Hoe vind ik een geschikte makelaar om me te helpen bij het vinden van een huis? - Nieuwetijdsmakelaar.nl
Hoe vind ik een geschikte makelaar om me te helpen bij het vinden van een huis?
Huis Kopen Tips
Nieuwetijdsmakelaar
Huis Kopen Tips
1 min
0

Hoe vind ik een geschikte makelaar om me te helpen bij het vinden van een huis?

1 min
0

Wanneer je deze titel goed leest ben je waarschijnlijk op zoek naar een aankoopmakelaar. Makelaars zijn namelijk in een andere rol of dienst ook aankoopmakelaars. Toch is de kans klein dat een makelaar jou helpt bij het vinden van een huis. Vooral in de huidige woningmarkt waar het aanbod nog steeds laag is en de vraag naar woningen groot. Bij een huis verkopen ligt meestal een hogere prioriteit waar ook nog eens meer aan is te verdienen.

Makelaar vinden die je wel helpt aan een huis

Je kunt overwegen om te zoeken op internet naar een lokale aankoopmakelaar en een paar gesprekken plannen. In het algemeen zal je dan ontdekken dat je veelal zelf een woning moet zoeken en de aankoopmakelaar pas om de hoek komt kijken wanneer je een leuk huis hebt gevonden. Dus het zoeken doe je zelf en schakelt de makelaar in als je iets hebt gevonden. 

Zoekopdracht aan de makelaar

Zo is er nog steeds de zoekopdracht die makelaars aanbieden maar dit geeft over het algemeen een vertekend beeld want zoals gezegd zoeken makelaars meestal niet, uitzonderingen daar gelaten. Het aanmelden voor nieuw aanbod bij makelaars is nog steeds een goed alternatief om als eerste op de hoogte te zijn van nieuw aanbod woningen, maar ook daar maken steeds meer mensen gebruik van, dus dan ben je niet de enige.

Hoe moet het dan wel?

Ga op zoek naar verborgen aanbod op andere websites dan Funda. Er zijn namelijk websites waar verkopers alvast de interesse in hun woning testen. De meeste mensen wachten op Funda en daar ligt voor jou een grote kans. Onderneem zelf actie en ga ervoor!

Huis zoeken en Vinden

Om het jou wat makkelijker te maken heb de video Huis Zoeken en Vinden opgenomen waarin ik precies uitleg hoe je verborgen aanbod vindt, hoe je makkelijk alle inschrijfformulieren van makelaars vindt en welke techniek makelaars gebruiken om nieuw aanbod binnen te halen. Dit is de meest succesvolle techniek waar jij met gemak ook gebruik van kan maken en waarmee het wél lukt een huis te vinden. Dus maak daar gebruik van nu het nog kan.

Vinden van een huis doe je zó

Misschien ook interessant 

Reacties
Categorieën