Hoe vind ik Snel een Koophuis? - Nieuwetijdsmakelaar.nl
Hoe vind ik Snel een Koophuis?
Huis Kopen Tips
Nieuwetijdsmakelaar
Huis Kopen Tips
2 min
0

Hoe vind ik Snel een Koophuis?

2 min
0

De meeste mensen zijn gewend om eerst op Funda te kijken. Dat is ook logisch want dat is de meest bekende website. Wat de meeste mensen niet weten dat op deze website de concurrentie erg hoog is. Immers, heel Nederland zoekt op Funda wat jouw positie verzwakt wanneer je misschien net aan de maximale kant van je budget zit. Maar wees niet getreurd, er is meer dan Funda alleen waar jij je droomhuis kunt vinden.

De interesse testen

Verkopers gebruiken soms websites - waar jij misschien nog nooit van hebt gehoord – om alvast de interesse te testen voordat ze een makelaar inschakelen. Indien er voldoende interesse is kan dit al tot een deal leiden voordat de woning op Funda verschijnt of door een makelaar wordt verkocht. Voor jou een mooie kans!

Bij de juiste condities

Sommige mensen willen wel verhuizen maar zijn afhankelijk van meerdere factoren. Zo kan het zijn dat ze alleen bij de juiste prijs willen verhuizen, of wat meer tijd willen hebben om zelf ook een andere woning te kopen. Dit wordt vaak “onder de juiste condities” genoemd en wordt op meerdere websites aangeboden. Ook dit is voor jou een extra kans op een huis.

Binnen een jaar te koop

Niet iedereen wil binnen enkele maanden z’n huis verkopen. Vooral niet wanneer er nog geen zicht op een andere woning is. Maar soms is het wel fijn om alvast de woning online te presenteren met daarbij de opmerking dat de woning in ieder geval binnen een jaar te koop komt. Wanneer jij rustig de tijd hebt en het je niet uitmaakt om nog 9 maanden of een jaar te wachten kun je nu al laten weten dat je geïnteresseerd bent en daarmee misschien wel een voorkeurspositie te bedingen. Niet geschoten is altijd mis. 

Hoe komen verkoopmakelaars aan woningen?

Verkoopmakelaars gebruiken allerlei technieken om aan nieuw aanbod woningen te komen. Zo bieden ze bijvoorbeeld een gratis waardebepaling aan, of schakelen ze externe bureaus in om beter vindbaar te worden op Google. Ook komen ze veel potentiële kopers tegen die misschien hun huis ook nog moeten verkopen. Deze verleiden ze dan voor een gratis waardebepaling en verkoopgesprek. Ook bieden ze zichzelf dan vaan aan als aankoopmakelaar om nog een extra opdracht binnen te halen.

Er is voor jou ook een huis beschikbaar

Er is één succesvolle techniek die makelaars gebruiken die er met kop en schouders bovenuit steekt. Wanneer ze deze goed toepassen komt het nieuwe aanbod woningen vanzelf. Maar makelaars hebben het al zo druk en wachten liever af totdat de verkopers hun zelf benaderen. Dat is nou voor jou een enorme kans. Hier heb ik een video van opgenomen die jij in je bezit kan krijgen. Hierin leg ik exact uit waar je woningen vindt die niet op Funda staan en hoe je de meest succesvolle techniek van makelaars in kunt zetten om wél een huis te vinden.

>> Ik wil meer weten over die video


Terug naar overzicht

Reacties
Categorieën