Dalen de Huizenprijzen nu de Rente Stijgt? - Nieuwetijdsmakelaar.nl
Dalen de Huizenprijzen nu de Rente Stijgt?
Woningmarkt nieuws
Nieuwetijdsmakelaar
Woningmarkt nieuws
1 min
0

Dalen de Huizenprijzen nu de Rente Stijgt?

1 min
0

Het is een vreemde gewaarwording, huizenprijzen die licht stijgen terwijl de ook stijgt. Dit gaat tegen alle financiële wetten in. Maar het lage aanbod en veel woningzoekers gooit roet in het eten. Wil je een huis kopen? Dan zul je echt actie moeten ondernemen.

De glazen bol

Er is de laatste jaren veel over de woningmarkt gezegd. De extreme prijsstijgingen lijken hun sporen na te laten in de toch al zo onstabiele woningmarkt. Vandaag nog werd me gevraagd hoe ik daar als makelaar tegenaan kijk, en of het slim is om nu je huis te verkopen? Of toch nog even wachten tot volgend jaar wanneer de huizenprijzen misschien nog een stuk hoger zijn. Die glazenbol geeft ook geen uitsluitsel maar één ding is zeker, we moeten allemaal wonen dus transacties zullen er altijd plaats vinden. In elke woningmarkt!

Is er sprake van een huizencrisis?

Ja, door het extreem lage aanbod kun je stellen dat er sprake is van een huizencrisis. Niet doordat woning niet verkocht worden zoals in 2008 het geval was. Maar door de schaarste op de woningmarkt waar starters het steeds moeilijker krijgen.

Maar hoe vind ik dan wel een huis?

Het lijkt erop dat het de komende jaren steeds moeilijker wordt om een huis te bemachtigen. Wanneer je wacht tot je droomhuis op Funda voorbijkomt wens ik je veel succes. Jouw droomhuis is voor anderen ook een droomhuis. Natuurlijk zijn er plekken in Nederland waar het nog enigszins te doen is, maar ook daar heeft de markt z’n werk gedaan. Je moet het anders aanpakken als je nog wat wilt.

Ik heb ook nog goed nieuws

Met een beetje creativiteit en doorzettingsvermogen lukt het écht wel om een huis te vinden. Het kan even duren en natuurlijk moet je een hypotheek kunnen krijgen maar er zijn ook nog genoeg verkopers die willen verkopen wanneer zich de juiste koper aanbiedt. Makelaars vinden ook elke dan nieuw aanbod dus 1 woning voor jou zal er vast bij zitten. Maar dan moet je niet op de makelaar wachten, dan moet je zelf in actie komen.

Stel je eens voor!

Denk er eens over na wat het voor jou zou betekenen als ik je precies vertel waar je moet zoeken en welke techniek makelaars gebruiken om woningaanbod binnen te halen? Dat jij van mij de meest succesvolle techniek van makelaars krijgt te horen die jij ook kan gebruiken!

Klinkt dat interessant?

>> Klik dan hier voor meer informatie over een Huis Zoeken en Vinden

Of: Bekijk stappenplan huis kopen


Reacties
Categorieën