Een Huis Vinden Voordat het op Funda Staat doe je Zo! - Nieuwetijdsmakelaar.nl
Een Huis Vinden Voordat het op Funda Staat doe je Zo!
Huis Kopen Tips
Nieuwetijdsmakelaar
Huis Kopen Tips
3 min
0

Een Huis Vinden Voordat het op Funda Staat doe je Zo!

3 min
0

In een tijd waar het aanbod in verhouding nog steeds lager is dan het aantal woningzoekers wordt vaak de vraag gesteld: Hoe vind ik een huis voordat het op Funda staat? In dit artikel leer je meer over het vinden van een huis voordat een op Funda verschijnt en bied ik je de mogelijkheid om de meest succesvolle techniek toe te passen die makelaars ook gebruiken om nieuw woningaanbod binnen te halen. En dat werkt ook voor jou!

Verborgen aanbod wat niet op Funda staat

Het aantal websites waar “verborgen aanbod" op is te vinden is groeiende. Zelf zie ik dit soort websites als een soort testfase. De verkoper biedt vaak zelf de woning aan waarbij verschillende mogelijkheden actief kunnen zijn zoals:

Te koop

Dit zijn mensen die de woning te koop aanbieden en dus echt van plan zijn om te verkopen. Soms verloopt dit via de verkoper zelf, of een makelaar die als is ingeschakeld. Hier zijn verschillende websites voor te vinden waarbij de woning soms compleet wordt aangeboden of ook binnenkort op Funda komt.

Bij de juiste condities

Dit zijn meestal mensen die op termijn willen verkopen en zich nog in een soort van oriëntatiefase bevinden. Meestal hebben ze zelf nog geen nieuw huis gekocht. Het kan ook zijn dat ze al een nieuw huis op het oog hebben maar die stap nog niet direct durven te zetten.

Bij het juiste bod

Dit is vergelijkbaar met “bij de juiste condities” maar dan is het bedrag leidend om een deal te sluiten. Verschillende mogelijkheden zijn hierbij van toepassing zoals het testen van de interesse die er in de woning is. 

Op termijn te koop

De verkoper heeft besloten om op termijn te verkopen maar hierover is nog veel onduidelijk. De wens om te verhuizen is hierbij aanwezig maar er zijn waarschijnlijk nog te veel onzekerheden om direct door te pakken met de verkoop.

Te koop binnen een vastgestelde termijn

Vaak staat op de website vermeld binnen welke termijn de woning te koop komt maar het is nog allerminst zeker of deze termijn wel wordt gehaald. Ook hierbij zijn er op termijn verhuisplannen en heeft de eigenaar hiervoor een termijn ingesteld.

Waarom staat een huis niet op Funda?

Zoals je ziet kiest niet elke verkoper ervoor om een huis direct via Funda aan te bieden. Er kunnen verschillende redenen zijn om dit juist niet te doen. Je wilt bijvoorbeeld eerst testen hoeveel interesse er in je huis is, of je wilt nog niet dat iedereen in je omgeving weet dat je huis te koop staat. De redenen om een huis nog niet op funda te plaatsen kunnen dus verschillend zijn. 

Je weet dus nooit weet wat de exacte achterliggende gedachten zijn bij het aanbieden van een huis. Maar wanneer een huis nog niet op Funda staat is er minder concurrentie van kopers. En dat is wat je eigenlijk wilt.

Huis vinden wat niet op Funda staat

Hoe vind je nu een huis wat nog niet op Funda staat en op welke websites moet ik zoeken? Hiervoor heb ik speciaal een video gemaakt die jij in je bezit kan krijgen. Compleet met tips en adviezen hoe jij wél een woning kunt vinden voordat het op Funda staat. 

Maak gebruik van de meest succesvolle techniek van makelaars om een huis te vinden

Ik leg ik je ook de meest succesvolle en bewezen techniek uit die makelaars gebruiken om nieuw aanbod te vinden. En je zult verbaasd zijn hoe goed en makkelijk die techniek werkt. Dit kun je heel simpel toepassen wanneer je exact weet welke actie je hiervoor moet nemen om een enorme voorsprong op de concurrentie te krijgen. DIT WERKT OOK VOOR JOU!

Wat zou het voor jou betekenen wanneer je wel je droomhuis vindt? 

  • Je niet in de rij staat met andere woningzoekers? 
  • Wanneer je rustig in gesprek en onderhandeling kunt gaan zonder dat andere kopers in je nek hijgen!
  • Wanneer je wel op je gemak een mooie deal kan sluiten?
  • Wanneer jij binnenkort kan genieten van het huis van je dromen?

Dit Werkt Ook voor Jou!

Laat de concurrentie direct achter je en zorg ervoor dat je deze video in je bezit krijgt. Je kunt dan ook gebruik maken van de meest succesvolle techniek die makelaars gebruiken om woningen te vinden. Dat kun jij toch ook? >> Meer over de video Huis Zoeken en Vinden

Wil je liever persoonlijk contact voor advies?

Plan dan nu direct een adviesgesprek voor meer informatie! 

Gratis adviesgesprek huis kopenMeindert Zomer van Nieuwetijdsmakelaar

Ps: ik ga je geen huis verkopen, en ik ga je geen aankoopmakelaar aansmeren! Ik ben volledig onafhankelijk en je krijgt advies wat je nergens anders vindt!


Terug naar overzicht

Reacties
Categorieën