Wie is de Beste Makelaar? - Nieuwetijdsmakelaar.nl
Wie is de Beste Makelaar?
Huis Verkopen Tips
Nieuwetijdsmakelaar
Huis Verkopen Tips
2 min
0

Wie is de Beste Makelaar?

2 min
0

Je staat op het punt om een makelaar uit te nodigen en bekijkt alvast een aantal makelaarswebsites, je hebt geen idee waar je op moet letten maar 1 ding is zeker: Jij wilt de beste makelaar! Maar hoe weet je nu wie de beste makelaar is, en waar moet je nu op letten om een goede keuze te maken. In dit artikel leer je meer over het vinden van de beste makelaar! Laten we beginnen met de vraag:

Wel of geen makelaar?

Dit is vaak de eerste keuze die je moet maken. Wel of geen makelaar inschakelen voor de verkoop van je huis? Dit is een keuze die alleen jij kunt maken. Vind je het leuk om zelf bezichtigingen te doen? Dan zijn er mogelijkheden genoeg. Samen met de makelaar verkopen is ook een optie. Kijk ook eens naar het artikel: Wat kost een makelaar?

Ik wil de beste makelaar inschakelen

Wanneer je de keuze hebt gemaakt om een makelaar in te schakelen is het belangrijk om de reputatie en specialisatie van makelaars vast te stellen zodat je er een paar kunt uitnodigen voor een gratis waardebepaling en verkoopgesprek. Kijk eens op de website welk soort huizen ze verkopen, hoe zien de presentaties eruit en wat vinden mensen van de dienstverlening van het makelaarskantoor? Hiermee maak je al een goede selectie.

En de beste makelaar is……

Helaas, hier valt geen eenduidig antwoord op te geven want wat voor de ene verkoper een fantastische makelaar is, is voor de ander misschien te formeel, te persoonlijk of zelfs te arrogant. Een huis verkopen is mensenwerk en dat valt niet in een hokje te plaatsen. Daarbij komt de bekende ‘klik’ weer om de hoe kijken waarbij je een bepaald gevoel bij een makelaar moet hebben. Zit je met alles op één lijn? Dan is dat misschien wel de beste makelaar voor jou.

En de makelaarskosten dan?

Natuurlijk zijn de makelaarskosten belangrijk maar ook weer niet zaligmakend. Een goede makelaar zorgt voor een betere presentatie, haalt misschien ook iets meer uit de onderhandelingen en verkoopt je huis voordat je er erg in hebt. Allemaal factoren die meewegen. Kijk dus niet alleen naar de prijs maar ook naar de kwaliteit van de dienstverlening.

En de website: Wie is de beste makelaar?

Ik heb ooit eens gehoord van een directeur van een brancheorganisatie dat een makelaar zich niet zomaar de beste makelaar mag noemen. Toch zijn er veel makelaars die zichzelf de beste noemen maar daar trap jij toch niet in? Ook via de website Wie is de beste makelaar vind je niet de beste makelaar. De beste makelaar is de makelaar die het beste bij jou past, met dienstverlening waar jij blij van wordt. Dus nodig eens een paar makelaars uit en dan merk je direct het verschil.

Overweeg jij een huis te kopen of je huis te verkopen? En kun je wel wat advies gebruiken? Plan dan een gratis adviesgesprek zodat ik even met je meedenk. Ja, gewoon gratis en voor niets. Gewoon doen!

Klik op de button om een afspraak te plannen!

Gratis adviesgesprek huis kopenMeindert Zomer

Terug naar overzicht

Reacties
Categorieën