Hoe Vind ik een Huis? [Tips!] - Nieuwetijdsmakelaar.nl
Hoe Vind ik een Huis? [Tips!]
Huis Kopen Tips
Nieuwetijdsmakelaar
Huis Kopen Tips
2 min
0

Hoe Vind ik een Huis? [Tips!]

2 min
0

Ben jij op zoek naar een huis? Lees dan verder! 

Je bent hier namelijk aan het juiste adres. Ik kan je namelijk vertellen hoe je wél een huis vindt, hoe je makkelijk alle inschrijfformulieren van makelaars vindt, hoe je verborgen woningaanbod ontdekt en als klap op de vuurpijl: Hoe jij de meest succesvolle strategie van makelaars kunt gebruiken om jouw droomhuis te vinden.

De concurrentie een stap voor

Het vinden van een huis lijkt een lastige opgave maar jij kunt het jezelf een stuk makkelijker maken en de concurrentie een stap voor zijn. Begin met het in kaart brengen welk soort woning je zoekt, een huis, een appartement, in een bepaalde plaats, wijk of zelfs straat! Denk ook na over een tuin, parkeerplaats en zaken die jij belangrijk vindt.

Jouw huis binnen handbereik

Begin met het samenstellen van je wensenlijst zodat je daar later actie op kunt nemen. Denk ook na over je budget want die droomvilla van meer dan een miljoen ben je vandaag waarschijnlijk nog niet aan toe. Jouw budget bepaalt welk soort huis je nú kunt kopen. En er zijn nog genoeg mogelijkheden om een huis te vinden. Kijk ook eens naar ons artikel: Een huis zoeken en vinden.

Je eerste afspraak...

Naast je wensenlijst in kaart brengen, je budget bepalen, het zoeken en vinden van een huis, komt er ook een moment dat je de eerste afspraak voor bezichtiging maakt. Download daarvoor de checklist Huis Bezichtigen zodat je niets vergeet. Huizen bekijken is leuk en je ontmoet meerdere makelaars die hun best doen om de woning zo goed mogelijk aan te prijzen. Sommige makelaars praten veel, let dus ook op wat ze juist niet zeggen. Of snel overheen praten wanneer jij een vraag stelt.

Tip...

Rijd en loop eens door de buurt en bel eens aan bij de buren. Vergeet de buurt dus niet bij je zoektocht naar een woning. Vooral op verschillende tijdstippen kan het er anders uitzien, of zelfs alles voelen. Een huis kopen is gevoel, dat geldt ook voor de buurt.

Het moment is daar om...

Dan komt er misschien een moment waarop je wilt bieden. Dit is voor de meeste mensen een spannende aangelegenheid, ook al heb je vaker een huis gekocht is het toch onzeker hoe de makelaar en verkoper hierop reageert. Keep Calm zou ik zeggen. Ik heb een volledige training gemaakt waarin ik alle facetten van een huis kopen met je doorloop. Van zoektocht tot overdracht bij de notaris. En het bespaart je ook nog eens veel geld wanneer je de tips die ik je geef toepast. Dat kan iedereen, dus jij ook! Klinkt dat niet interessant? Begin dan met het lezen van mijn verhaal en ontdek wat mijn verhaal voor jou kan betekenen.

> Koop geen huis als je dit nog niet weet...

Reacties
Categorieën