niet om makelaars af te kraken of iets te verwijten, maar om jou transparant informatie te geven waar je echt wat aan hebt. En dat is toch wat elke brancheorganisatie en de overheid roept? Meer transparantie in de makelaardij!

Maar waarom noem je het Nieuwetijdsmakelaar?

Daar heb ik lang over nagedacht, Nieuwetijdsmakelaar is ooit door een vriend van mij bedacht, en heeft een tijd als doe-het-zelf verkoopconcept in de markt gestaan. En laten we eerlijk zijn, wanneer jij een huis wilt kopen of verkopen zoek je vaak naar een makelaar. Niet wetende dat Nieuwetijdsmakelaar bestaat. De Nieuwetijdsmakelaar ben je zelf, jij kunt gebruik maken van mijn ervaring, en onafhankelijke tips en adviezen. Daarmee bespaar je enorm veel geld en houd je volledige controle op het aankoopproces waarbij je ook nog eens veel geld bespaart. Ik roep al jaren dat mijn kleinzoon geen duizenden euro's uit gaat geven aan een makelaar wanneer hij straks 25 jaar is. Gelukkig duurt dat ook nog even.

Dus nog even wat ik doe

Ik help starters en doorstromers bij het vinden en kopen van hun droomhuis

Ik help mensen bij het vinden en kopen van een huis op een geheel unieke manier zoals je nergens anders tegenkomt. Van mij hoor je het échte verhaal, het verhaal waar jij recht op hebt. Hoe ik dat doe? Vraag een gratis adviesgesprek aan en ik vertel je precies hoe de vork in de steel zit. Oh ja, wil je lezen hoe ik in 2010 in de makelaardij begon? En hoe ik er al snel achter kwam dat niets vanzelf ging? >> Mijn verhaal

De Sleutel Tot Je Droomhuis


Reacties
Categorieën