Praat jij ook Altijd voor je Beurt? - Nieuwetijdsmakelaar.nl
Praat jij ook Altijd voor je Beurt?
Huis Kopen Tips
Nieuwetijdsmakelaar
Huis Kopen Tips
1 min
0

Praat jij ook Altijd voor je Beurt?

1 min
0

Ik kan ze zo opnoemen, kopers die maar al te graag praten en zo ongemerkt enorm veel informatie prijsgeven waar je als makelaar iets aan hebt, om tijdens de onderhandelingen als het zover komt, te gebruiken. Als makelaar doe je er dan nog een schepje bovenop, want als ze toch eenmaal op de praatstoel zitten dan wil je toch ook echt alles weten? En als ze dit huis niet kopen, dan kom je ze vast nog wel een keer tegen bij een andere woning.

Eerlijk en enthousiast is goed maar...

Ik houd van eerlijke en enthousiaste mensen die gewoon hun hele hebben en houden op straat gooien, maar doet dat asjeblieft niet. Dat gaat je gewoon geld kosten en is helemaal niet nodig. Enthousiast is prima maar je hoeft niet alles te vertellen wat misschien tegen je gebruikt gaat worden. En dat bedoel ik niet negatief want het is de opdracht van de makelaar om de beste deal te sluiten, ja de beste deal voor de verkoper. Maar jij bent de koper? Valt het kwartje? Goedzo!

Gebruik de checklist

Gebruik de checklist bezichtiging die je gratis om onze website kunt downloaden, print het uit en neem het mee en vul het in. Maak aantekeningen zodat je later alles nog eens na kunt lezen. Focus je op het bekijken van de woning en het invullen van de checklist. Hierdoor zal je waarschijnlijk minder vertellen!

Bieden en de beste deal

Komt het dan tot een bieden, denk dan nog eens aan de titel van dit artikel. Ook bij het bieden praten mensen soms te snel voor hun beurt. Wanneer je eenmaal een bod hebt gedaan en er later achter komt dat de strategie die je hebt bedacht, om in onderhandeling te komen toch niet zo slim was, is dat een gemiste kans. Er is dus meer voor nodig om de beste deal te sluiten en zo de onderhandelingen naar je hand te zetten. Wil je hier nou meer over weten? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan zodat ik even met je mee kan denken.

Plan makkelijk en snel een afspraak!

Gratis adviesgesprek huis kopenMeindert Zomer

Terug naar overzicht

Reacties
Categorieën