De Gunfactor bij een Huis Kopen is Belangrijker dan je Denkt! - Nieuwetijdsmakelaar.nl
De Gunfactor bij een Huis Kopen is Belangrijker dan je Denkt!
Huis Kopen Tips
Nieuwetijdsmakelaar
Huis Kopen Tips
1 min
0

De Gunfactor bij een Huis Kopen is Belangrijker dan je Denkt!

1 min
0

We kennen allemaal het woord gunnen wel, en in het dagelijks leven gun je de ene nou eenmaal meer dan de ander. Dat is iets menselijks waar we niets aan kunnen doen, dat geld voor verkopers ook. Er kunnen allerlei redenen zijn waarom de verkoper liever aan een bepaalde koper verkoopt. Wanneer je dit weet zou je de gedachten van de verkoper moeten onderzoeken en dat is eenvoudiger dan je denkt.

Je moet als het ware de verkopers leren kennen, in hun huid kruipen om hun voorkeuren te begrijpen maar die makelaar..... die is spelbreker waardoor je de verkopers maar lastig krijgt te spreken. Het is dus lastig om een persoonlijke band of relatie met de verkopers op te bouwen wanneer je ze niet krijgt te spreken.

Ik ontdekte wat succesvolle bieders geen hadden

Naast de gunfactor bestaat er oom nog zoiets als een gemeenschappelijke factor. Ik ontdekte wat succesvolle bieders gemeen hadden terwijl ze niet de hoogste bieder waren. Ik moet er eerlijk bij zeggen wanneer er een bod wordt gedaan door iemand met hele diepe zakken gaat ook de gunfactor in de meeste gevallen niet helpen. Maar wanneer de biedingen op een acceptabele afstand van elkaar liggen komt het gunnen toch weer in beeld. Ik ontdekte dat wanneer de verkopers voor een lager bod kozen er sprake was van twee gemeenschappelijke factoren. Namelijk, zekerheid en de gunfactor.

Dezelfde golflengte

Dus toch weer die gunfactor en zoals gezegd kan dit van alles zijn, zo kunnen de verkopers zich in de situatie herkennen waarin zij zaten toen ze het huis voor jaren gelden kochten. Of zitten we qua werk en interesses op dezelfde golflengte. Maar hoe kom je daarachter wanneer de makelaar de bezichtigingen doet, en belangrijker nog: Hoe creëer je de hoogst mogelijke gunfactor zonder te overdrijven?

Het goede nieuws is...

Je hebt hier gedeeltelijk invloed op en ik wil mijn ervaring en kennis over de gunfactor met je delen. Als dat geen goed nieuws is! Je hoeft alleen maar op de gele button hieronder te klikken en een afspraak te plannen. En nee, ik ga me niet aanbevelen als aankoopmakelaar, ik ben een onafhankelijke adviseur die je een beetje op weg kan helpen en daarmee voor jou de gunfactor verhogen. Deal?

Hebben we binnenkort een afspraak?

Gratis adviesgesprek huis kopenMeindert Zomer

Terug naar overzicht

Reacties
Categorieën